Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
satın alan kişiler kullanım ortalama 1 saatlik videoya render işlemi kaç saat sürüyor cevaplarsa sevinirim
akşama inş teslim alınca yazarım hocam.. inş hızlı olursatın alan kişiler kullanım ortalama 1 saatlik videoya render işlemi kaç saat sürüyor cevaplarsa sevinirim
akşama inş teslim alınca yazarım hocam.. inş hızlı olur![]()
Teslimatlari aksam yapacagiz insallah hocam. Mutlaka yazacaklardir arkadaslar.
satın alan kişiler kullanım ortalama 1 saatlik videoya render işlemi kaç saat sürüyor cevaplarsa sevinirim
Merhabalar benim şu an çalışma yaptığım VDS bu pakete göre Ram ve SSD olarak daha düşük olmasına rağmen 1 saatlik videonun ortalama render süresi 60-70dk arası oluyor. Ve bu yaptığın işlemlere göre artıp azalabiliyor.
Paketten 1 adet bende sipariş verdim. Kullandıktan sonra render istatistiklerini bu sayfa üzerinden paylaşacağım. Kolay gelsin![]()
sony vegasta 1280x720 38 dk video uzunluğu 26 dakika da renderladım 5 saniyede yükledim 5 dakikaya yakın youtube'da işlenmesini bekledim performans gerçekten güzel arkadaşlar
Arkadaslar isteyen bir iki arkadas daha var. Eger yeterli cogunluk saglanirsa 5-6 tane stok acabilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.