Renault Captur mu - Toyota CH-R Hybrid mi?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Hangisi

• Captur

Oy: 3 8,6%
  • CH-R Hybrid

Oy: 32 91,4%

• Kullanılan toplam oy
    35
Anladığım kadarıyla Ch-R nin hybrid olmayan versiyonunu kullanıyorsunuz indirimli olarak 108 e düşüyor 146 dan

Şimdi benim asıl sorunum şu ki şırnakta yaşıyorum dağ bayır kar falan performanslı bişey lazım bilemiyprum kafam çok karışık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok, çok pahalı. Clio icon 1.2 turbo var bende. Güzel fiyata almıştım. C-hr alacak olsam hrbrid alırdım sadece. Dağ bayır yollarda geziyor, yaşıyorsanız 4x4 bakın bence bunları bırakın da... Kötü yollarda önden çekişliler hoşuma gitmiyor hiç, şehir içinde, hava koşulları zor yerlerde iyi ama araçla yokuş tırmanmak ölüm. 2. vitesi bile fazla görüyor, stop edecek gibi oluyor, vites düşür ikazı veriyor çoğu zaman. Yüksek cc 4x4 bir şey lazım böyle koşullara, tork da yüksek olacak saplanmaz yolda kalmaz.

Son düzenleme:
şu kadar para verip neden bu araçlara bakıyorsunuz mercedes bmw audi dururken anlam veremiyorum :D cidden ama tabiki para sizin istedinizi yapmakta özgürsünüz

şu kadar para verip neden bu araçlara bakıyorsunuz mercedes bmw audi dururken anlam veremiyorum :D cidden ama tabiki para sizin istedinizi yapmakta özgürsünüz

Fiyatlardan haberin yok :) 300 den aşağı o dediğiniz modeller yok

Hondanın CR-V modelini 2015 yılında 108 binlira full modeli , şimdi uçmuş

https://honda.com.tr/yeni-cr-v/fiya...MIi4zXmKDj3wIVWeh3Ch0pMg3pEAAYASABEgLESPD_BwE

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

RrQYya.png

Hocam captur u ile kıyaslama bile toyota yı

nerdeyse bedevaya vericekler captur u
Hybrid al geç uzun yıllar zevkle binersin

Evet tucson çok iyi fiyata geliyor ama hyundai olduğundan biraz uzaktan bakıyorum ama araç dediğiniz gibi mükemmel bişeye benziyor

Full+Full dizel otomatic tucson 230 bin lerden 135 e geliyor ama tercih etmedim :(

98708bb9c211fc1e8cb970fd6dc69372.jpg

220 -%60 ÖTV = 135 bin
220/1,60

tucson şu an fiyat performans olarak eşi benzeri olmayan bir araç, arıza yapmaz, arazisi iyidir, performansı iyidir, yakıtı düşüktür, kalitelidir vs vs, ben kullandığım için anlat anlat bitiremem :) biraz araştırın ve test sürüşü yaparsan hiç pişman olmayacaksındır

tucson şu an fiyat performans olarak eşi benzeri olmayan bir araç, arıza yapmaz, arazisi iyidir, performansı iyidir, yakıtı düşüktür, kalitelidir vs vs, ben kullandığım için anlat anlat bitiremem :) biraz araştırın ve test sürüşü yaparsan hiç pişman olmayacaksındır

7-10 lt yakıyor abi çok değil mi

7-10 lt yakıyor abi çok değil mi

dizeli o kadar yakmaz, benzinliler o kadar yakıyor. zaten benzinliye sıvı sistem tüp taktırıyorsun km de 35 kuruş ortalama yakıyor

Ben iki aracıda almazdım.
ford-ranger-raptor-aftermarket-in-thailand-1.jpg

Ama illaki ikisi arasında seçim yapılacaksa Toyota alın tamirci yolunu unutursunuz.

Ben çok anlamam ama (ehliyetimi bile almadım yaş 21) bence Toyota alın. Hem yeni teknoloji yakıt tüketimi vs iyi diyebiliyorum. Ayrıca İstanbul Trafiğinde yakım az olur hem de İstanbulda aşırı derecede gördüğüm araç. Onun dışında siz ne iş yapıyorsunuz hocam?

Ben çok anlamam ama (ehliyetimi bile almadım yaş 21) bence Toyota alın. Hem yeni teknoloji yakıt tüketimi vs iyi diyebiliyorum. Ayrıca İstanbul Trafiğinde yakım az olur hem de İstanbulda aşırı derecede gördüğüm araç. Onun dışında siz ne iş yapıyorsunuz hocam?

İş yapmıyorum ve istanbul yada gibi trafiği olan bir yerde yaşamıyorum yaşadığım yer daha çok dağ bayır yokuş

İş yapmıyorum ve istanbul yada gibi trafiği olan bir yerde yaşamıyorum yaşadığım yer daha çok dağ bayır yokuş

Anladım o halde karar sizin capture ile ilgili hiç bişi bilmiyorum vallahi ama ben oyumu toyota hybrid den yana kullandım :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.

Yani o kadar araca para verip 0 araç alıp ona tüp taktırırsan gülerler hocam :)

tüp taktırmak komik bir şey değil ki, dediğim tüp 2400 euro, performans kaybı olmadan benzin harcamadan ucuza gezmenin yolu, uzun vade de karlı bi sistem, bu işler düşünerek ve mantıklı hareket edilerek ilerler, öyle ön yargılar, komik olduğunu düşünmek, elalem ne derle hareket edilirse hata yapılır

Muhammedcim niye bu araçlara bakıyorsun ki ?

Örnek yeni passat
Örnek skoda süper b

Suv mu istiyorsun?
Skoda Kodiaq
Volkswagen - Tiguen

Özellikle capturu tamamen kafandan çıkart. :)

Muhammedcim niye bu araçlara bakıyorsun ki ?

Örnek yeni passat
Örnek skoda süper b

Suv mu istiyorsun?
Skoda Kodiaq
Volkswagen - Tiguen

Özellikle capturu tamamen kafandan çıkart. :)

Eywallah abi tavsiyelerin için teşekkürler bu konu için özellikle telefonla arayacaktım da bi türlü nasip olmadı :) 3-5 kez aramayı düşünmüşümdür rahat

Ayrıca o dediğin araçlar gerçekten çok iyi ancak biraz da tuzlu tabi hakettikleri gibi mesela captura 100 vereceğime tiguana 200 veririm daha iyi ama elde avuçtada yoksa mecbur bunlara kalıyorsun :(

ben şuan için askıya aldım araç alma işini çünkü yakında devlet tarafından inşaa edilen evlerimize gideceğiz gibi görünüyor ve eve geçince baya masraf olacak masraflardan falan sonra artık elde kalan ile ne alınıyorsa alıcaz o zamana kadar yeni araçlarda gelecekmiş şubat mart ortaları gibi hayırlısı diyelim artık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri