Reklamlar Düzeldi mi? :)

forumun en büyük gündeminin bu konu olması gerekirken yeterli ilgi görmemesi burnuma kötü kokular gelmesine sebep oluyor, çözen çözzmüş galiba :)

çözümü söyleyene adsenseye bağladıktan sonra kanalın nasıl kapanmadığını anlatırım :)

sende kapanma sorununu cozmussun ama soylemiyorsun

sarı çizgiler çıkıyor ancak üzerine gelindiğinde reklam çıkmıyor + telefondan sarı çizgilerde çıkmıyor düzelmemiş

Evet hocam ben 3 kanalımda 3üde farklı adsense de hepsine reklamlar gelmiş, diğer konuda da başka arkadaşlar geldimiş kontrol edin isterseniz.

Daha bu sabah yoktum bisey yoktu kanalda simdi baktim sari cizgiler gelmis ve video ortasi sari cizgilerde gelmis izledim reklamda cikti hay allah razi olsun bu guzel haber icin :)

bazı kanallarda sadece altta metin reklamı çıkıyor yandaki metin reklamı ve video reklamı çıkmıyor konuyu açan arkadaş gibi yakında oda düzelir güzel haberi verdik bakalım 11 ocaktata güzel haber geleceğine inanıyorum kesintilerde normal olacak

bazı kanallarda sadece altta metin reklamı çıkıyor yandaki metin reklamı ve video reklamı çıkmıyor konuyu açan arkadaş gibi yakında oda düzelir güzel haberi verdik bakalım 11 ocaktata güzel haber geleceğine inanıyorum kesintilerde normal olacak

Hocam şuan ay başı oldugu için reklamların çıkmaması normal bide reklamlar yeni geldi tam oturması vakit alabiliyor

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

video ortası reklamlar kayboldu bende tekrar

Edit:Sorun bende değilmiş youtubede hiçbir videoda video ortası sarı çizgiler yok

Son düzenleme:
yeni yıldan dolayı reklamlar düzelse bile çıkmaması gayet normal,

sanıyorum ocak ödemelerinden sonra ayın 22 23 ünden sonra kanal kapanmaları da duracak veya çok azalacak yada en kötü şubatta kanal kapanmaları duracak, herşey rayına oturucak, taki 2017 nin sonuna doğru, gene birşey olacak 2018in başında düzelecek yine, güzel günler bizi bekliyor :)

Ayarı kaçırmışlar, eskiden reklam çıkmasını engelleyen yasaklı kelimelerde bile artık reklam çıkıyo.

Dün akşamdan beri çıkanların adsense yansımaları nasıl normal mi? Reklam var fakat adsense işlemiyor gibi gösterim sayısı düşük geldi bana.

Dün akşamdan beri çıkanların adsense yansımaları nasıl normal mi? Reklam var fakat adsense işlemiyor gibi gösterim sayısı düşük geldi bana.
1- pcde tüm sarı reklamlar açık video 10.saniyeye geldiğinde veya ileri sarıldığında metin reklamı veya video reklamı çıkmıyor

2-telefondan aynı videolara baktım hiçbirinde sarı çizgi yok

yani sarı çizgiler geldi yakında reklamlarda sağlam şekilde çıkacaktır...

Düzeldi şimdide reklamları saymıyor. gelir 0

beyler gün geçtikçe düzeliyor iştee sakin olunn oturacak allahın izni ile herşeyy..

Aynı şekilde düzeldi reklamlar çıkıyor ama sayımlar ve tıklamalar az kısa zaman içinde düzeleceğini düşünüyorum.

2 ocakta açtığım 2 adsensede reklamlar kayboldu bugün bekleyip görecez bakalım reklam verenler artık videolu reklam versinler ocak sonu ancak düzelir herhalde

gösterim sayısı düzelmiş sonunda ama TO az muhtemelen tüm reklamlar gösterilmiyor rayına oturacak gibi görünüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri