Render ve Video Depolama için 4000mhz işlemci - 400GB Disk - Fransa lokasyon - $20

Bir adet alınmıştır. Hizmet bekleniyor

Daha önce de hem render ve hemde up-down işleri için sizin DDOS VDS 4096 adlı paketinizi kullanıyordum. Özellikle render konusunda diğer vds lere nazaran çok güzel verim aldım.

Bunun daha iyi olacağından şüphem yok. Yani bunu gözüm kapalı alırım..

Teslim edilmiştir.

Satış devam etmektedir stok 2
Saygılarımla.

Arkadaşlar şimdi denemelerim bitti .

camtasia ile render yaptım . 341 mb(33 dk) bir videoya çerçeve ekledim . ve videoyu 30 dk olacak biçimde hızlandırdım . video 720 hd olarak renderladım .

Sonuç : 24 dk 'da render yaptı arkadaşlar . Diğer vds 'lere göre bence gayet iyi . Aynı videoyu birde kendi vds 'mde deneyeceğim .

ikinci video denemem . 211 mb (22 dk) videoya yine aynı şekilde çerçeve ekledim ve videoyu biraz hızlandırdım . 20 dk kadar oldu . Bu video diğer video gibi hd değilde 480 ile render yapıldı .

Sonuç : 11 dk render süresi . Bence gayet başarılı

çerçeve muhabbeti bitmedimi

çerçeve muhabbeti bitmedimi

son 3 gündür,günlük 8-10 video attım kanallara çerçeveli şekilde ve sadece 3 videoda sorun çıktı.sanırım tamamen bitmemiş bu muhabbet henüz.ama işin ilginç tarafı,sırf meraktan denedim ben yani benim işim degil bu.pc boştu,deneyeyim dedim :p

not : o 3 videodada çerçevleri netten bulmuştum.digerlerinde kendim hazırladım psde.sanırım bunlada alakası olabilir.

son 3 gündür,günlük 8-10 video attım kanallara çerçeveli şekilde ve sadece 3 videoda sorun çıktı.sanırım tamamen bitmemiş bu muhabbet henüz.ama işin ilginç tarafı,sırf meraktan denedim ben yani benim işim degil bu.pc boştu,deneyeyim dedim :p

not : o 3 videodada çerçevleri netten bulmuştum.digerlerinde kendim hazırladım psde.sanırım bunlada alakası olabilir.

valla ortak eskiden tak tak geçirdiğimiz videolar elimizde patladı bilmiyorum

Slm hocam. Ben musterinizim zaten. Simdi tatildeyim. Temmuz 13 u icin bana fr. Location lu yukardaki
paketten 1 tane ayarlarsaniz cok memnun olurum. skype den tatil donusu konusuruz tr de internete cok giremiyorum. Hazir Internet bulmusken siparis verim dédim..

Slm hocam. Ben musterinizim zaten. Simdi tatildeyim. Temmuz 13 u icin bana fr. Location lu yukardaki
paketten 1 tane ayarlarsaniz cok memnun olurum. skype den tatil donusu konusuruz tr de internete cok giremiyorum. Hazir Internet bulmusken siparis verim dédim..

Merhaba

Bu paket için stoklar tükenmiş ama geldiğinizde ayarlayabilirsek tabii ki yardımcı olurum.

saygılarımla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri