Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bi youtube yetkili abisinin bi röportajını okudum az önce, gaza gelip anlaşmaları feshettiniz ama tıpış tıpış geleceksiniz diyor reklam verenlere, ama bazı önlemler alacaklarmış, bize kırk dereden su getirtecekler gene
Nerde okudun hocam linki alabilir miyiz bi bakalım bizde?

değişen bir şey yok aynı reklam çıkmıyor ve gelirler 0,23 civarlarında

Sarı çizgi bile görünmeyen bir videomda sarı çizgiler çıkmış ama reklam çıkmıyor :) Ama bu da bi gelişme bakalım umut dünyası

Bi youtube yetkili abisinin bi röportajını okudum az önce, gaza gelip anlaşmaları feshettiniz ama tıpış tıpış geleceksiniz diyor reklam verenlere, ama bazı önlemler alacaklarmış, bize kırk dereden su getirtecekler gene

Merak ettim hocam bende link atabilirmisiniz.

video izlenimi 8k
adsenseye yansıyan sayfa gosterimi 4.3k
gosterim sayısı 1.3k
tıklama sayısı 158
kazanc 3.58 sterlin

kanal ozgun ingilizce

Zaten çıkıyor da sorun az sayması

geliyo gibi ama gelmemiş. 10dk+ videomda sarı çizgiler görünüyor. ilkine gelince atlanabilir reklam çıkıyor. ama sonrakiler açılmıyor. ama aynı kanaldaki 10 dk altındakilerde sarı çizgi bile yok.

brVDjY.jpg

Son düzenleme:
geliyo gibi ama gelmemiş. 10dk+ videomda sarı çizgiler görünüyor. ilkine gelince atlanabilir reklam çıkıyor. ama sonrakiler açılmıyor. ama aynı kanaldaki 10 dk altındakilerde sarı çizgi bile yok.

brVDjY.jpg

Hocam bosluk birakmisin biraz daha ekleseydin o kadar reklam az degilmi 10 dakkalik videoya :)

Bende de sarı çizgiler tekrardan görünmeye başlamış bugün fakat reklam çıkmıyor hala

arkadaşlar sizlerde durumlar nedir?
ben adsense panelinde bir kaç işlem yaptım yalnız onun etkisi var mıdır bilemem.

2 gün önce yaptığım işlemlerden sonra izlenimler ve kazançta artış olduğunu gördüm 2 gündür normalin üstüne çıkmaya başladı izlenimler.

arkadaşlar sizlerde durumlar nedir?
ben adsense panelinde bir kaç işlem yaptım yalnız onun etkisi var mıdır bilemem.

2 gün önce yaptığım işlemlerden sonra izlenimler ve kazançta artış olduğunu gördüm 2 gündür normalin üstüne çıkmaya başladı izlenimler.

Nasıl bir işlem yaptınız hocam ?

Nasıl bir işlem yaptınız hocam ?

1. Ayarlar > Erişim ve Yetkilendirme > 3 Taraf Erişimi
"Erişimi devre dışı bırak" yapıp sonrasında tekrardan "erişimi etkinleştir"

2. Reklamlara izin ver ve reklamları engelle > İçerik > Tüm Sitelerim
2.1 Genel Kategoriler
Tüm kategorileri engeleyin zaten hepsini engelemenize izin vermez, hepsini engeleyin sırasıyla.

2.2 Hassas kategoriler
Hepsini engeleyin, sadece size uygun olanlara izin verin.

2.3 Reklam ağları
Yeni Google sertifikalı reklam ağlarına otomatik olarak izin ver devre dışı bırakıp tekrardan aktif edin.

2.4 Reklam Sunma
Tümünü engeleyip tekrardan etkinleştirin.

bu işlemleri yaptım ama 100% işe yaradı diyemem halen test ediyorum 2. günümdeyim farkedilir derecede izlenim ve kazançı görebiliyorum.

hiç bi işlem yapmadım daha düne kadar sarı çizgi bile yoktu bu gün gelmiş reklamda çıkıyor bütün kanalların birden gelmesi mantıksız zaten sırasıyla düzeliyor demekki kanallar.

Benimde bir kanaılmda dün reklam tıklaması toplam 55 iken bugün şuanda toplam 95 tık var 400 görüntülenme var

İşlem uygulamadım bugün %30-35'lik bir artış var

yapılan işlemlerle alakası yok denk geldi sadece, bugün daha da iyiye gidiyor kazançlar, inşallah düzelir hepsi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri