Resimler ile video yapmak :)

Farklı ve güzel olmuş. Stopmotion videolara bilmiyorum çok fazla ilgim var, emeği diğer videolara göre kat kat fazla oluyor. İlk izlediğim stopmotion videoyu da ekleyeyim. Bu tarz videolar hazırlayabilirseniz az video ile çok fazla gösterim alabilirsiniz stopmotion insanların dikkatini çekiyor pek fazla yaygın olmadığı için.

Stop Motion Lucia - YouTube

Merhaba arkadaşlar bu sürpriz yumurta işinde uğraşıyorum :) farklı bi video çekeyim dedim.. bilmeyen arkadaşlarada örnek olabilir aklınızda güzel fikirler oluşturabilecek bir video olduğunu düşünüyorum editlediğim proğram sony vegas pro 11. sabit kamera ile 250 küsür resimden yaptığım bir video çalışması. yorumları olumlu olumsuz atarsanız sevinirim çok pro bişey olmadı açıkcası uğraşırsanız çok sağlam bişeyler ortaya çıkacaktır.. iyi seyirler :)

Magical Surprise Egg - YouTube

mükemmel bu yaa az gereksiz sahneleri kldırdan videoyu 10 dk yapsan tamam işte sen bu işi başarırsın

Konuştuğumuz işi yapmışsın muhteşem olmuş ben de deneyeceğim telifsiz çocuklara yönelik müzikler de bulabilirsek süper olucak tebrik ederim

güzel fikir hocam tebrikler :) ama bazı resimlerde netleşme ayarı olmamış daha dikkatli olun bence :) başarılar

hocam hangi programla yapdiniz videyoyu?

Konuştuğumuz işi yapmışsın muhteşem olmuş ben de deneyeceğim telifsiz çocuklara yönelik müzikler de bulabilirsek süper olucak tebrik ederim

aynen öyle hocam bakalım :D daha sağlam bir video çekmeyi deneyeceğim 2 yumurtayla bu şarkılarıda diğer kanalların açıklama kısmına bak site felan vermişler şarkının adıyla yapımcısının onlar telifsiz sanırım ben onları kullanıyorum

güzel fikir hocam tebrikler :) ama bazı resimlerde netleşme ayarı olmamış daha dikkatli olun bence :) başarılar

teşekkürler hocam :) aynen bazılarında odaklamadan çekmişim acele edip :)

hocam hangi programla yapdiniz videyoyu?

sony vegas pro 11 hocam

Valla süper olmuş kardeşim.Bu teknikle kısa animasyonlar yapılabilir.Bunun için de oyun hamurları kullanılabilir.Kullanılan kamera ne kadar profesyonel olursa o kadar iyi sonuclar cıkar.Senin kameranın özellikleri neler hocam?

Tebrikler kardeş.

teşekkürler kardeşim :)

Valla süper olmuş kardeşim.Bu teknikle kısa animasyonlar yapılabilir.Bunun için de oyun hamurları kullanılabilir.Kullanılan kamera ne kadar profesyonel olursa o kadar iyi sonuclar cıkar.Senin kameranın özellikleri neler hocam?

s4 mini kamerasıyla çektim hocam videoda bazı görüntü bozulmuş :) özellikle sonlara doğru acele etmişim kamera odaklamadan çekmiş o yüzden öyle :)

teşekkürler kardeşim :)

s4 mini kamerasıyla çektim hocam videoda bazı görüntü bozulmuş :) özellikle sonlara doğru acele etmişim kamera odaklamadan çekmiş o yüzden öyle :)

Hadi ya bende samsung S500 makina var bu kadar net cekmiyor.Sırf bu yuzden yeni makina alasım var.Ben mi kullanamıyom acaba :D

Her şey iyi güzel de bu tarz videolar yapmak için programı ne düzeyde kullanabilmek gerekli.

Her şey iyi güzel de bu tarz videolar yapmak için programı ne düzeyde kullanabilmek gerekli.

Cok ileri düzey bilgi gerekecegini sanmıyorum.Ben Camtasia biliyorum.Arkadas farklı program ile calısmıs ama problem olacagini sanmıyorum.Sonucta cekilen kareleri arka arkaya eklemekten ibaret.Tabii ne kadar cok kare o kadar güzel sonuc.

Cok ileri düzey bilgi gerekecegini sanmıyorum.Ben Camtasia biliyorum.Arkadas farklı program ile calısmıs ama problem olacagini sanmıyorum.Sonucta cekilen kareleri arka arkaya eklemekten ibaret.Tabii ne kadar cok kare o kadar güzel sonuc.

hocam bu program hakkında hiç bir bilgim yok malesef şimdiden programı ve kullanışını araştırmaya başladım.aslında son youtube dalgalanmalarından beri özgün içerik çalışıyorum.ancak movie makerden başka bu tür programlar kullanmadım.

hocam bu program hakkında hiç bir bilgim yok malesef şimdiden programı ve kullanışını araştırmaya başladım.aslında son youtube dalgalanmalarından beri özgün içerik çalışıyorum.ancak movie makerden başka bu tür programlar kullanmadım.

Youtube üzerinde dersleri var hocam izleyerek kısa sürede ögrenebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri