VDS Paket 1 den bir adet teslim alındı
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 adet vds paket 2 alındı çok hızlı teslimat teşekkürler.![]()
İyi kullanımlar, Umarım memnun kalırsınız.
Stok mevcut...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VDS Paket 1 den bir adet teslim alındı
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 adet vds paket 2 alındı çok hızlı teslimat teşekkürler.![]()
1 adet vds paket 1 alındı hızlı teslimat ve vds kalitesi çok iyi teşekkürler.
arkadaştan dedicated sunucu alınmıştır. kurulumda ve teslimatta çok hızlı. Ayrıca şuana kadar kullandığım vds veya dedicated şirketlerinde bu kadar ilgi ve alaka gormedim. kesindisine teşekkür ediyorum. (güven verdiğini düşündüm ve 3 aylık aldım)
hocam türkiye lokasyon bir vds lazım adsense açmak için ucuz yollu yokmu bi şeyler
hocam türkiye lokasyon bir vds lazım adsense açmak için ucuz yollu yokmu bi şeyler
Mehmet abi adamdır. Bi kez olsun sorduğum soruları cevapsız, kendisinden istediğim şeyi yapmam demedi. 3.paketi bu sefer 1 ay değil, 3 aylık aldım. Kullandığımdan değil..Bağımlılık yaptı)
2 adet vds paket 2 alındı,hızlı teslimat için ayrıca teşekkür ediyorum.
hayırlı işler en kısa zamanda baltayı alıp ziyarete geliyorum![]()
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam 500gb lık bır dosyayı ne kadar zamanda ındırebılırız acaba ?
10 adet sunucu 100 adet vds alınmıştır. hayırlı işler![]()
sırf post olsun dıyemı yazıyonuz yoksa gerçekmi yanı gerçekse helal olsun o el öpülür![]()
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] 1 adet cok hızlı bır sekılde vds satın alınmıstır ve kesinlikle soylemek gerekirse Mehmet hocam sozunun eri arkadasında duran bır ınsandır vds ilk gözlenimim mukemmel ındrme hızı super cıdden cok ısıme yaradıinşALLAH en kısa zamanda adsense basvurusu da yapıcam umarım sıkıntısız devam ederız alışverişimize
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.