Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Beyler kanalımda ülke bazında inceleme yaptım;
ABD geçen yıl 1k= 10-11 tl------bu yıl 1k=7 tl
Birleşik Krallık geçen yıl 1k= 7 tl------bu yıl 1k=3 tl
Hindistan geçen yıl 1k= 2 tl------bu yıl 1k= 0,7 tl
Almanya geçen yıl 1k= 5 tl------bu yıl 1k=2,5 tl .............
...........
Genel kazancım %50 - 60 aralığında düştü. Düzelir dedikçe artık midem bulanmaya başladı bu durumdan. Geçen yıla göre verdiğim emekleri bir Allah bilir. Kanalımı büyüttükçe kazancım dahada düştü. Önerisi olan varsa söylesin lütfen.

adsense çalışmayanlar için önceden söylim bgbg ler 16 temmuz dada düşük

Adsensede iki gündür reklam cıkmıyor. Partnerlerde durum nedir arkadaşlar.

Ay başı günde 4-5 bırakan kanal, son günlerde 1-2 bırakır hale geldi.
1 Haftadır felan sürekli düşmüş kazançlar.
Hergün adsenseye girmiyoruz haliyle kazandırmıyor zaten diyede.
Artık iyice sürünüyor kazançlar.
:D

Yazın kazançlar düşer anlarımda bu kadar düşmemesi lazım.
İnsanlar dışarda video izlemiyor diyebiliriz ama Adsense artık düpedüz spam PTc siteler gibi tıklarla oynuyor.
Bu bariz açık ve net.

sarı çizgilerin neredeyse hepsinde reklam çıkmaya başladı ve panele yansıyan görüntülemelerde yükseldi ama kazanç çok düşük :s

benim tarayıcılarda mı bir sıkıntı var bilmiyorum ama su an rastgele karşıma çıkan videolara tıklıyorum. daha bir adet reklam görmüş değilim.

yanıt

merhabalar arkadaşlar hepinize.Ben de ytmonster kullanıyom kazanç az bişey var ama şöyle mesela önce kazanç 1.5 2 tl diyo bgbg 6-7 tl diyo 2-3 saat sonra kazanç 0.6 0.7 tl ye düşüyor neden olabilir ytmonster dan dicem ama 2-3 gün önce normaldi

Youtube'a bi güncelleme daha mı geliyor ? Küçük resim ekleyemiyorum. Kanal izlenimleri anlık gerçek zamanlıda gösterilmiyor. Sizde de aynı problem var mı ? Ama dashboard'da yenileyince izlenim gösteriyor.

Youtube'a bi güncelleme daha mı geliyor ? Küçük resim ekleyemiyorum. Kanal izlenimleri anlık gerçek zamanlıda gösterilmiyor. Sizde de aynı problem var mı ? Ama dashboard'da yenileyince izlenim gösteriyor.
Yükleme yapmadığım için tam bilmiyorum ama az önce anlık izlenime girdim. Sorun yoktu.

18 19 temmuz da adsenseye yansıyan ile kanala yansıyan arasında baya fark vardı bende

Yükleme yapmadığım için tam bilmiyorum ama az önce anlık izlenime girdim. Sorun yoktu.

Önceki videoların anlık izlenimlerinde sıkıntı yok şuan yüklediklerimin hiçbiri yansımıyor. Küçük fotoğraf düzeldi buda düzelir tahmini. Yine birşeylerin peşindeler hayırlısı.

durumlar nasıl arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:34 ----------

bende reklam çıkıyo ama tbm çok düşük

10k yı geçemiyoruz ki hocam en azından benim kanallar öyle. bir kategoride geziyorum temcid pilavi gibi aynı videoları gösterip duruyor.

bende tek kategorideyim hocam öyle devam denemedim bile 10k geçmeyi

Arkadaşlar sizde durumlar nasıl reklamlar normal çıkmaya başladı mı. Bende 10 tane adsense varsa sadece 1 tanesinden reklam çıkıyor ve tbm 0.02.

abi bu sorunun temelinde ne var? hadi kriz çıktı sorun çözülmedi mi? Reklam verenlerle aralarındaki sorun tam olarak çözülmedi mi yoksa yt komisyonları değiştirdi de bizim mi haberimiz yok. Böyle izlenime bu para komik gerçekten. emeklere yazık ediyor yotube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri