Reklamlar Düzeldi mi? :)

bende de ufaktan düzelmeler var gibi ama önceden hep videolu reklam çıkarken şuan hep metinli reklamlar çıkıyor o sıkıntı yaratıyor tıklanma azalıyor :S

kardeş bizimi koparıyon anlamadım, millet reklam çıkmıyo die yakınıyo sen takmışsın videolu reklama

Benim reklam tıkları diplerde, örnek bir adsenseme şimdi baktım. Bir ilerleme göremiyorum. örnek verirsem 7 bin izlenme reklam tık 6 :D yani o biçim rezil halde. Bende değişen bişi yok (zaten reklam çıksa adsense yada kanallar kapanırdı, öylede saçma bişi oldu piyasa)

umarız konu açan arkadaş gözlemleri doğrudur. Dalga dalga tüm youtube bahsedilen düzletme gelmeye başlamıştır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar reklam çıkmayan kanalların düzelmesini beklemeyin. Bu olay adsense ile alakalı değil tamamen kanal ile alakalı. Örnek olarak yeni yaptığınız kanallardan aynı adsenseye bağlayın reklam çıkacaktır. Bendede bu şekilde günlük 50K izlenim alan kanal var fakat tık 100 bile yok bakmıyorum bile artık :D

Arkadaşlar reklam çıkmayan kanalların düzelmesini beklemeyin. Bu olay adsense ile alakalı değil tamamen kanal ile alakalı. Örnek olarak yeni yaptığınız kanallardan aynı adsenseye bağlayın reklam çıkacaktır. Bendede bu şekilde günlük 50K izlenim alan kanal var fakat tık 100 bile yok bakmıyorum bile artık :D

Adsanseyle alakalı, buna nerden vardın dersen reklamların çıkmadıgı bi adsansem var ve o adsanseye hangi kanalı eklersem ekliyim 1-2güne reklamları kayboluyo

0adsense açıp yeni kanal bağladım reklam çıkmıyor, rekla çıkmadığımı gibi izlenimlilerde doğru yansımıyor15k izleniyor adsensede 1.5k izlenmiş gözüküyor.

Şu konunun başlığı düzenlense de, her mesaj da düzeldi mi diye bakmasak..

Adsanseyle alakalı, buna nerden vardın dersen reklamların çıkmadıgı bi adsansem var ve o adsanseye hangi kanalı eklersem ekliyim 1-2güne reklamları kayboluyo

peki diğer adsenselerinizde o reklam çıkmayan kanallarda reklam çıkıyor mu?

peki diğer adsenselerinizde o reklam çıkmayan kanallarda reklam çıkıyor mu?

kanaldan reklamlar kaybolduktan sonra ne yapsanda geri gelmiyo reklamlar ama ilk olarak sağlam sorunsuz adsanseye baglayınca sorunsuz çıkıyo reklamlar

bide şunu denedim sorunsuz adsanseye bağladıktan sonra reklamlar çıkınca, reklam çıkmayan adsanseye taşıdım kanalı 1gün sonra reklamlar yine yok oldu

2 yenı adsense aldım . 2 sınede max 2 dakıkalık video attım 1 er tane. 2 sındede reklam cıktı

Web adsenselerde reklam sorununa rastlamadım.Olan arkadaşlar test edip sonucu yazabilir.

eski spama yakın adsense de reklam çıkarken yeni temiz adsense ve kanalda kapanma bile olmamasına rağmen reklam çıkmaması tuhaf bence genel sorun.

Sizin kanallar özgün galiba ben kapatcaklar diye bağlamaya korkuyorum...

Benim reklam çıkmama sorunum şöyle oldu ilk gün gayet güzel çıktı diğer güne geçtiği zaman reklam çıkmamaya başladı hala çıkmıyor TO %2 yi geçmiyor

Sorun bende de devam ediyor.

Aralık ayı içerisinde, aralık ayında açılmış 2 adsense'e birer kanal bağladım. Kanallarda aralık ayı içerisinde açılmıştı ve reklam çıkmıyordu.

Bugün deneme amaçlı haziran ayında açılmış bir adsense hesabına söz konusu 2 kanalı bağladım onlarda da reklam çıkmadı. Kanallar temiz hiç bir ihtar almadı daha. Şöyle bir gariplik var, kanallarda reklam görünmüyor ama her gün bir kaç kuruş gelir getiriyor.

sanırım çözümü yok bu reklam sorununun. kanallar boşta bekliyor öylece partner de çözüm değil diyorsunuz

sanırım çözümü yok bu reklam sorununun. kanallar boşta bekliyor öylece partner de çözüm değil diyorsunuz

boşta bekleyen kanalların kazancı yuksek mı ?
Yani reklam sorunu oldugunu ne zaman anlıyorsunuz
dun actıgım 2 yenı adsense e 2 sınede 1 er tane 2 dakıkalık vıdeo attım.
vıdeolardakı reklamlar cıkıyor problemsiz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri