Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube çok aşırılıklardan hoşlanmıyor, o kanalın yani programinda öyle bi durumu vardi ve neticede kapadilar, hata falan değil gibi yani.Maç görüntülerini lig tv ile anlasmadiklari icin yayinlayamiyorlardi. Telif ve benzeri bir durumdan kapanmasi imkansiz zaten. Bir hata sonucu kapandigi muhtemel fakat hizlica çözüm üretilip acilamamasi tedirgin edici.
ertem telifli müzik yada görüntü yayınlamıştır malum 12 den sonra yayın futboldan çıkıyor tuhaf goller,boksörler, uzaylılarbende merakla bekliyorum sonunu dünkü yayına bakcaktım hala kapalı..
kanalı yönetenlerin aynı pcden spam kanallarına girmesi yüzünden kapanmıştır![]()
Rahşan GÜLŞAN : Google
Google tekelleşme incelemesine girmiş acaba bunun sonucunda para cezası kesileceğini biliyor da ondan mı kapattı kanalları ve banladı herkesi?![]()
Beyaz tv calisanlarinin boyle isler pesinde kostugunu sanmiyorum
Yok mu arttiran?)
Derin Futbol açılamadıBizi partnerde koruyamaz artık.
eylül başından beri türkiyeyle ilgili sıkıntıları var bunların
Hala da devam ediyor abi sıkıntı her ay Boyle sopalicaklarsa isimiz zor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.