Render ve kullandıgım bılgısayar?

20k altın da kurulan bilgisayarlardan render performansı beklemeyin.

hocam mantıken ssd yanı harddıskın faydası olucaktır yanlıs dusunuyorsun,sonucta render oku ve yazmadır,ve okumayı yazmayı harddıskten yapar.ama tabıı bılgısayar bır butundur ,rem ve ışlemcıde onemlı tabıı.

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

dostum ssd okuma acısından dıger hard dısklere gore 100 kat daha hızlımıs,bana remın faydası olmaz dedıler kafam karıstı

Render için en önemli donanım işlemcidir. sonra ram sonrada ssd.. işlemcini çok iyi alman lazım render için tavsiyem inter işlemciler..ram için 8 gb 1800 mhz yeter..hi level hariç istediğini alabilirsin..ssd içinde 120 gb lık alsan yeter sana işlemlerin için :)

Şimdi kullandığın render programıylada ilgili bendeki VDSde 14 gb ram 8 çekirdek 800 gb harddisk var ama gel görki camtasia 8 dklık videoyu 1,5 dkda renderlarken sony vegasta 15 dk bulabiliyor işin garibi :D

bi çok video edit programını bizzat denedim. vegas'ta herşey çok güzel ama gel gelelim rendere uzun işleme sürelerine çare bulamadım. :D ayarları yapmama rağmen tuhaf render süreleri vermesi beni programdan soğuttu. :)

bi çok video edit programını bizzat denedim. vegas'ta herşey çok güzel ama gel gelelim rendere uzun işleme sürelerine çare bulamadım. :D ayarları yapmama rağmen tuhaf render süreleri vermesi beni programdan soğuttu. :)

8 çekirdekli bir makinede nasıl bir render süresidir o makineye hakaret bir kere :D vallaha hocam bende çözemedim en iyi camtasia çok hızlı hemde sade :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri