Render İçin Sağlam Vdsler Nekadar

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Çok Sağlam Render İçin Serverlar Nekadar Ortalama 300 -500 mblık videolar 30 mblık dosya i5 işlemcili pcde 8 dk felan sürüyor yoksa
yeni pc dizip sağlam uydunete geçmek dahamı mantıklı

7/24 Render/UP/DOWN Yapıcak
[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION]
[MENTION=16336]AksoyHosting[/MENTION]
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=16165]VPS.Systems[/MENTION]
yardım edermisiniz

Son düzenleme:
dışardan almak istesem ne kadar redstation felan ekran kartlı

bunu bende merak ediyorum takipdeyim. bu arada vds nin acilimi nedir arkadaslar?

Vps Nedir?
Vps açılım olarak ” Virtual Private Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçedeki tam karşılığı Paylaşımlı Özel Sunucu anl***** gelmiştir. Buradaki mantık aynı sistem içerisinde ortak ram ve disk kullanımıdır. Yalnız ram ve disk i kullanan bu ortak sanal sunucu grubu birbirinden bağımsız çalışmaktadır. Zaten Gerçek Sunuculardan (yani dedicated) farkı da aynı donanımı birden fazla sanal sunucunun kullanabiliyor olmasıdır. Dedicated gibi fazla performans gerektiren hizmetleri karşılamaktansa, düşük maliyetde düşük ram kullanan web hizmetlerinde sanal sunucular kullanılır. Hem ücret olarak çok uygundur hemde talep ettiğiniz sistemi karşılayacak kadar değere sahiptir.

Vds Nedir?
Vds açılım olarak ” Virtual Dedicated Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Vps paketlerde donanımı kullanan işletim sistemi tektir. Yalnız VDS de ise bu durum farklıdır. Her kullanıcı için donanımı kullanan bir işletim sistemi vardır. Örneğin sunucuda bölünen Ram miktarı tümü ile o kullanıcıya atanır. ( Ram miktarı, kullanılmasa bile kullanıcıya atanır. ) Böylece sanal yöntemdeki ram kısıtlamalarının önüne geçilir

Aksoy Hosting'i hiç tavsiye etmem onu boşuna yazmışsın hocam listeye, bedavaya verse kullanılmaz illalaahhhhhhh :)

Evdeki pcnin performansi vds le asla yakalanamiyor. Saglam bir pc 4 mbits upload hizi ile net bence en mantiklisi.

soru sormak için redstationdan almayı düşünüyorum ama hangisi en uygun ve en iyi render hızı yüksek olandır diye :(

Merhaba

Redstation sunucular şuan için bizde mevcut değil malesef, ve size tavsiyem render için alacaksanız işlemci ve disk konularına dikkat edin anladığım kadarıyla.

Saygılarımla.

Söyle söyleyim: Benim upload hizi 10 mbits ve 1 GB boyutunda olan videoyu max 15 dk yüklüyorum.

4 Mbits ile 400 mb yi ortalama 13 dk yüklersin.

geç benim en az 5 dk da bir video upload etmem gerek :( işlenmesi felanda var çünkü vpsde toplu şekilde 2 3 gb birden 5 6 dk sürüyor :(

Evdeki pcnin performansi vds le asla yakalanamiyor. Saglam bir pc 4 mbits upload hizi ile net bence en mantiklisi.

4mbit upload hızını en uygun şekilde veren firmadan bir haber varmı hocam ttnette upload paketleri yok yada ben bulamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri