Edit....
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Reklam incelemesi 10.000 üzeri kanallar youtube şartları ve topluluk kurallarına bakalıp onaylanıyor.Acaba diyorum onaylandıktan sonra kapanmalar daha az olur mu bunu deneyip görücez artık
bende kapanma oranı sıfır oldu hocam artık kanal kapanması olmuyor![]()
10k olayi geldiginden beri ama uzun zamandir yeni kanal yapmiyorum.Ne zamandan beri bu oran sıfırda hocam![]()
bende kapanma oranı sıfır oldu hocam artık kanal kapanması olmuyor![]()
Kapanmalar sürüyor hala hocam. 10k olayı gelmeden önce para kazanması açık adsense bağlı kanallardada kapanma yaşıyorum hala. Reklam çıkmama sorunuda cabası..
günlük minimum $1000 ?? aylık min. $30000 yani aylık min. 106 332 tl? hemde hiçbir iş yapmadan hiçbir vergi ödemeden hiçbir okul bitirmeden . hocam siz yt en çok izlenen ilk 10 kanalından birinin sahibisiniz herhalde burda harcanmayın bence
günlük minimum $1000 ?? aylık min. $30000 yani aylık min. 106 332 tl? hemde hiçbir iş yapmadan hiçbir vergi ödemeden hiçbir okul bitirmeden . hocam siz yt en çok izlenen ilk 10 kanalından birinin sahibisiniz herhalde burda harcanmayın bence
Her ay bunun üçte birini ödediğimiz partnerimiz var. Bence önyargılı olmayın. Spamda bile bu takamları alanlar var.
spamı bilmemde özgünden bu para alınıyorsa o kanalı bilmek isterim. ayrıca bu parayı her kim alıyorsa çocuğunun adını youtube koymuyorsa en azından 2 yakası bir araya gelmez. ne knedisine ne sülalalesine büyük büyük ihtimal bu apararı kimse vermez. 100.000 ndir ya nedir yani ne yapıyorsun ki. dediğim gibi yotube artık 7 sülaleniz çalışsa hakkını ödeyemezsiniz.
4 hane tek kanal ile çok zor değil yüksek bgbg+ yüksek izlenim
Eğer işinde çok iyiyse günlük 5 hane dahi yapılabilir
spamı bilmemde özgünden bu para alınıyorsa o kanalı bilmek isterim. ayrıca bu parayı her kim alıyorsa çocuğunun adını youtube koymuyorsa en azından 2 yakası bir araya gelmez. ne knedisine ne sülalalesine büyük büyük ihtimal bu apararı kimse vermez. 100.000 ndir ya nedir yani ne yapıyorsun ki. dediğim gibi yotube artık 7 sülaleniz çalışsa hakkını ödeyemezsiniz.
Kusura bakmayın ama bilmeden saçmalamışınız
Ya bu forumda çok yenisiniz. Yada işi gerçekten bilmiyorsunuz.
Pmden reklamların en kötü olduğu zamanda 3 kanalla alınan parayı atacağım size. Reklamlar düzgün olsaydı gerisi pmde...
pmyi aldım hocamda saçmalamadım. bu parayı etrafında maaş olarak alan veya iş sektründen kaznanan bir akrabanız var mı sizin? varsa ben saçmaladım yoksa altığınız paralar saçma ve youtubeye 7 sülalaeniz bedava çalışsa hakkını ödeyemezsiniz hocam.
3 kanal sizemi ait özgün içerklerini mi en azından?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.