Renkleri Anlaşılmayan Elbise Fotoğrafı

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
fonemen herkes akılsız tek sen mi akıllısın birde öyle düşün. aynı düşüncedeydim bende taki senin gördüğün gibi gördüğüm resmi hatta resimleri, gece kendi pcimde mavi siyah görene kadar.

İşte sen o trolleyenin dediğine bakarsan bilinç altıda sana o renkde gösterir. Yok siyahmış maviymiş ne hayal dünyası arkadaş.

Ben yüz defada baksam siyap ve mavi renk görüyorum.. Nasıl oluyorda beyaz. sarı görüyorsunuz yahu :(

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

birisi trollemiş yok mavi yok siyah diye milletin işi gücü yok bunu tartışıyor beyaz üzerine altın rengi işlenmiş dantel işte apaçık ortada. He yok fantazi yapıp telde lcd monitör de yanlardan bakıyorsanız siyah görünmesi normal bunu açıklamak da zor değil.
Ben nerede nasıl bakarsam bakayım siyah ve mavi görüyorum :) eşim beyaz ve sarı yani ortada oyun yok bi gerçek varda nasıl oluyor bu onu anlamadık

İşte sen o trolleyenin dediğine bakarsan bilinç altıda sana o renkde gösterir. Yok siyahmış maviymiş ne hayal dünyası arkadaş.

kardeş anlamak istemiyon galiba. ya sen kimseye olayı anlatmadan çevrendeki insanlara sor hiçbişey söylemeden bu elbise ne renk diye görürsün o zaman trol işi dediğin şeyi

Ben yüz defada baksam siyap ve mavi renk görüyorum.. Nasıl oluyorda beyaz. sarı görüyorsunuz yahu :(

hocam bende defalarca baktım ama beyaz ve altın sarısı..

az önce iş yerindeki arkadaşlarla baktık..
kimisi siyah mavi
kimiside benim gibi beyaz altın sarısı dedi.. eğer aynı anda bu farklılık olmasaydı, resmin sunucundan değiştirildiğini düşünecektim :)

11025191_1025901730757485_7730375883178781663_n.png

elbisenin orjinalini göreli çoook oluyor sorun o değil. mevcut çekilmiş resmin nasıl oluyorda çok farklı reklerde hemde aynı kişiye bile görünebildiği. resmen insan beynin bugu.

---------- Spam Engelliyici 17:25 ---------- Önceki Mesaj 17:24 ----------

hocam sen okuyor musun?

farklı zamanlarda baktığımda 3 farklı renkle gördüm ama artık mavi dışında görmüyorum :D

bugün sabah sarı ve altın sarısıydı bu elbise şimdi ise mavi ve siyah beyin fail

acaba gün ışığından kaynaklanan bişey mi gözlerimiz o şekilde algılıyor ?

Bu nasıl beyaz la :) beyaz nerde görüyorsunuz :D

Telkinler ile bilinçaltı algılarınızı her konuda değiştirip hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Beyin kodlamalarınız ve beyin programlamanız ile oynamak mümkün.

tabi derin bir konu, ama heyecan verici :)

kaç gündür bakıyorum ne siyah gördüm ne mavi gördüm, hala altın sarısı ve beyaz

Telkinler ile bilinçaltı algılarınızı her konuda değiştirip hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Beyin kodlamalarınız ve beyin programlamanız ile oynamak mümkün.

tabi derin bir konu, ama heyecan verici :)
Bana öyle telkinler verki Quiz ödemelerimizi yapsın bilinç altıma işlesin artık düşünmiyim bu konuyu.. :mad:

Bana öyle telkinler verki Quiz ödemelerimizi yapsın bilinç altıma işlesin artık düşünmiyim bu konuyu.. :mad:

Quiz kaliteli ve profesyonel bir partner.
Youtube'da binlerce kanal Quiz'e bağlı.
Quiz'e güveniyorum, çünkü daha önce her ödememi sorunsuz yaptı.
Üzerinde düşünmeme gerek yok, zamanı gelince hakkımı gönderecek.

Bunu sık sık tekrarla içinden telkin etkisi yaratıp bilinçaltını dönüştürecek. :)

Quiz kaliteli ve profesyonel bir partner.
Youtube'da binlerce kanal Quiz'e bağlı.
Quiz'e güveniyorum, çünkü daha önce her ödememi sorunsuz yaptı.
Üzerinde düşünmeme gerek yok, zamanı gelince hakkımı gönderecek.

Bunu sık sık tekrarla içinden telkin etkisi yaratıp bilinçaltını dönüştürecek. :)
O konu tamam biraz yatıştım gibi birde Quizden Paypala gelicek olan ödemelere Paypalın ödemelerin üzerine yatmaması için telkin ver onu nasıl yaparız;

Paypal için nasıl telkinler vericeksin merak ediyorum. :D

O konu tamam biraz yatıştım gibi birde Quizden Paypala gelicek olan ödemelere Paypalın ödemelerin üzerine yatmaması için telkin ver onu nasıl yaparız;

Paypal için nasıl telkinler vericeksin merak ediyorum. :D

Quiz artık ödemeleri Kedoo üzerinden yapıyor.
Kedoo ile bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
Kedoo'dan gelen ödemeleri bankama sorunsuz çektim.
Kedoo'ya güveniyorum ve Paypal'ın kedoo ile sorunu yok.
Paypal ödemelerimi sağlıklı alacağıma inanıyorum.

Quiz artık ödemeleri Kedoo üzerinden yapıyor.
Kedoo ile bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
Kedoo'dan gelen ödemeleri bankama sorunsuz çektim.
Kedoo'ya güveniyorum ve Paypal'ın kedoo ile sorunu yok.
Paypal ödemelerimi sağlıklı alacağıma inanıyorum.
Ağzından bal damlıyor kardeşim, şimdi rahatca yatabilirim. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri