Render yaparak çalışan arkadaşların çalışma şekli ?

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar render çalışan arkadaşların çalışma şekli nasıl acaba ? Editleri yapma ve kanal yapma işini aynı günde mi yapıyorsunuz ? Edit yaparken Hangi proğramı kullanıyorsunuz ?

Ben 1.gün kategori araştırıp indiriyorum o günde indirdiklerimi edit yapıyorum ve 2. günde edit yaptığım videoları kanala atıyorum . %95 engel yada eşleşen yemiyor edit yaptığım videolar .. Edit yaparken kullandığım proğram Videonti

Render le calısan arkadaslar bızıde bılgılendırırse ıyı olur ufkumuz acılır

Manuel çalışıyorum. Videoları indir render al ve upload et hepsini aynı gün içinde yapıyorum. Eşleşen ve engel yemedim daha ama videoları yükledikten 2-3gün sonra telif geliyor orası ayrı :D

eğer sunucuda isen
günde 2 kanal. her kanala maximum 30 video atarım, hemen adsenseye bağlamam izlenim alıyorsa bağlarım bunun içinde 1 hafta beklerim eğer izlenim geliyorsa asıl adsenseye bağlarım gelmiyorsa çöp adsenseye bağlarım.

indir engeli geç videoyu upload et bu kadar en fazla 2 video günde

Videontiyle yapıyorum.Genelde gece render makine boşta kalmasın diye :) Sabahta upload + render

Önce videoyu indiririm, render alırım kanala yüklerim. Engelden geçmezse tekrar küçük bi düzenlemeyle render alırım tekrar yüklerim. Önce boş partner kanalıma yüklüyorum ki dünya geneli falan yerse asıl kanal sıkıntıya girmesin. Engellerden geçmişse asıl kanala yüklüyorum işim bitiyor. Bir kanala 2 video atıyorum çünkü kategorimde telif riski çok yüksek, kanal kapanıp adsense'ime zarar vermesin. Kullandığım render programı camtasia :)

videonti dünya engeli geçebiliyor mu?

Arkadaşlar render çalışan arkadaşların çalışma şekli nasıl acaba ? Editleri yapma ve kanal yapma işini aynı günde mi yapıyorsunuz ? Edit yaparken Hangi proğramı kullanıyorsunuz ?

Ben 1.gün kategori araştırıp indiriyorum o günde indirdiklerimi edit yapıyorum ve 2. günde edit yaptığım videoları kanala atıyorum . %95 engel yada eşleşen yemiyor edit yaptığım videolar .. Edit yaparken kullandığım proğram Videonti

Bir çok sunucu ile çalışıyorum hiç biri boş durmaz, tabi tek değilim yanımda benimle çalışan 1 erkek 1 de bayan iş arkadaşım var,

Ben videoları download ederim 2 makine den. Tabi bu makineler arasında özel ftp bağlantımız mevcut. Sürekli ben video indiririm, çalışanlardan biri tarif ettiğim şekilde render alır ve upload yapılacak ftp ağımıza atılır dosyaları, diğer iş arkadaşımız ise, upload yapar, küçük resim girer ve tarif ettiğim gibi etiket ve özel açıklamalar girer.

Böylece günde 50 kanala kadar çıkabiliyoruz :)

Arkadaslar genelde engelli videolar telif veriyor. veya taliplisi cok olduğundan flag durumu cok oluyor. yani emeklerin karşılığı tam olarak alinamiyor ve onca emek heba oluyor. yani benim yaşadığım durum buydu. bu yüzden renderi birakmistim. birisi beni tekrar rendere ikna edebilir mi :)

Bir çok sunucu ile çalışıyorum hiç biri boş durmaz, tabi tek değilim yanımda benimle çalışan 1 erkek 1 de bayan iş arkadaşım var,

Ben videoları download ederim 2 makine den. Tabi bu makineler arasında özel ftp bağlantımız mevcut. Sürekli ben video indiririm, çalışanlardan biri tarif ettiğim şekilde render alır ve upload yapılacak ftp ağımıza atılır dosyaları, diğer iş arkadaşımız ise, upload yapar, küçük resim girer ve tarif ettiğim gibi etiket ve özel açıklamalar girer.

sistem güzel,peki 50 kanalı sunuculara kaçar adet olarak bölüyorsun? ve bu 50 kanalda total de kaç video oluyor?

hocam 1 kanala günlük ortalama kaç video atıyosunuz

sistem güzel,peki 50 kanalı sunuculara kaçar adet olarak bölüyorsun? ve bu 50 kanalda total de kaç video oluyor?

yaklaşık 10 adet sunucu bunlar belirli miktar özel bölünme yapıyoruz, kanal başı ortalama 10 video bazılarına 1-2 video bazılarına 10-15 video atıyorum hocam 50*10 dersek 500 TL diyebiliriz hocam

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

hocam 1 kanala günlük ortalama kaç video atıyosunuz

ortalama 10 diyebiliriz hocam, zaten 1 kanala 1 defa yükleme yaparım daha da kanalın yüzüne bakmam

Ben video indir - render yap - kanal aç şeklinde çalışmıyorum. Öncelikle farklı alanlarda kategorileri not alırım. Yaklaşık 200 kategori tespit ettikten sonra, bu 200 kategori arasında öncelik sıralaması yaparım. Düşük, orta ve yüksek öncelik. Bütün bunları yaptıktan sonra, torrentten indirme işlemlerini başlatırım. Arka arkaya koyulduğu zaman en geç 5-6 günde 200 kategori inmiş olur. Öncelikle yüksek öncelikli olarak belirlediklerimi Camtasia 'da düzenlerim ve proje dosyası olarak kaydederim. Her kategori için de ayrı çerçeve kullanırım. (1280 x 720 çerçeve) Bu da ortalama olarak 5-6 günümü alır. Bütün bu düzenleme işlemleri bittikten sonra Camtasia >> Batch ile 200 'er video gelecek şekilde düzenlemeyi başlatırım. 2 günde 1 tamamlanır ve 20 günde de 200 kategori hazır olmuş olur. Yani toplamda 1 ay bu çalışma sürer.

Düzenlemeler bittikten sonra sıra kanal açma aşamasına gelir. Bir sunucudan günde 6 kanal açarım. 1 ip 'den günlük en fazla 2 kanal açmış olurum. Kanalı açtıktan hemen sonra kanalı, o ayın grubuna eklerim. Haziran ayında açıldıysa Haziran ayı şeklinde. Günlük izlenimi 200 'ün üzerine çıkan kanalları "Yakında Bağlanacak" grubuna geçiririm.Ve yaklaşık 2-3 gün kanalın artışını - azalışını izlerim. Eğer izlenim 500 'ün altındaysa Quiz 'e. 500 ile 1000 arasındaysa o izlenme aralığındaki kanalları bağladığım Adsense hesabına, 1000 'in üzerindeyse diğer Adsense hesabına bağlarım.

Sonuç olarak bu şekilde çalışma yaptığımda kanalı Adsense veya Quiz 'e bağladığımda teliften veya kullanım ihlalinden kapanma durumu neredeyse 0 'a iner. O saatten sonra ise kanal sadece flagtan kapanır.

Umarım faydalı olmuştur.

yaklaşık 10 adet sunucu bunlar belirli miktar özel bölünme yapıyoruz, kanal başı ortalama 10 video bazılarına 1-2 video bazılarına 10-15 video atıyorum hocam 50*10 dersek 500 TL diyebiliriz hocam

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

peki aynı kurmuş olduğun bu sistem,yine 3 kişi üzerinden farklı lokasyonlarda yapılabilir mi? ftp olayıyla ilgili detaylı bilgim yok o yüzden soruyorum,mesela şöyle birşey olur mu? ftp farklı lokasyonlardan havuz gibi kullanılabiliyor mu?
aynı senin gibi ben farklı bir yerden download yapıcam,diğer arkadaşım farklı bir yerden havuzdan alıp render yapıp yine aynı yere atacak,son olarak uploadçı direk havuzdan yükleyecek videoyu.Bu yapılabilir birşey mi?

Ben video indir - render yap - kanal aç şeklinde çalışmıyorum. Öncelikle farklı alanlarda kategorileri not alırım. Yaklaşık 200 kategori tespit ettikten sonra, bu 200 kategori arasında öncelik sıralaması yaparım. Düşük, orta ve yüksek öncelik. Bütün bunları yaptıktan sonra, torrentten indirme işlemlerini başlatırım. Arka arkaya koyulduğu zaman en geç 5-6 günde 200 kategori inmiş olur. Öncelikle yüksek öncelikli olarak belirlediklerimi Camtasia 'da düzenlerim ve proje dosyası olarak kaydederim. Her kategori için de ayrı çerçeve kullanırım. (1280 x 720 çerçeve) Bu da ortalama olarak 5-6 günümü alır. Bütün bu düzenleme işlemleri bittikten sonra Camtasia >> Batch ile 200 'er video gelecek şekilde düzenlemeyi başlatırım. 2 günde 1 tamamlanır ve 20 günde de 200 kategori hazır olmuş olur. Yani toplamda 1 ay bu çalışma sürer.

Düzenlemeler bittikten sonra sıra kanal açma aşamasına gelir. Bir sunucudan günde 6 kanal açarım. 1 ip 'den günlük en fazla 2 kanal açmış olurum. Kanalı açtıktan hemen sonra kanalı, o ayın grubuna eklerim. Haziran ayında açıldıysa Haziran ayı şeklinde. Günlük izlenimi 200 'ün üzerine çıkan kanalları "Yakında Bağlanacak" grubuna geçiririm.Ve yaklaşık 2-3 gün kanalın artışını - azalışını izlerim. Eğer izlenim 500 'ün altındaysa Quiz 'e. 500 ile 1000 arasındaysa o izlenme aralığındaki kanalları bağladığım Adsense hesabına, 1000 'in üzerindeyse diğer Adsense hesabına bağlarım.

Sonuç olarak bu şekilde çalışma yaptığımda kanalı Adsense veya Quiz 'e bağladığımda teliften veya kullanım ihlalinden kapanma durumu neredeyse 0 'a iner. O saatten sonra ise kanal sadece flagtan kapanır.

Umarım faydalı olmuştur.

Hocam sunucularınız nereden acaba keramet sunucu da bence :D

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

peki aynı kurmuş olduğun bu sistem,yine 3 kişi üzerinden farklı lokasyonlarda yapılabilir mi? ftp olayıyla ilgili detaylı bilgim yok o yüzden soruyorum,mesela şöyle birşey olur mu? ftp farklı lokasyonlardan havuz gibi kullanılabiliyor mu?
aynı senin gibi ben farklı bir yerden download yapıcam,diğer arkadaşım farklı bir yerden havuzdan alıp render yapıp yine aynı yere atacak,son olarak uploadçı direk havuzdan yükleyecek videoyu.Bu yapılabilir birşey mi?

Benim tüm sistemim almanya da buda işlerimin hızını artırır, çünkü almanya dan almanya ya dosya aktarımı daha hızlıdır, farklı lokasyonlar hızınızı yavaşlatmaya neden olup hatta sizi sıkacaktır. Tüm ftp alanınız ve render upload makinelerinizin aynı lokasyonda olmasına özen gösterin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri