Render Süreleriniz ve Kullandığınız Program?

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ahh ahh abı keske kuzenın olsaydım :D :D

i7, SSD, 8gb ram. .... iyi bi ekran kartı 1-3 dakika arası maximum !
hakkını şuan vermiyorum inşh bi gün veririm :)

sen kesinlikle bilgisayarını değiştir i7 olsun ama.

Yok dalga geçmem asla ulu ortada kolay kolay bu tür işlerde.Sordular söyledik.Sonraki mesajımdaki gibi makinenin etkisi büyük birazda çalıştığım prolardan kaynaklı.:D:cool:

Pro ney abi türkçe konuş aklımı yitirdim özlemişim seni :D

i7 SSD 32 GbRam Türkiye Lokasyon. Programı sormayın. :D

XY7Jb5.png

Yok dalga geçmem asla ulu ortada kolay kolay bu tür işlerde.Sordular söyledik.Sonraki mesajımdaki gibi makinenin etkisi büyük birazda çalıştığım prolardan kaynaklı.:D:cool:

Abi prolar kalsın, ben 30 saniye falan da istemiyom 30 dakka da yapsın yeter makinenin özelliklerini bari söyle bütçemiz yeterse alalım hemen :D

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] nin yazdığı her mesaj olay be :) Yani En son yazanlarda SerkanYT yi gören herkes konuya giriyor :D

Bigun bende öyle olurum dicemde yok öyle bisey .. serkan abe kadar yardim sever olamiyorum :D

Bu arada Render süresine de bunun altında cvp vereyim ..

1 saatlik video 15 dk filan sürüyor ..

Aisofta 200 tane 1 saatlik video 1 saat 40 dk da renderlendi

Konu başlığında belirttiğim gibi arkadaşlar 400-500 mb lık dosyayı hangi programları kullanarak ne kadar sürede dönüştürüyorsunuz.

Sormamın sebebi ben 400 mb lık dosyayı camtasia da 1,5 - 2 saat gibi bir sürede dönüştürüyorum. Herkesin sistemi farklı buna göre değişeceğini biliyorum fakat herkesde de 3-4 bin TL lik makinalar yoktur ortalama bir fikir verir en azından.

Veya yanlış yapan arkadaşlara (bende dahil) yol göstermiş olursunuz.

Eğer benim sürem ortalama bir pc'ye göre fazla ise lütfen yazarsanız sevinirim.

İyi Forumlar

Bol Kazançlar.

valla kardeş ben tek çekirdekli 1 gb ramli xpli vdsde bile 350 mb dosyayı 45 50 dk da renderliyorum :D

*i7-4810MQ
*16 max. 32gb ram
*256 gb ssd
*8GB DDR5 Harici ekran kartı

sırf bu render işi için 6k para ayırdım, bayrama makineyi alıyorum inş. ozaman sonuçları burdan yazarım :)

*i7-4810MQ
*16 max. 32gb ram
*256 gb ssd
*8GB DDR5 Harici ekran kartı

sırf bu render işi için 6k para ayırdım, bayrama makineyi alıyorum inş. ozaman sonuçları burdan yazarım :)

bende bi süre önce yeni pc aldım,zaman tutupda ölçmedim ama render işlerinide gayet güzel yapıyor yani memnunum.fakat gel gör ki renderlık bi iş yapmıyorum.kardeşim diyor madem render için aktif olarak kullanmayacaktın,e son çıkan oyunlarıda açıp oynamıyorsun (pek oyun oynamam,hala warband,medieval total war filan oynuyorum gerek olursa) 3k para verip yeni pc neden aldın.aldıysan makinanın hakkını ver :p

Aylık Masrafı nedir hangi firma hocam :D sakıncası yoksa
Valla reklam yapmayı sevmemde forumda pek yabancı değil.Mahsum'dan alırım ben herşeyimi ve Vdsmerkesi tuncaydan.İkiside canımdır.
Bu server Mahsumdan (OfflineBilişim).Ben fiyat demiyim bizim ticaretimizde rakamların değeri yokdur aramızda,kendisinden bilgi alın daha iyi olur.

i7, SSD, 8gb ram. .... iyi bi ekran kartı 1-3 dakika arası maximum !
hakkını şuan vermiyorum inşh bi gün veririm :)

sen kesinlikle bilgisayarını değiştir i7 olsun ama.

i7 işlemci 8gb ram 2gb gt650m nividia ekran kartı 1.30 dakikalık video 1.30 dk da çıkıyor.
Bi ssd yok ssd taksam artarmı sence.?
Bu arada proğram sony vegas

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri