Programı Boşverin..
30 dk lık video 30-40 saniye
1-2 saatlik dosyalar 1-2 dk arası.
Geç dalganı sen abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Programı Boşverin..
Yok dalga geçmem asla ulu ortada kolay kolay bu tür işlerde.Sordular söyledik.Sonraki mesajımdaki gibi makinenin etkisi büyük birazda çalıştığım prolardan kaynaklı.Geç dalganı sen abiEskiden böyle değildin sen
![]()
serkan abi hangi programi kulaniyorsunYok dalga geçmem asla ulu ortada kolay kolay bu tür işlerde.Sordular söyledik.Sonraki mesajımdaki gibi makinenin etkisi büyük birazda çalıştığım prolardan kaynaklı.![]()
serkan abi hangi programi kulaniyorsun![]()
programlar demiş![]()
Yok dalga geçmem asla ulu ortada kolay kolay bu tür işlerde.Sordular söyledik.Sonraki mesajımdaki gibi makinenin etkisi büyük birazda çalıştığım prolardan kaynaklı.![]()
Yok dalga geçmem asla ulu ortada kolay kolay bu tür işlerde.Sordular söyledik.Sonraki mesajımdaki gibi makinenin etkisi büyük birazda çalıştığım prolardan kaynaklı.![]()
Programı Boşverin..
Önceki mesajımda yazdım arkadaşlar.Abi prolar kalsın, ben 30 saniye falan da istemiyom 30 dakka da yapsın yeter makinenin özelliklerini bari söyle bütçemiz yeterse alalım hemen![]()
Konu başlığında belirttiğim gibi arkadaşlar 400-500 mb lık dosyayı hangi programları kullanarak ne kadar sürede dönüştürüyorsunuz.
Sormamın sebebi ben 400 mb lık dosyayı camtasia da 1,5 - 2 saat gibi bir sürede dönüştürüyorum. Herkesin sistemi farklı buna göre değişeceğini biliyorum fakat herkesde de 3-4 bin TL lik makinalar yoktur ortalama bir fikir verir en azından.
Veya yanlış yapan arkadaşlara (bende dahil) yol göstermiş olursunuz.
Eğer benim sürem ortalama bir pc'ye göre fazla ise lütfen yazarsanız sevinirim.
İyi Forumlar
Bol Kazançlar.
i7 SSD 32 GbRam Türkiye Lokasyon. Programı sormayın.
![]()
*i7-4810MQ
*16 max. 32gb ram
*256 gb ssd
*8GB DDR5 Harici ekran kartı
sırf bu render işi için 6k para ayırdım, bayrama makineyi alıyorum inş. ozaman sonuçları burdan yazarım![]()
Valla reklam yapmayı sevmemde forumda pek yabancı değil.Mahsum'dan alırım ben herşeyimi ve Vdsmerkesi tuncaydan.İkiside canımdır.Aylık Masrafı nedir hangi firma hocamsakıncası yoksa
i7, SSD, 8gb ram. .... iyi bi ekran kartı 1-3 dakika arası maximum !
hakkını şuan vermiyorum inşh bi gün veririm![]()
sen kesinlikle bilgisayarını değiştir i7 olsun ama.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.