Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
benim kanallarımda da son 5 gündür ciddi bir artış var gelirde artmaya başladı.

sorun aynı arkadaşlar. resim atarım birazdan.. kendinizde sorun aramayın .
[url=http://hizliresim.com/5gEA4L][/URL]

Yani sorun aynı beyler. Örnek amaçlı yabancı ülkeye çalışan bir kanal örneğim.Yarı özgün bi kanal. Eskiden iyidi ama bu mart ayında bi bozuldu. bir daha kendine gelemedi

Son düzenleme:
Beyler özgün kanalım partnerime videolarım da reklam çıkmıyor yazdım ve aldığım cevaba bakın :D :D

In the wake of the Pew De Pie anti-semitic and other Brand unsafe videos, YouTube is now putting in extreme vetting measures to flag and stop monetization on any video the algorithm deems Brand unsafe. Approximately 250 major Brands have put their campaigns on hold.
We’re not sure exactly how this algorithm is targeting videos, we are learning more daily from our Partner Managers at YouTube, but we know it is having an effect in loss of Monetizable views and revenue across the entire YouTube Ecosystem.
We believe this is a temporary overreaction by YouTube and anticipate we will see normal levels of Monetizable views and revenue shortly.
This is of the utmost importance to XXXXX and we will keep Partners informed as we gather more information.

Beyler özgün kanalım partnerime videolarım da reklam çıkmıyor yazdım ve aldığım cevaba bakın :D :D

In the wake of the Pew De Pie anti-semitic and other Brand unsafe videos, YouTube is now putting in extreme vetting measures to flag and stop monetization on any video the algorithm deems Brand unsafe. Approximately 250 major Brands have put their campaigns on hold.
We’re not sure exactly how this algorithm is targeting videos, we are learning more daily from our Partner Managers at YouTube, but we know it is having an effect in loss of Monetizable views and revenue across the entire YouTube Ecosystem.
We believe this is a temporary overreaction by YouTube and anticipate we will see normal levels of Monetizable views and revenue shortly.
This is of the utmost importance to XXXXX and we will keep Partners informed as we gather more information.

türkçesi nedir ?

Adamlar kendiside bilmiyor :D 250 büyük reklam veren firma youtube işleri düzeltene kadar marketlerini durdurmuş die anladım. ki sana cevabı verende tam net bilgi bilmiyormuş aslında, yeni yeni öğreniyormuş. Hakkaten bu youtube işi karıştı iyice.

Adamlar kendiside bilmiyor :D 250 büyük reklam veren firma youtube işleri düzeltene kadar marketlerini durdurmuş die anladım. ki sana cevabı verende tam net bilgi bilmiyormuş aslında, yeni yeni öğreniyormuş. Hakkaten bu youtube işi karıştı iyice.

NOB PEWDİEPİE ortalığı becerdi özür dilerim bunu dediğim için ama haklıyım.
Görüyormusunuz beyler yahudi dünyayı elinde oyuncak gibi oynatıyor. Şuradan ufak mebla kazanıyoruz onda bile sıkıntı çıkıyor :confused:

Yaklaşık son 7 aydır reklam sorunlarının temel sebebi bu markalar oldu.
Youtube tarafında durum içler acısı.

Neyse ki bende reklam sıkıntısı yok gibi :D
Özgün bir başka oluyor ya :p

[url=http://hizliresim.com/Np8yoO][/URL]

Hocam alın sizlere TR 1aylıközgün. Yani sizdeki olağan dışı ise paylaşırsanız daha sağlıklı olur. Burada az izlenimler sebebi ile arkadaşların akılları bir çok soruvar ve her yasıda akıllar karışıyor. Yani özgünde olsa, yarı özgünde olsa ,yerli/yabancıda olsa, sorun var ve devam ediyor. o bakımdan ben resim yapıştırıyorum ki insanlar resimlere göre fikir sahibi olsun. Ama sizde hiç sorun yoksa dediğiniz gibi, resim atın bakalım, karar kılalım. Farkı bulmaya çalışalım

[url=http://hizliresim.com/Np8yoO][/URL]

Hocam alın sizlere TR 1aylıközgün. Yani sizdeki olağan dışı ise paylaşırsanız daha sağlıklı olur. Burada az izlenimler sebebi ile arkadaşların akılları bir çok soruvar ve her yasıda akıllar karışıyor. Yani özgünde olsa, yarı özgünde olsa ,yerli/yabancıda olsa, sorun var ve devam ediyor. o bakımdan ben resim yapıştırıyorum ki insanlar resimlere göre fikir sahibi olsun. Ama sizde hiç sorun yoksa dediğiniz gibi, resim atın bakalım, karar kılalım. Farkı bulmaya çalışalım

Ben hem ENG /TR çalışıyorum kanalım her videosu 10K izlenimli değil belli başlı videoları var çalıştığım içerik eski ama az önce tarayıcıdan baktım Adblock kaldırıp sıkıntısız reklam çıkıyor hocam hemde 3 dakikalık reklam çıktı ilk açışımda video başında ben bunu demeye çalıştım reklamlarım da pek sıkıntı yok sadece bendeki sorun içerik eski o kadar :D

Bende onu aramıyorum şahsen hocam 1$ bile olsa şükür deyip geçiyorum :D

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

benim ozgun kanalımın bugunki izlenimi 2k kusur. adsenseye yansıyan 26 gosterim e 10 sayfa gosterimi. tıklama 0 bgbg 0 kazanc 0. kanal ingilizce

Benim kanal 10K Üstü izlenimli Videolar genelde 10 dakika ve üzeri :p
3 4 Ay ara verdim hocam attığım günden beri yavaş yavaş yükseliyor sadece içeriğim eski bir şey :rolleyes:

Ben hem ENG /TR çalışıyorum kanalım her videosu 10K izlenimli değil belli başlı videoları var çalıştığım içerik eski ama az önce tarayıcıdan baktım Adblock kaldırıp sıkıntısız reklam çıkıyor hocam hemde 3 dakikalık reklam çıktı ilk açışımda video başında ben bunu demeye çalıştım reklamlarım da pek sıkıntı yok sadece bendeki sorun içerik eski o kadar :D

Bende onu aramıyorum şahsen hocam 1$ bile olsa şükür deyip geçiyorum :D

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

Benim kanal 10K Üstü izlenimli Videolar genelde 10 dakika ve üzeri :p
3 4 Ay ara verdim hocam attığım günden beri yavaş yavaş yükseliyor sadece içeriğim eski bir şey :rolleyes:

gunluk 10k uzeri olan kanalda mevcut o kanala ara verdim ve whitedevil1 arkadasımızın paylastıgı resimdeki gibiydi durum. 2 gun once kapanan bir kanalım vardı onda da durum aynıydı. benim videolarda 20dk uzeri. %50 abd izlenim

gunluk 10k uzeri olan kanalda mevcut o kanala ara verdim ve whitedevil1 arkadasımızın paylastıgı resimdeki gibiydi durum. 2 gun once kapanan bir kanalım vardı onda da durum aynıydı. benim videolarda 20dk uzeri. %50 abd izlenim

ABD Güzelmiş :)

Benim ki Türkiye Polonya ağırlıklı Mısırda var taklıyoruz öyle :D :D

Bende sorunsuz reklamlar...o da soyle ki : kanalda 1 video nun kesinlesen on yuze yansiyan izlenimi 10 k yi gecti mi bikac saat sonra o videoda reklam cikmaya basliyor, daha sonra 2-3 gune de kanaldaki diger videolar izlenim ne olursa olsun reklam duzgun cikmaya basliyor...adsense e bi video 10 k ya ulasmadan kisa bi sure once ekliyorum

hocam bende yeni özgün kurdum reklam yok nasıl oluyo :)

Mübarek reklam için 10K üzeri olması gerekiyor kanalın sağolsun SPAM yapıp kazananlar yüzüne geldi bu özellik sanırım Forumun ek serisi spam sanırım bizde arada kaynıyoruz :D

black ops 2 reklamı dolaşıyo şuan gene açık mı buldular nabtılar :D

15 farklı ülkenin adsense hesabını açtım test için, 10kyı geçen kanallar bağladım, hala bi düzelme yok. Bazı kanallarda video başı reklamlar çıkıyor, video ortası reklamlar çıkmıyor. Bazı kanallarda video ortası sarı reklam işaretleri çıkıyor lakin reklam çıkmıyor, bazı kanallarda hiç sarı işaret falanda yok video ortalarında veyahut başında. Çıkamadım işin içinden. Bu düzeldi diyenler napıyor merak ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri