Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
1af633f06d26a6b9d3f55fe61c4f5384.jpg
Bu izlenmeye gelen para beş liracık [emoji16] bu rakamları bulup para kazanamamak çok lanet bir şey.

Yabancı forumda gördüm. Komplo teorisi gibi değerlendirdim.
Dedikleri özetle;
Youtube bazı reklam verenlerin sistemden çekilmesine misilleme olarak, sözde alt yapı çalışması yaptığını belirtiyormuş. Aslında aba altından sopa gösteriyor reklam verenlere türkçe karşılığı bu. Google tüm platformlarda reklam çalışması diyerek reklam verenlere gözdağı veriyormuş. Aramalarda, youtube reklam, gmail reklam, gibi reklam alanlarında gösterimleri kısıtlıyor, ve gücünü popülerliğini reklam verenlere ispat etmeye çalışıyormuş. Açıkca kayıplarınızı, ben olmaz isem görün diyormuş(yeni uzlaşı yolları için)...
Bu olay sonunda da reklam verenlere bakın sıkıntılı durumları giderdim. çözdüm. Sizlerde (durumunuzu analiz edin bir kaç hafta sosyal etkinlik alanlarında, müşteri yönlendirme, aramalarda çıkmama gibi konularda bana verdiğiniz reklamın faydalarını yeniden analiz edin.) satış ve cirolarınıza bakın bu arada diyormuş... Gelin uzlaşalım mesajı vericekmiş çekip giden reklam verenlere...

Yani kasti ve kasıtlı olarak yapılıyor. Teknik arıza sadece kılıf. Youtube uzlaşı yöntemi geliştiriyor.
Hala reklamlar teknik arızadan dolayı gösterilmiyor. Tek tuk gösterim var.. Sıfırda değil
haklı olarak yapıyor. ben de olsam büyük ihtimal bu şekilde davranırdım.

Yabancı forumda gördüm. Komplo teorisi gibi değerlendirdim.
Dedikleri özetle;
Youtube bazı reklam verenlerin sistemden çekilmesine misilleme olarak, sözde alt yapı çalışması yaptığını belirtiyormuş. Aslında aba altından sopa gösteriyor reklam verenlere türkçe karşılığı bu. Google tüm platformlarda reklam çalışması diyerek reklam verenlere gözdağı veriyormuş. Aramalarda, youtube reklam, gmail reklam, gibi reklam alanlarında gösterimleri kısıtlıyor, ve gücünü popülerliğini reklam verenlere ispat etmeye çalışıyormuş. Açıkca kayıplarınızı, ben olmaz isem görün diyormuş(yeni uzlaşı yolları için)...
Bu olay sonunda da reklam verenlere bakın sıkıntılı durumları giderdim. çözdüm. Sizlerde (durumunuzu analiz edin bir kaç hafta sosyal etkinlik alanlarında, müşteri yönlendirme, aramalarda çıkmama gibi konularda bana verdiğiniz reklamın faydalarını yeniden analiz edin.) satış ve cirolarınıza bakın bu arada diyormuş... Gelin uzlaşalım mesajı vericekmiş çekip giden reklam verenlere...

Yani kasti ve kasıtlı olarak yapılıyor. Teknik arıza sadece kılıf. Youtube uzlaşı yöntemi geliştiriyor.
Hala reklamlar teknik arızadan dolayı gösterilmiyor. Tek tuk gösterim var.. Sıfırda değil
Şöyle saçma bu reklamverenler sadece youtube üzerinde yayınlanan reklamlarını çekti. Diğer bütün platformlarda reklamları çıkıyor.
Sadece youtube üzerinden reklam verenler öyle aman aman bir darbe yemezler. Hatta şuna inanırım. Bu reklam verenler reklam vermedende kazançlarının iyi gittiğini görürlerse reklam masraflarını kısabilirler :) Buda benim komplomdu :)

özgün kanalı olupta mail gönderenlere hemen hemen aynı cevap gönderiyorlar.

kanalınızı inceledim herhangi bir sorun yok, reklamlar çıkıyor.
sizin reklamları göremiyor olmanız kanalınızda reklam çıkmıyor anlamına gelmez.
bana tekrar ulaşmaktan utanma

Bugün biraz düzelme olmuş. Sabah kontrol ettiğimde bugün önceki günlerle benzer istatistikler vardı, az önce kontrol ettim bayağı bir artış olmuş, tabiki tam istenilen düzeyde mi yoksa kısmi mi onun için 24 saatlik veri lazım yani ayın 10'unda belli olmuş olur. Adsenseye tek kanal tek video bağlı hiçbir işlem yapmadım, genel sorun olduğu için sadece kendiliğinden düzelmesini bekledim. Çok bir gelir gözükmediği ve özel bir durum olduğu için ss olarak da paylaşıyorum:

5R6vyy.jpg

3-5 şirket reklam vermiyor koskoca google etkilenir mi diyorsunuzda o 3-5 şirketin içinde en büyük reklam aracılığı yapan aracı şirketlerde var :)

3-5 şirket reklam vermiyor koskoca google etkilenir mi diyorsunuzda o 3-5 şirketin içinde en büyük reklam aracılığı yapan aracı şirketlerde var :)

Mübarek lütfen alınma normalde sofi birisiyim özür dilerim de her ayrıntı ve detaya takılırsak mantığa vura vura aç kalacağız abi azıcıkta yetinmek gerekiyor inan biliyorum çok zor (benim de ağzım açlıktan kokuyor) ama ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader :)

Özür dilerim sizlerin içerisinden bir kişi bile kıracaksam af edin :o

tam bi düzelme degil ama 1 tık yükselme var benim hesapların hepsindede bugün.çok az da olsa artış var yani önceki günlere göre reklam sayılarında.

tam bi düzelme degil ama 1 tık yükselme var benim hesapların hepsindede bugün.çok az da olsa artış var yani önceki günlere göre reklam sayılarında.

arkadaşım bugün cumartesi olduğu için yükselme olması normal, tatil günü izlenmeler biraz daha artar, aynı yükselme bendede var..

10k altı kanallar da reklamlar kalktıysa belki o yüzden 1 tık artmıştır.

arkadaşım bugün cumartesi olduğu için yükselme olması normal, tatil günü izlenmeler biraz daha artar, aynı yükselme bendede var..

tam aksine cumartesi pazar bende ölü oluyor hocam piyasa.o konu büyük ihtimalle içeriklerle alakalı bişey.sende yüksek oluyorsa bilemem ama ben cumartesi pazar dükkan açmayan,yada en azından yarım gün açan esnaf modunda takılıyorum :)

reklamlar ilk baştaki otomatikler. Ben bayadır inceliyorum normal reklam çıkma yok. sarı çizgi çıkıyor. yerli yabancı otomatik reklam çıkmalarda cep tel lerde daha fazla oluyor. sorun dünyada var ... reklam verenlerin video öncesi reklamını alırsanız otomatikman tıklarda arış görülüyor adsensenizde. iyileşme düzelme yok aldanmayın. ben diğer kanallarada baktım. cep tel dende inceledim bildiğim bir kaç yeri. sıkıntı aynı...

büyük özgün kanallar video yüklemeyi bırakır niye youtube kendi topuğuna sıkıyor anlam veremedim.

32k abd/özgün/1.32$. türkçe kanalı söylemiyorum bile :)

Yeni atılan videolardan hiç reklam çıkmıyor. 3 yeni video attım toplam izlenim 250k, adsense yansıması 3-5 lira. Bu para da eski videoların izlenmesinden gelen kazanç büyük ihtimalle.

[url=http://hizliresim.com/YDd4QE][/URL]

3 gunluk adsense ...sıfır adsense - sıfır kanal ... normalda 24 saatten az zamanda yansırdı gelir ve izlenme sayımı, ama malesef, yansıyan hiç bişi yok. Sorun devam ediyor.

Eskiden kapatırlardı adsense ve kanalları, kapattıklarında yeniden açardık adsense ve kanal, tekrar tekrar başvururduk, kendileri yeni taleplere yetişemedi. Yine kendilerine ek iş çıkarttılar. Ama şimdi akıllandılarmı ne, artık bizleri kendi halimize bıraktılar. Ama para yok ortada. :D

Son düzenleme:
arkadaşlar film dizi anime içeriği hariç özellikle özgün kanallarda da mı aynı durum söz konusu yoksa bu reklam kazançları spam kanallara özgü bir durum mu

reklam verenler reklam vermeyerek bensiz kazanamazsın diyor, youtube reklam çıkartmayarak bensiz kazanamazsınız diyor, eyyy ahaliiiiiii asıl güç bizde... bizde video yüklemeyerek asıl gücün bizde olduğunu gösterelim...

reklam verenler reklam vermeyerek bensiz kazanamazsın diyor, youtube reklam çıkartmayarak bensiz kazanamazsınız diyor, eyyy ahaliiiiiii asıl güç bizde... bizde video yüklemeyerek asıl gücün bizde olduğunu gösterelim...
Hadi bu adamlar şirket sadece kar oranları biraz düşcek. Biz video yüklemicez yicek ekmek bulamıcaz :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri