Resimler ile video yapmak :)

kaç resim var, ve ne kadar uğraştınız çekim için?
ayrıca montaj ne kadar sürdü?

çok güzel olmuş :) bayağı emek verdiğin belli. Bence üzerine fazlaca düş.

Hocam sony vegas pro 11 kullanmayı yeni mi öğrendin, yoksa biliyor muydun? İşimizi görecek kadar öğreneceğimiz bir kaynak var mı tavsiye edeceğin.

Hocam sony vegas pro 11 kullanmayı yeni mi öğrendin, yoksa biliyor muydun? İşimizi görecek kadar öğreneceğimiz bir kaynak var mı tavsiye edeceğin.

hocam yok 1-2 aydır kullanıyorum ama youtubede gösteriyor alışırsın zamanla alışınca süper program..

Su Sony vegas i kullanmaya ogrenemedim bir yav :). Video cidden mükemmel olmuş basarilarinin devam ini dilerim

video gayet başarılı devamı gelirse ytden iyi para kazanılabilir.

şu sony vegas pro yu kullanmayı bi türlü öğrenemedim arkadaş

Merhaba arkadaşlar bu sürpriz yumurta işinde uğraşıyorum :) farklı bi video çekeyim dedim.. bilmeyen arkadaşlarada örnek olabilir aklınızda güzel fikirler oluşturabilecek bir video olduğunu düşünüyorum editlediğim proğram sony vegas pro 11. sabit kamera ile 250 küsür resimden yaptığım bir video çalışması. yorumları olumlu olumsuz atarsanız sevinirim çok pro bişey olmadı açıkcası uğraşırsanız çok sağlam bişeyler ortaya çıkacaktır.. iyi seyirler :)

Magical Surprise Egg - YouTube

çok fazla resim koymuşun baktıkca canı sıkılıyor insanın daha hızlı biraz daha hareketli bişi yaparsan super olur bu arada guzel fikir ilginc resimleri çekersen daha iyii olcakttır.

700 küsür izlenim 100 beğeni tavsiyem nerden beğeni kasıosan beğeni işini bırak tehlikeye sokma özgün kanalını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri