resmi beyaz futbol kanalı kapanmış

spam ve oyun diyo. Flag olsa bu hesap topluluk kurallarımızı ihlal etti yazar. (İşleyen topluluk) ama benim bi kanalda 1 toplulukla kapanmıştı bunu yazıyodu. 3 tane ile kapanırsa topluluk kurallarımızı ihlal etti yazar.

Benim flagtan kapanan çoğu kanalımda da bu şekilde yazıyor mailde ise topluluk yazıyor youtube kafasına göre takılıyor :))

Emin değilim ama, videoları hızlı yüklemek için bot kullanmış olabilirler.

Arkadaslar hicbir bot kullanilmadi, hicbir yanlis durum yok. Bildiginiz uzere bu kapanmalar bazi metriklerin sisteme tanimlanmasiyla otomatik olarak yapiliyor. O metriklerde yer alan bazi bilgilerin sucu gunahi olmayan bazi ozgun kanallari da kapsadigini dusunuyoruz. Youtube yetkilileriyle konustuk, arastirip bilgi verilmesini bekliyoruz.

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

gizza kanalları koruyamıyor o zmn

Hocam ne yapmami onerirsin? Her kanal icin iki adam tutup basinda mi bekleteyim?

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

spam ve oyun diyo. Flag olsa bu hesap topluluk kurallarımızı ihlal etti yazar. (İşleyen topluluk) ama benim bi kanalda 1 toplulukla kapanmıştı bunu yazıyodu. 3 tane ile kapanırsa topluluk kurallarımızı ihlal etti yazar.

Hocam standart kapatmalarda bu sekilde genel bir uyari veriyor YouTube.

Arkadaslar hicbir bot kullanilmadi, hicbir yanlis durum yok. Bildiginiz uzere bu kapanmalar bazi metriklerin sisteme tanimlanmasiyla otomatik olarak yapiliyor. O metriklerde yer alan bazi bilgilerin sucu gunahi olmayan bazi ozgun kanallari da kapsadigini dusunuyoruz. Youtube yetkilileriyle konustuk, arastirip bilgi verilmesini bekliyoruz.

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

Hocam ne yapmami onerirsin? Her kanal icin iki adam tutup basinda mi bekleteyim?

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

Hocam standart kapatmalarda bu sekilde genel bir uyari veriyor YouTube.

gizza kanalları koruyamıyor diyen arkadaş gizzadaki daha hiçbir kanalım kapanmadı + korumadan kasıtları hiç kimse videolarımı dahi kopyalayamıyor gizzadayken çok renderledim kendi videolarım üzerinde denemeler yaptım gizza adlı iş ortağının sahip olduğu içerik gibi bir uyarı veriyor yayından kaldırıyor adamlara bilip bilmeden iftira atmayınız

bence baştan sona bir bölümü izleyip, "böyle futbol programı mı olur ?" deyip kanalı komple kapatmışlar, sonuç itibarıyla başlık ve içerik uymuyor, spama girer :)

Benim bi tane 1 yıl önce açtığım ve içine 3-4 tane özgün video attığım kanalım bile gitmiş (:

Bu kanalın son durumu nedir?Kanalı takip ettiğimden değil, yarın öbür gün bize de patlıyacak bu durum gerçekten enteresan, halen açılmamış...

Bu kanalın son durumu nedir?Kanalı takip ettiğimden değil, yarın öbür gün bize de patlıyacak bu durum gerçekten enteresan, halen açılmamış...

Bu durum bence kanalı kapanan adsensesi banlananlara umut (Sadece spamcılar için), özgünleri açmak için bence birçok hesap geri gelecektir.

Özgün projelerim icin gizza ile calismayi dusunuyordum. Kanalin hala acilamamasi beni tedirgin ediyor. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] haberler sizde

Özgün projelerim icin gizza ile calismayi dusunuyordum. Kanalin hala acilamamasi beni tedirgin ediyor. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] haberler sizde

Hocam Beyaz Tv'nin olayi cok farkli, hala arastiriliyor. Kararinizi etkilemesin Beyaz Tv'nin kanallarinin durumu.

Hocam Beyaz Tv'nin olayi cok farkli, hala arastiriliyor. Kararinizi etkilemesin Beyaz Tv'nin kanallarinin durumu.

Adsense banlanmalari, youtube'un kendi topluluk videosunu spam icerik diyerek kaldirmasi, youtube kanallarinin anlamsizca banlanmasi.

Son zamanlarda bu tarz seyler yasadik beyaz tv kanalinin kapanmasida muhtemelen gene bir youtube sacmaligidir. Benim sadece görmek istedigim özgün kanalimiz haksiz bir nedenden kapandiginda ayni şeylerde basimiza gelebilir. Sizin durumu nasil halledeceginiz, cozume nasil kavusturacaginiz.

Konuyu takip etme sebebim buydu, izlemye devam edecegim. İlginiz icin tesekkur ederim.

Her zaman Türklerle calisma taraftariyimdir özünü unutmamali kimse, sizin isinizin zorlugununda farkindayim örnegin bir fullscreen degilken youtube ile isleri hizlica cözmek gayet zordur diye tahmin ediyorum.

Adsense banlanmalari, youtube'un kendi topluluk videosunu spam icerik diyerek kaldirmasi, youtube kanallarinin anlamsizca banlanmasi.

Son zamanlarda bu tarz seyler yasadik beyaz tv kanalinin kapanmasida muhtemelen gene bir youtube sacmaligidir. Benim sadece görmek istedigim özgün kanalimiz haksiz bir nedenden kapandiginda ayni şeylerde basimiza gelebilir. Sizin durumu nasil halledeceginiz, cozume nasil kavusturacaginiz.

Konuyu takip etme sebebim buydu, izlemye devam edecegim. İlginiz icin tesekkur ederim.

Her zaman Türklerle calisma taraftariyimdir özünü unutmamali kimse, sizin isinizin zorlugununda farkindayim örnegin bir fullscreen degilken youtube ile isleri hizlica cözmek gayet zordur diye tahmin ediyorum.

Sahte telif, flag vs gibi bir durumda zaten hemen actirabiliyoruz fakat durum herkesin dusundugunden cok farkli oldugu icin bu kadar uzuyor. Yakinda acilir zaten kanallar.

eylül ayı başında yapılan türkiye güncellemesi sistemin baya saçmalasına neden oldu diye düşünüyorum.

Sahte telif, flag vs gibi bir durumda zaten hemen actirabiliyoruz fakat durum herkesin dusundugunden cok farkli oldugu icin bu kadar uzuyor. Yakinda acilir zaten kanallar.

Farkli durumdan kastiniz bir youtube hatasi sonucundan kapanmasi midir? Cok
gizli sakli bir sey degilse bahsetseniz harika olur durumu daha iyi algilayabilmemiz icin.

Tekrar cok tesekkur ediyorum üstün alakanizdan,

Farkli durumdan kastiniz bir youtube hatasi sonucundan kapanmasi midir? Cok
gizli sakli bir sey degilse bahsetseniz harika olur durumu daha iyi algilayabilmemiz icin.

Tekrar cok tesekkur ediyorum üstün alakanizdan,

Hocam bu tur konular partnerlerimizle aramizda kaliyor. Disariya bilgi vermiyoruz malesef.

Bu durum bence kanalı kapanan adsensesi banlananlara umut (Sadece spamcılar için), özgünleri açmak için bence birçok hesap geri gelecektir.

Spam kanallar için yapılıcak çok şey yok gibi,fakat özgün kanallarda böyle bir şey olursa gerçekten insan tedirgin oluyor,beyaz tv nin durumu bizim düşündüğümüzden farklıymış,bizim düşündüğümüzden farklı bir durum da olsa sonuçta bu kanal bir şirketin, tv kanalı olan gerçek bir şirketin, yt bu konuda agirdan alıyorsa benim aklıma gelen ya yt ciddi aykırı bir durum vardı ya da maç görüntüleri ile ilgili telif sıkıntısı kanalı takip etmediğim için çok da yorum yapamiyacagim.bize de bulaşmasın da bu durum hayırlısı olur umarım.

Spam kanallar için yapılıcak çok şey yok gibi,fakat özgün kanallarda böyle bir şey olursa gerçekten insan tedirgin oluyor,beyaz tv nin durumu bizim düşündüğümüzden farklıymış,bizim düşündüğümüzden farklı bir durum da olsa sonuçta bu kanal bir şirketin, tv kanalı olan gerçek bir şirketin, yt bu konuda agirdan alıyorsa benim aklıma gelen ya yt ciddi aykırı bir durum vardı ya da maç görüntüleri ile ilgili telif sıkıntısı kanalı takip etmediğim için çok da yorum yapamiyacagim.bize de bulaşmasın da bu durum hayırlısı olur umarım.

Maç görüntülerini lig tv ile anlasmadiklari icin yayinlayamiyorlardi. Telif ve benzeri bir durumdan kapanmasi imkansiz zaten. Bir hata sonucu kapandigi muhtemel fakat hizlica çözüm üretilip acilamamasi tedirgin edici.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri