renault laguna 1.6 privilege 2009 Model

Unknow

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar babam 30-40bintl arası araba alacak renault laguna 1.6 privilege 2009 karar kıldık bundan önce laguna rxe 1996 model vardı onu sattık

sizce nasıl bir araba ? renault laguna 1.6 privilege 2009

2009-renault-laguna-hb-13.jpg

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] neden öyle dedinki renault makam arabası gibi eski modelleri bile harika ama yeni modelleri hakkında bilgimiz olmadığı için konu actım :D

Hocam değil laguna hiçbir renault marka arabaya 40 bin verilmez bence :)

Heryanı plastik hocam sakınlkla almayın.

Fransizlarin kendi markalari ile ilgili bir sozu vardir "" Bozulmasi icin binmenize gerek yok, siz park edin o kendi kendine bile bozulur"" :)
Kisacasi uzak durun derim.

[MENTION=41247]IYI3[/MENTION] [MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] [MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] yorumlarınız için teşekküler zaten almadan önce araştırma yapıyoruz :D

Hocam allah korusun duran levhaya bile çarpsanız araba yapboz gibi dağılır size ve ailenize maddi ve manevi hasar çıkartır 40 bin veriyorsunuz bari canınız güvende olsun volvo alın gidin canınız sıkıldıkça duvara çarpın burnunuz dahi kanamaz

Renault yedek parçacıları trilyoner oldu be hocam alınır mı o araba volvo falan bakın bence o paraya

Laguna guzel araba herkes onyargili davraniyor bnce

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VW Passat 1.8T veya 1.9 TDI 2001-2005 model arası al bin sağlam araba :)
Piyasası 35-50bin civarı.

renault laguna 2 var bizde babam her sene 2 3 parça değişiyor valla arabaya baktığı kadar adam bize bakmıyor

O fiyata kazasız masrafsız temiz laguna yoktur.2000 model arabalara 20-25 istiyorlar bu ülkede...

honda civic 1.6 vitec al hocam harika bir araba.Motorunu kullanarak öldüremezsinn...

Hocam bende simdi karamana araba almaya gidiyorum :) sana tavsiyem opel vectra 1.6 elagance modellerine bakman. Maks 150k km olsun. 2004 - 2008 arasi bak. Reno bence bos araba bak dedigim arabanin ozelliklerine bak hak verirsin

2008 model 1.5 dizel motorunu kullandim. Harika bir arac diyebilirim. Yakiti olsun yol tutusu olsun mukemmeldi. Paraya sıkıstıgım icin satmistim. Bindigim sure zarfinda genel bakimlari haric 5 kurus masraf etmedim. Tavsiye ederim temizini bulabilirsen guzel tercih.

Benim bacanak 1 ay önce Volvo S40 2009 Model'i 31.000 TL'ye aldı.Bunu düşünebilirsiniz,Hocam yazıktır reno ya vermeyin bu parayı vereceksiniz Audi - Volvo - Toyota falan gibi daha güvenlikli markalara verin derim.

laguna iyidir sevdikten sonra 100 de verilir. Laguna fluence latitute bunlar renaultun binilebilir arabaları

renaultun kaportası haricinde diğer aksamlarına kimse birşey diyemez. Zira mercedes opel gibi markalara alt takım şanzıman ve motor imal eden bir markadan söz ediyoruz. Renaultlar artık eskisi gibi torostan ibaret değil. Evet kaporta sağlam değil ama siz 100le sabit bir yere çarparsanız sizi hiç bir araba kurtaramaz. Valla ben fluence aldım 50 liraya hiç de pişman değilim. Çok aradım corolla ancak ülkemiz toyotayı çok şımarttı fiyatları aldı başını gitti. 6 ay olacak neredeyse alalı çok memnunum. Özellikle motoru beni çok memnun etti.

saygılar...

not: eski model arabalara para vermeyin. Arabaların ömrü 5 yıldır. Sonra sıkıntı başlar. 10 yıldan sonra da sanayiden çıkmaz. Eskiye para vermeyin.

Peugeot 407 2.0 executive 2005 model nasıldır ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri