STOK TÜKENMİŞTİR İLGİ GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Önemli not: Skype adresimiz vps.systems dir vps_systems kullanıcısı bize ait değildir lütfen eklemeyin.
Merhabalar,
Size özellikle Render işlemlerinde CPU ve Video depolama işlemlerinde de yüksek limitli disk ihtiyaçlarınızı karşılayacak Fransa Lokasyonlu 400 GB Diskli, 4 CPU (4000mhz) Özel stok VDS Sunucu paketimizi duyurmak istiyorum.
Paket sadece 5 stokdan oluşmaktadır.
Özellik ve detaylar aşağıdaki gibidir;
DDOS 400GB VDS (Özel Stok)
4 x Xeon E5-1650v2 işlemci (4000mhz)
2GB DDR3 RAM
400GB SATA Disk
Limitlendirilmemiş Trafik
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon
460Gbps ye kadar DDOS Koruma
Linux/Windows işletim sistemi
Aylık: $20 - Sipariş Ver
Youtube Kanal Sahipleri için Windows 7 Ekran kartı 128MB (yazılımsal) ve Ses kartı tanımlı ve Aşağıdaki programlar kurulu olarak teslim edilecektir. Aşağıdaki hazır paketi isteyenler Sipariş sırasında Operating System sekmesinden Windows 7 (YT Ozel) seçsinler;
Camtasia Studio 8 (%70 türkçeleştirilmiş), Freemake Video Convert, CCLeaner, uTorrent, IDM, Chrome, MySQL-front, Notepad++, Yandex ve Filezilla FTP programları.
Windows 7 Sunucudan bir görüntü;
TEST EDEN ARKADAŞTAN ALINTI;
Teslim süresi ve kurulum;
Linux/Windows VDS Sunucuların Kurulumları 11:00 - 02:00 saatleri arasında yapılmaktadır, teslim süreleri sipariş onayından sonra İşletim sistemi ve yoğunluk durumuna göre 1 ila 4 saat arasında değişebilmektedir ve bazen daha da erken olabiliyor.
Ücretsiz Panel Kurulumları;
NOT: cPanel/WHM, DirectAdmin ve Plesk Panel lisansları dahil değildir. cPanel DNS Only, Webmin, LXAdmin (Kloxo) ve MyDNSConfig3 panelleri ücretsizdir. Sadece XOPanel için 10 alan adı limitli beta lisans isterseniz bizim tarafımızdan başvuruda bulunup aktif edilir. Başka panel kurulumları istekleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
VDS Sunucuları kullanabileceğiniz alanlar;
NOT 2: VDS sunucuları Hack unsurlarında, W a r e z paylaşımlarında, DDOS ve Botnet gibi saldırılarda kullanmak kesinlikle yasaktır! tespit veya şikayet durumunda hizmet GERİ İADESİZ iptal edilecektir.
VDS Hizmetinde bilinmesi gerekenler ve ortak özellikler;
Ödeme Yöntemleri: PayPal ve Banka Havalesi
Türkiye Banka hesaplarımız için Tıklayın.
Destek Sistemi;
+ 7/24/365 Ticket Sistemiyle Destek (Tüm Destek Talepleri Ticket Sistemi Üzerinden Yapılmaktadır, Skype ve E-posta önbilgilendirme, teklif ve satışlar içindir.)
Her türlü soru ve görüşleriniz için bize [email protected] adresimizden veya vps.systems kullanıcısını skypeden ekleyip bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
E-mail: [email protected]
https://vps.systems/
TR Y.S. Belge No: 1828
Önemli not: Skype adresimiz vps.systems dir vps_systems kullanıcısı bize ait değildir lütfen eklemeyin.
Merhabalar,
Size özellikle Render işlemlerinde CPU ve Video depolama işlemlerinde de yüksek limitli disk ihtiyaçlarınızı karşılayacak Fransa Lokasyonlu 400 GB Diskli, 4 CPU (4000mhz) Özel stok VDS Sunucu paketimizi duyurmak istiyorum.
Paket sadece 5 stokdan oluşmaktadır.
Özellik ve detaylar aşağıdaki gibidir;
DDOS 400GB VDS (Özel Stok)
4 x Xeon E5-1650v2 işlemci (4000mhz)
2GB DDR3 RAM
400GB SATA Disk
Limitlendirilmemiş Trafik
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon
460Gbps ye kadar DDOS Koruma
Linux/Windows işletim sistemi
Aylık: $20 - Sipariş Ver
Youtube Kanal Sahipleri için Windows 7 Ekran kartı 128MB (yazılımsal) ve Ses kartı tanımlı ve Aşağıdaki programlar kurulu olarak teslim edilecektir. Aşağıdaki hazır paketi isteyenler Sipariş sırasında Operating System sekmesinden Windows 7 (YT Ozel) seçsinler;
Camtasia Studio 8 (%70 türkçeleştirilmiş), Freemake Video Convert, CCLeaner, uTorrent, IDM, Chrome, MySQL-front, Notepad++, Yandex ve Filezilla FTP programları.
Windows 7 Sunucudan bir görüntü;
TEST EDEN ARKADAŞTAN ALINTI;
Arkadaşlar şimdi denemelerim bitti .
camtasia ile render yaptım . 341 mb(33 dk) bir videoya çerçeve ekledim . ve videoyu 30 dk olacak biçimde hızlandırdım . video 720 hd olarak renderladım .
Sonuç : 24 dk 'da render yaptı arkadaşlar . Diğer vds 'lere göre bence gayet iyi . Aynı videoyu birde kendi vds 'mde deneyeceğim .
ikinci video denemem . 211 mb (22 dk) videoya yine aynı şekilde çerçeve ekledim ve videoyu biraz hızlandırdım . 20 dk kadar oldu . Bu video diğer video gibi hd değilde 480 ile render yapıldı .
Sonuç : 11 dk render süresi . Bence gayet başarılı
Teslim süresi ve kurulum;
Linux/Windows VDS Sunucuların Kurulumları 11:00 - 02:00 saatleri arasında yapılmaktadır, teslim süreleri sipariş onayından sonra İşletim sistemi ve yoğunluk durumuna göre 1 ila 4 saat arasında değişebilmektedir ve bazen daha da erken olabiliyor.
Ücretsiz Panel Kurulumları;
- cPanel/WHM (Linux)
- DirectAdmin (Linux)
- Kloxo (Linux)
- Webmin (Linux)
- Plesk (Linux/Windows)
- XOPanel (Linux/Windows)
- cPanel DNS Only (Linux)
- MyDNSConfig3 (Linux)
NOT: cPanel/WHM, DirectAdmin ve Plesk Panel lisansları dahil değildir. cPanel DNS Only, Webmin, LXAdmin (Kloxo) ve MyDNSConfig3 panelleri ücretsizdir. Sadece XOPanel için 10 alan adı limitli beta lisans isterseniz bizim tarafımızdan başvuruda bulunup aktif edilir. Başka panel kurulumları istekleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
VDS Sunucuları kullanabileceğiniz alanlar;
- Web hosting
- Radyo hosting
- Oyun Sunucuları
- Mesajlaşma programları (Skype, Yahoo & IAM)
- YouTube, IDM & TORRENT (UP/DOWN)
- Kişisel veya Kurumsal projeler
NOT 2: VDS sunucuları Hack unsurlarında, W a r e z paylaşımlarında, DDOS ve Botnet gibi saldırılarda kullanmak kesinlikle yasaktır! tespit veya şikayet durumunda hizmet GERİ İADESİZ iptal edilecektir.
VDS Hizmetinde bilinmesi gerekenler ve ortak özellikler;
- Barındırılan her site içeriğinden kesinlik ile müşterilerimiz sorumludur.
- Aylık kiralanan VDS Sunucularda geri ödeme bulunmamaktadır.
- VDS yönetimi tamamen müşteri sorumluluğu ve kontrolü altındadır.
- Destek talepleriniz için ticket sistemi kullanılmalıdır.
- Yedek alma sorumluluğu müşteriye aittir.
- VDS'lere format atma işlemi ücretsiz ayda 1 kere bizden isteyebilirsiniz.
- Ödemelerinizi Banka Havalesi / EFT ve PayPal (+5%) yolları ile yapabilirsiniz.
Ödeme Yöntemleri: PayPal ve Banka Havalesi
Türkiye Banka hesaplarımız için Tıklayın.
Destek Sistemi;
+ 7/24/365 Ticket Sistemiyle Destek (Tüm Destek Talepleri Ticket Sistemi Üzerinden Yapılmaktadır, Skype ve E-posta önbilgilendirme, teklif ve satışlar içindir.)
Her türlü soru ve görüşleriniz için bize [email protected] adresimizden veya vps.systems kullanıcısını skypeden ekleyip bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
E-mail: [email protected]
https://vps.systems/
TR Y.S. Belge No: 1828
Son düzenleme: