Reklam için gelen smsleri iptal etmeyin

vay arkadaş şansa bak. hayırlı olsun. bende ctrl f le adımı aradım belki çıkmıştır diye :/

hayirli olsun ne şanslısınız hocam hep cekilişlere filan katılırım bana hic bişey cıktıgını görmedim ya :D

Hayırlı olsun, ama bize çıkmaz :D

ne şanslı insanlar var şu dünyada :D

Bize sms i bile gelmedi

Ref var mı �� Şans için

Bana da 10 kere geliyor 1 ayda rahat şu çekilişe hak kazandınız diye ama hiç bişey çıkmadı :) Hayırlı olsun.

Hadi hayırlı olun dostum aramıza şanslı birisinin olmasıda güzel güle güle kullan

gökten .. yağsa bize y..... düşer :D

oda taşa çarpar g.... girer

banada gelmişti baktım varmıyım diye yok be kime cıkar ki demiştim suan sustum kaldım :D. hayırlı olsun abi :)

Hayırlı olsun Sinan hocam

Reklamları kapatmak hediyeye rağmen değer :)

ee nasıl katıldınız otomatikmi bu ben her gün cep şubeye girerim böyle bişey demediler ne mesaj nede başka bişey :(

hayırlı olsun ben msleri bakmadan siliyorum

şans işte bize denk gelmez

banada hiç sms gelmedi bu konuyla alakalı :)

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] şansa bak arkadas. :)

vay arkadaş şansa bak. hayırlı olsun. bende ctrl f le adımı aradım belki çıkmıştır diye :/

millette şans var arkadaş :D bize anca faturanızı ödeyin diye sms gelir

Teşekkürler arkadaşlar ama burda anlatmak istediğim bana iphone un çıkması değil benim haberim olmadan çekilişe katılmam ve kazanmam eğer ki sms almasam haberim bile olmayacaktı

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] mobilden internet şubesine giriş yaptığında 1 katılım hakkı veriordu öyle katılmıssındır :D

Bende yt parada bi çekilişte iphone 6 kazanmıstım :)

10 kanal satışa çıkarmıştı özgün yazılım adlı kullanıcı kanal sattığı kişiler arasında cekiliş yapmıştı 10 k kanalıda ben aldığım için telefon bana çıkmıştı :)

Bu öesaj çekilişle kazanılan iphone 6 dan atılmıştır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri