Renkleri Anlaşılmayan Elbise Fotoğrafı

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
hep israilin oyunlari bunlar,inanmayin.bizi birbirimize kirdiracak:D

yok böyle birşey !!!!!!!!!!!! sabahtan beri o resme bakıyorum ama hani milet nediyor diye değil. geyik olmuş dilden dile yayılmış insanların işi gücü yok falan diyorum kale almıyorum çünkü elbise lamı cimi yok beyaz sarı işte dedim şu sosyal medya neye kadir insanları elbise rengini bile konuşturacak gücü var derken biraz önce pcde kayıtlı fotoya baktım ... ne göreyim !!!! yuhh resim deki elbise şu an siyah ve mavi dibine kadar girdim ışığıkapadım hertürlü siyah mavi :S:S:S :D:D:D yok böyle birleyyyyyyyyy!!! 34 yıldır böyle birley gördüğümü haytırlamıyorumm.

---------- Spam Engelliyici 06:18 ---------- Önceki Mesaj 06:16 ----------

Birisi yazmıştır dedim ama xxx kadar yoruma bakamayacağım şimdi.. :D

Açıklıyorum buyrun

bunu paylaşan kişi arada bir resmi bi öyle bi böyle yapıyormuş izliyoruz :)

Adobe'den Açıklama

hocam resim pcde kayıtlı pcme giripmi değiştirecek.

---------- Spam Engelliyici 06:21 ---------- Önceki Mesaj 06:18 ----------

r4esme mutlaka gün içinde devamlı açıp bakın böyle bir olayı ne gördüm ne duydum pcnize atın fotoyu ve sabah öğlen akşam ayrı saatlerde bakın şok olacaksınız :D

Dün de beyaz altin sarisiydi simdide siz nasil mavi siyah goruyosunuz ya :D :D

yok böyle birşey !!!!!!!!!!!! sabahtan beri o resme bakıyorum ama hani milet nediyor diye değil. geyik olmuş dilden dile yayılmış insanların işi gücü yok falan diyorum kale almıyorum çünkü elbise lamı cimi yok beyaz sarı işte dedim şu sosyal medya neye kadir insanları elbise rengini bile konuşturacak gücü var derken biraz önce pcde kayıtlı fotoya baktım ... ne göreyim !!!! yuhh resim deki elbise şu an siyah ve mavi dibine kadar girdim ışığıkapadım hertürlü siyah mavi :S:S:S :D:D:D yok böyle birleyyyyyyyyy!!! 34 yıldır böyle birley gördüğümü haytırlamıyorumm.

---------- Spam Engelliyici 06:18 ---------- Önceki Mesaj 06:16 ----------

hocam resim pcde kayıtlı pcme giripmi değiştirecek.

---------- Spam Engelliyici 06:21 ---------- Önceki Mesaj 06:18 ----------

r4esme mutlaka gün içinde devamlı açıp bakın böyle bir olayı ne gördüm ne duydum pcnize atın fotoyu ve sabah öğlen akşam ayrı saatlerde bakın şok olacaksınız :D

valla hocam "resim" kusura bakmasın benim video yüklemem lazım ;)

resmi açıyorum arkama yaslanırken resim mavi siyah oluyor garip değişik bir durum isterse 1 trilyon tane bilimsel açıklama yapsınlar yine bizleri inandıramayacaklar yine garip gelecek bu olay bize :p

Anneanneme gösterdim çok açık mavi ile siyah siz gerizekalı mısınız diye tepki gösterdi :D

mavi siyah görüyorum şimdi bilgisayara indirdim arada bakıcam değişiyormuymuş gerçekten

Dün gece beyaz altın sarısı görürken 1-2 dakikalığına mavi ve siyah gördüm sonra yine beyaz ve altın sarısı. Bu nedir ya :D

Akşam Evdeki bilgisayardan baktığımda Altın Rengi ve Beyaz gözüken olay kıyafet, iş yerindeki bilgisayardan şuanda baktığımda siyah ve mavi gözükmektedir.

Bi değişik oldum :) Hemen bir bilimsel makale yayınlamalıyım ;)

yine değişti rengi gece baktığımda mavi siyahtı hatta lacivert siyah. şimdi yine altın sarısı ve beyaz oldu :D.

not: bu arada resime bakmak yemek yemek tuvalet yapmak video yüklemenize engel değil arkadaşlar korkmadan bu duruma sizde şahitlik yapabilirsiniz içiniz ferah olsun.

elbiseyi altın-beyaz görenler orjinaline bakıp mavi-siyahını görebiliyorlar
ama mavi-siyah görenler hiç bir zaman elbiseyi altın-beyaz göremeyecek. haksızlık

Bu konuya gıcık oldum sırf gidip başka bir pcden bakıcam bugün. :) Laptoptan da baktım hala sarı beyaz.. Taktanız beni valla.. Bu kadar insan farklı görüyorsa var bir halt..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri