resmi beyaz futbol kanalı kapanmış

ekimin ilk haftası düzeleceğini düşünüyorum

Maç görüntülerini lig tv ile anlasmadiklari icin yayinlayamiyorlardi. Telif ve benzeri bir durumdan kapanmasi imkansiz zaten. Bir hata sonucu kapandigi muhtemel fakat hizlica çözüm üretilip acilamamasi tedirgin edici.
youtube çok aşırılıklardan hoşlanmıyor, o kanalın yani programinda öyle bi durumu vardi ve neticede kapadilar, hata falan değil gibi yani.

Arkadaslar sehir efsaneleri uydurmaya gerek yok. Oyle YouTube'un yayinlarla alakali bir problemi de yok kimse meraklanmasin :) Programlari siz sevmiyorsunuz diye YouTube'un da ayni gerekceyle kanali kapattigini da dusunmeyin.. :)

ertem telifli müzik yada görüntü yayınlamıştır malum 12 den sonra yayın futboldan çıkıyor tuhaf goller,boksörler, uzaylılar :D bende merakla bekliyorum sonunu dünkü yayına bakcaktım hala kapalı..

ertem telifli müzik yada görüntü yayınlamıştır malum 12 den sonra yayın futboldan çıkıyor tuhaf goller,boksörler, uzaylılar :D bende merakla bekliyorum sonunu dünkü yayına bakcaktım hala kapalı..

evet her gece bende bakıyorum kanal açılmış mı diye hala hareket yok :D

artık maç görüntüleri beyaz futbolda olduğundan youtupta yayınlanması zor görünüyor lig tv ile anlaşmaları lazım

Valla ne sehir efsaneleri donuyor burada, ben bile sasiriyorum :)

Arkadaslar boyle seylere kafa yoracaginiza baska seylerle ugrasin :) bu konuyla zaten gizza ve youtube yakinda ilgileniyor :)

kanalı yönetenlerin aynı pcden spam kanallarına girmesi yüzünden kapanmıştır :D

Rahşan GÜLŞAN : Google

Google tekelleşme incelemesine girmiş acaba bunun sonucunda para cezası kesileceğini biliyor da ondan mı kapattı kanalları ve banladı herkesi? :)

Beyaz tv calisanlarinin boyle isler pesinde kostugunu sanmiyorum :)

Yok mu arttiran? :))

Hocam size bir özel mesaj atmıştım, 2 gündür gidip gelip cevap var mı diye özel mesaj kutusunu kontrol ediyorum.
Bari olumlu/olumsuz bir cevap verin de bekleyiş içinde kalmayayım ?

iş leş spamı bitirmekten öteye geçer kendi ayaklarına değil kafasına sıkarlar artık. ben artık duracaklarını düşünüyorum mantıklı olan bu. şuan youtube ne atsan dolar yanıyor kanal bırakmadılar işe bak.

Hala da devam ediyor abi sıkıntı her ay Boyle sopalicaklarsa isimiz zor

ne zaman açılacak yeni yılı bulacak herhalde yükleyenlerde var engelleme yok :)

burnuma pis kokular gelmeye başladı bu kadar uzun kapalı kalması normal değil :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri