Render Islemleri Icin 12GB Ram VDS On Siparis

1 adet VDS daha satilmistir.

Son 1 adet VDS'in satisi devam etmektedir.

Son VDS de satilmistir..

Gosterdiginiz ilgiye cok tesekkur ederim..

Talep olursa yeni server ile satisa devam edebiliriz..

satın alan kişiler kullanım ortalama 1 saatlik videoya render işlemi kaç saat sürüyor cevaplarsa sevinirim

Teslimatlari aksam yapacagiz insallah hocam. Mutlaka yazacaklardir arkadaslar.

satın alan kişiler kullanım ortalama 1 saatlik videoya render işlemi kaç saat sürüyor cevaplarsa sevinirim

Merhabalar benim şu an çalışma yaptığım VDS bu pakete göre Ram ve SSD olarak daha düşük olmasına rağmen 1 saatlik videonun ortalama render süresi 60-70dk arası oluyor. Ve bu yaptığın işlemlere göre artıp azalabiliyor.

Paketten 1 adet bende sipariş verdim. Kullandıktan sonra render istatistiklerini bu sayfa üzerinden paylaşacağım. Kolay gelsin :rolleyes:

Merhabalar benim şu an çalışma yaptığım VDS bu pakete göre Ram ve SSD olarak daha düşük olmasına rağmen 1 saatlik videonun ortalama render süresi 60-70dk arası oluyor. Ve bu yaptığın işlemlere göre artıp azalabiliyor.

Paketten 1 adet bende sipariş verdim. Kullandıktan sonra render istatistiklerini bu sayfa üzerinden paylaşacağım. Kolay gelsin :rolleyes:

vds yle çalışma yapıp bilgileri paylaşırsan sevinirim. çünkü vds de pek bi şey göremedim, sadece ram i uçuk görünüyor ama renderda ramin bi önemi yoktur. ya gpu ya cpu destekli render alınır. cpu da tek çekirdek xeon 2,5 ghz işlemci. eskiden kullandığım bi işlemciydi

şuan bende

4 çekirdek i7 3770k 3,5 ghz işlemci
200 ssd
8 gb ram var

2 saatlik filmi yaklaşık 1 saat 20 dk da render alıyorum.

sizinkinin nasıl olcağını merak ettim, bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

Teslimatlar tamamlanmistir. Kullanan arkadaslar, arzu ettikleri takdirde yorum yapabilirler.

sony vegasta 1280x720 38 dk video uzunluğu 26 dakika da renderladım 5 saniyede yükledim 5 dakikaya yakın youtube'da işlenmesini bekledim performans gerçekten güzel arkadaşlar

Arkadaslar isteyen bir iki arkadas daha var. Eger yeterli cogunluk saglanirsa 5-6 tane stok acabilirim.

Güzel makine 40 dklık videoyu 11 dk'da renderledim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri