kaç resim var, ve ne kadar uğraştınız çekim için?
ayrıca montaj ne kadar sürdü?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaç resim var, ve ne kadar uğraştınız çekim için?
çok güzel olmuşbayağı emek verdiğin belli. Bence üzerine fazlaca düş.
Hocam sony vegas pro 11 kullanmayı yeni mi öğrendin, yoksa biliyor muydun? İşimizi görecek kadar öğreneceğimiz bir kaynak var mı tavsiye edeceğin.
Ben de konuyu açtığından beri kafa patlatıyorum.Planların arasında şunlara benzer şeyler var mı
Stop Motion Animation. Magic Water
ya da
Nitro Warriors - A Stop Motion Animated Film
Merhaba arkadaşlar bu sürpriz yumurta işinde uğraşıyorumfarklı bi video çekeyim dedim.. bilmeyen arkadaşlarada örnek olabilir aklınızda güzel fikirler oluşturabilecek bir video olduğunu düşünüyorum editlediğim proğram sony vegas pro 11. sabit kamera ile 250 küsür resimden yaptığım bir video çalışması. yorumları olumlu olumsuz atarsanız sevinirim çok pro bişey olmadı açıkcası uğraşırsanız çok sağlam bişeyler ortaya çıkacaktır.. iyi seyirler
Magical Surprise Egg - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.