Renderlik vds öneri

vds alacağınıza 4 kişi bi araya gelin dedicated alın, 4'e böldürün daha iyi.

ben de 60 liraya vds alıyordum, 3 kişi dedicated aldık 3'e böldük yine aynı fiyata geldi. vds'lerden de daha kaliteli ve daha hızlı render alıyor.

Hocam nereden aldınız peki hangi firma ?

Benim de aklıma yatıyor bu , dedicated için ortak olmak isteyen 2 kişi bulursam 3 kişi birleşip alabiliriz.

Renderlik 50-60 tl civari vds ariyorum tavsiyeniz varmi

LG-D802 cihazımdan gönderildi

3 arkadaş bul git turkuaz dan bir yerden 1 tane makine al 3 e böl. Ben 60 TL veriyorum 10 gb Ram 1200 HDD İ7 İşlemci 10 numara 5 yıldız ;)

Hocam nereden aldınız peki hangi firma ?

Benim de aklıma yatıyor bu , dedicated için ortak olmak isteyen 2 kişi bulursam 3 kişi birleşip alabiliriz.
bütçenize göre alacağınız firmaya karar verebilirsiniz. fakat benim tavsiyem tr lokasyon sunuculardır. fiyat olarak biraz tuzludur ama daha sağlam olduğunu düşünüyorum.

nedeni ise benim açımdan şöyle. 1 günde hem ing hem tr ip'den girmek bence kanalları riske sokuyor. spamdan kapanmanın en büyük nedenlerinden birisi bence bu.

bi insan 2 saat içinde hem tr'de hem de ing'de olamaz çünkü. bunu ayda 5-6 kez yapmakta sıkıntı doğuruyor doğal olarak.

kanalı aç, ingiltereden video yükle trden adsenseye bağla derken ortalık salı pazarına dönüyor.

render ve download için ucuz yurtdışı sunucu alıp bir tane de tr lokasyon vds alabilirsiniz upload için. ya da tamamen tr lokasyon sunucu tercih edebilirsiniz. ben tamamen tr lokasyona geçeceğim önümüzdeki ay.

sunucu olarakta linktekini almıştık en son. tüm özellikler konuda yazıldığı şekildedir sadece ssd tercih ettik.

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...e3-1230-cpu-32gb-ram-4tb-disk-8-cekirdek.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri