Renault Captur mu - Toyota CH-R Hybrid mi?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Hangisi

• Captur

Oy: 3 8,6%
  • CH-R Hybrid

Oy: 32 91,4%

• Kullanılan toplam oy
    35

WaDa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sıfır araç alacağım 2. El al falan yazmazsanız sevinirim 2. El alamıyorum :)

Renault captur

Dizel / 3.5 Yakıt tüketimi

Otomatik

Cam tavan

Toyota CH-R Hybrid

Benzin ve Hybrid / 3.8 Yakıt Tüketimi

Otomatik

Cam tavan YOK

Hangisi ?

CH-R

cfdd723cd37ad94675932c87e458c5ce.jpg

Captur

944c33d430c853967838dc083059765b.jpg

Son düzenleme:
Eğer gerçek anlamda teknolojik bir araç istiyorsanız size önerim toyota almanızdır. Bir yakınım sıfır aldı captur ama küçük bir araç gibi geldi bize.

Hybrit bir araçla başka bir araç kıyaslamayın bence, suv olsa bile diğer kıyasladıklarınız. Yedek parça fiyatları konusunda bir bilgim yok ama c-hr türkiyede monte ediliyor ve satışa sunuluyor. 1.8 bir motoru olduğundan vergisi çok yalnız bunu da unutmamalı. Araçta dandik bir yol bilgisayarı ve üst cam olmamasıyla beraber arka pencerelerin küçük oluşu arka koltuktakilere sıkıntı yaşatabilir ama arkada çocuk olcaksa bir sıkıntı olmaz bu hiç. Yeterli birikimim olsa C-hr alırdım ben şahsen, çünkü hybrid. Captur dışarıdan çok cezbedici ama uzun vadede hybrid daha iyi gibi, yalnız bayiye batarya ömrünü ve değişim fiyatını sorun, bu konuda yakınanları duydum.

Hybrit bir araçla başka bir araç kıyaslamayın bence, suv olsa bile diğer kıyasladıklarınız. Yedek parça fiyatları konusunda bir bilgim yok ama c-hr türkiyede monte ediliyor ve satışa sunuluyor. 1.8 bir motoru olduğundan vergisi çok yalnız bunu da unutmamalı. Araçta dandik bir yol bilgisayarı ve üst cam olmamasıyla beraber arka pencerelerin küçük oluşu arka koltuktakilere sıkıntı yaşatabilir ama arkada çocuk olcaksa bir sıkıntı olmaz bu hiç. Yeterli birikimim olsa C-hr alırdım ben şahsen, çünkü hybrid. Captur dışarıdan çok cezbedici ama uzun vadede hybrid daha iyi gibi, yalnız bayiye batarya ömrünü ve değişim fiyatını sorun, bu konuda yakınanları duydum.

Yorumunuz için teşekkürler evet bende hybridi sevdim ama captur daha az cebimi yakar diye düşünmüyorda değilim dizel sonuçta

Benzinde 3.8-4.5 lt yi Dizelde 3.5 lt ye tercih etmek hemde hybrid olmasına rağmen bu kadar fazla benzin yakması çok da akıllıca değil sanki

Vadeye gelince 5 sene satamıyorum

Raporla alıcam
Captur 100 e
Toyota 108 e geliyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ikisinden de x10 iyi araç arıyosanız 1.6 dizel tucson alabilirsin hocam, 4x4 turbo benzinli elite plus vardı çok memnundum

ikisinden de x10 iyi araç arıyosanız 1.6 dizel tucson alabilirsin hocam, 4x4 turbo benzinli elite plus vardı çok memnundum

Evet tucson çok iyi fiyata geliyor ama hyundai olduğundan biraz uzaktan bakıyorum ama araç dediğiniz gibi mükemmel bişeye benziyor

Full+Full dizel otomatic tucson 230 bin lerden 135 e geliyor ama tercih etmedim :(

98708bb9c211fc1e8cb970fd6dc69372.jpg

220 -%60 ÖTV = 135 bin
220/1,60

Son düzenleme:
Toyota CH-R Hybrid tercih etmeni öneririm.

Toyota CH-R Hybrid dikkatimi çekti araç neden 98 hp. O araca o beygir düşük değil mi :confused: net ağırlık 1.5 tona yakın

Toyota CH-R Hybrid dikkatimi çekti araç neden 98 hp. O araca o beygir düşük değil mi :confused: net ağırlık 1.5 tona yakın

Evet dikkat çekici ama sizinde dediğiniz gibi o performans o araca olmamış bide çok karanlık içi falan bi sanfruf yada cam tavan olabilirdi

Captur
09fd40f831b9b9a90cf80c1b178e22fd.jpg

Evet dikkat çekici ama sizinde dediğiniz gibi o performans o araca olmamış bide çok karanlık içi falan bi sanfruf yada cam tavan olabilirdi

Captur
09fd40f831b9b9a90cf80c1b178e22fd.jpg

Captura baktım şimdi o da 1.5 dci 90hp . Ama iki marka arabaya da yakıştıramadım öyle bir arabada 100 hp altı güç var. Benim beklenti 120-150 hp arasındaydı..

Captur alacağına toyota almak daha mantıklı bence

hocam Toyota ile mukayese bile etmeyin. Toyota ya test sürüşüne gittim aracın Hybrid olması muhteşem bir özellik. Ayrıca Toyota kalitesi tartışılmaz

Toyota Hybrid i youtube kanalı olan bir arkadaş test etmişti. Ne kadar hızı artırırısan o kadar benzine yük biniyormuş. Normalda şehir içinde hybrid'i kullanıyormuş. Youtube da bi arat hocam.

Toyota Hybrid i youtube kanalı olan bir arkadaş test etmişti. Ne kadar hızı artırırısan o kadar benzine yük biniyormuş. Normalda şehir içinde hybrid'i kullanıyormuş. Youtube da bi arat hocam.

Baya izledim o videoları gına geldi artık :) evet hızlandırınca benzin kullanıyor daha çok istanbul trafiğine yakışır o araba ama ben şırnakta yaşıyorum hem yokuş hem dağ bayır o araba buraya göre değil yani :) sürekli benzin yer ve performansıda düşük zaten

Baya izledim o videoları gına geldi artık :) evet hızlandırınca benzin kullanıyor daha çok istanbul trafiğine yakışır o araba ama ben şırnakta yaşıyorum hem yokuş hem dağ bayır o araba buraya göre değil yani :) sürekli benzin yer ve performansıda düşük zaten

Evet performans düşük. Dağ bayıra gitmez hocam.
dizel toyota alın. Renaultu sallayın.

1 ay önce nissan x traili 192 den verdiler sıfırını full paket. Peynir ekmek gibi sattı eğer gerçekten bir suv binmek istiyorsanız hondanın crv si nissanın xtraili toyatanın rav 4 ünden şaşmayın. 200 bin lira altında olmanız lazım bence nissan bayilerini arayın belki ellerinde eski stokta araç varsa alırsınız. Bu araca 5 yıl bineceksiniz ve satmıcaksınız alıcakken iyi bir araç alın ileride hem yine iyi fiysta satarsınız yatırımlık olur hemde konforunuzdan ödün vermezsiniz. Eğer bu iki araç arasında kalsaydım bunlar ayrıca crossover SUV değiller. Tiguan alırdım alman teknolojisi :)

1 ay önce nissan x traili 192 den verdiler sıfırını full paket. Peynir ekmek gibi sattı eğer gerçekten bir suv binmek istiyorsanız hondanın crv si nissanın xtraili toyatanın rav 4 ünden şaşmayın. 200 bin lira altında olmanız lazım bence nissan bayilerini arayın belki ellerinde eski stokta araç varsa alırsınız. Bu araca 5 yıl bineceksiniz ve satmıcaksınız alıcakken iyi bir araç alın ileride hem yine iyi fiysta satarsınız yatırımlık olur hemde konforunuzdan ödün vermezsiniz. Eğer bu iki araç arasında kalsaydım bunlar ayrıca crossover SUV değiller. Tiguan alırdım alman teknolojisi :)

Limit 200 değil artık 247,400 ayrıca 2.0 motor ve üzeri araçlar %100 ÖTV düşüyor

CHR çift motor olduğundan beygir gücü düşüklüğünün sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Bir de yukarıda benzine göre dizel daha ucuz demiştiniz. Şu an çok küçük fark var ama inanıyorum ki dizel yakında benzin fiyatlarını geçecektir vergilerle. Bunun yanında Dizelin araçların bakım masrafları daha fazla çıkıyormuş ve işçiliği zormuş. Şahsen ben geçen sene 1.2 turbo benzinli aldım, sakin bir araba - şehiriçine göre ve eşimde rahat kullanıyor. Güzel lastiklerle 4 - 4.5lt yakıyor 100km. Hatta şu 3 ay dolmadan kendimi zorlayıp bir hybrid bile almayı düşünebilirim. Eşim işe 4-5 km git gel yol yapıyor her gün ve bu yolu belirli bir hızı geçmeden sadece elektrikli motoru çalıştırarak gitmesi çok büyük bir kar sağlar. Bu arada C-hr nin indirimli fiyatı kaça kadar düşüyor?

CHR çift motor olduğundan beygir gücü düşüklüğünün sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Bir de yukarıda benzine göre dizel daha ucuz demiştiniz. Şu an çok küçük fark var ama inanıyorum ki dizel yakında benzin fiyatlarını geçecektir vergilerle. Bunun yanında Dizelin araçların bakım masrafları daha fazla çıkıyormuş ve işçiliği zormuş. Şahsen ben geçen sene 1.2 turbo benzinli aldım, sakin bir araba - şehiriçine göre ve eşimde rahat kullanıyor. Güzel lastiklerle 4 - 4.5lt yakıyor 100km. Hatta şu 3 ay dolmadan kendimi zorlayıp bir hybrid bile almayı düşünebilirim. Eşim işe 4-5 km git gel yol yapıyor her gün ve bu yolu belirli bir hızı geçmeden sadece elektrikli motoru çalıştırarak gitmesi çok büyük bir kar sağlar. Bu arada C-hr nin indirimli fiyatı kaça kadar düşüyor?

Anladığım kadarıyla Ch-R nin hybrid olmayan versiyonunu kullanıyorsunuz indirimli olarak 108 e düşüyor 146 dan

Şimdi benim asıl sorunum şu ki şırnakta yaşıyorum dağ bayır kar falan performanslı bişey lazım bilemiyprum kafam çok karışık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri