Render Islemleri Icin 12GB Ram VDS On Siparis

Arkadaslar 8 adet VDS stogu acilmistir. Arzu eden arkadaslar ozel mesaj yollayarak, skype'dan iletisime gecerek veya konuya yazarak isteklerini belirtirlerse cok sevinirim..

Tesekkurler.

1 adet VDS satilmistir..

Kalan 7 adet VDS'in satisi devam etmektedir.

render denemeleri yapılması lazım . şu kadar dk video şu kadar sürede render yapıyor diye .

render denemeleri yapılması lazım . şu kadar dk video şu kadar sürede render yapıyor diye .

Arkadaslar sagolsun yazmislar..

sony vegasta 1280x720 38 dk video uzunluğu 26 dakika da renderladım 5 saniyede yükledim 5 dakikaya yakın youtube'da işlenmesini bekledim performans gerçekten güzel arkadaşlar

Güzel makine 40 dklık videoyu 11 dk'da renderledim

Ayrica ben kendim 72 dklik bir videoyu 30 dk da render aldim Camtasia ile 720 P olarak.

Arkadaslar isteyen bir iki arkadas daha var. Eger yeterli cogunluk saglanirsa 5-6 tane stok acabilirim.

üstad açacakmısınız yenisini yok açmayacaksanız vds siz kaldım sizden almak isterim yoksa mecbr başka yerleri arayacağım bugün haber verirseniz iyi olur

üstad açacakmısınız yenisini yok açmayacaksanız vds siz kaldım sizden almak isterim yoksa mecbr başka yerleri arayacağım bugün haber verirseniz iyi olur

oruçluk başa bela :/ yukarda 8 tane açtım yazmış ya kardeş

12 gb de olsa ram ekran kartı olmadığı için render işlemi yine yavaştır.
Ben şunu fark ettim ssd li hardisklerde daha hızlı yapmaktadır ve video boyutu önemlidir render işlemlerinde.

Ben şunu fark ettim ssd li hardisklerde daha hızlı yapmaktadır ve video boyutu önemlidir render işlemlerinde.

ekran kartıyla alakası olmadığını dün anladım kesinlikle çekirdek sayısına bakıyor bizzat denedim.
SSD bu konularda tabii ki iyidir çünkü okuma-yazma hızı sataya göre çok çok iyidir.

Hocam ekran kartli vds kullanmadim daha once O yuzden bilgim dahilinde degil malesef

erinmeden deneyecek varsa kendi makinamın teamını vereyim
ram işlemci zayıf ama 10gb ekran kartı var :/

2-3 dklık render süresi (sony vegas) 30 saniye- max 1 dakika 720p
5-7 dakikalık videolarda render süresi (sony vegas) 1,5 dakika - max 3 dakika 720p
38 dakikalık denediğim video 1280x720p 26 dakika render (sony vegas)
114 dakika film renderlama 720p (camtasia) 25 - max. 35 dakika arkadaşlar
gerçekten hızlı render yapıyor makina arkadaşlar camtasia da render yapmak sony vegas'a göre daha hızlı
alacaklara şimdiden hayırlı olsun

1 adet VDS daha satilmisdir.

6 adet VDS'in satisi devam etmektedir.

arkadaslar bu vds lere team haric direk android telefondan nasıl baglanabilirim bilgisi olan varmı.
uzak masaüstü programının android i gibi birsey varmı

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] skype online olabilirmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri