Retnor Bilişim Çözümleri VDS / VPS / Kiralık Sunucu

Merhaba;

Öncelikle ticketinizi cevapladım umarım sorununuz çözülmüştür.

Elimde olmayan nedenlerden dolayı tüm gün PC başına geçemedim, durumu PM ile açıkladım umarım anlayış ile karşılarsınız.

İyi çalışmalar.

Okudum teşekkürler.Tek çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ama en azından bu gibi basit durumlar için ne sizin ne bizim işlerimiz aksamasın diye kullanıcı paneline yeniden başlatma butonu koysanız çok iyi olur.Teşekkürler.

Okudum teşekkürler.Tek çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ama en azından bu gibi basit durumlar için ne sizin ne bizim işlerimiz aksamasın diye kullanıcı paneline yeniden başlatma butonu koysanız çok iyi olur.Teşekkürler.

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler.

Yönetim panelini eklemememin sebebi site temasının değişecek olması, yeni tema ile birlikte yönetim panelinide ekliyor olacağım.

Normal şartlarda günde minimum 14 - 16 saat mutlaka destek olacak biri var retnor için fakat belirttiğim gibi bu gün hiç tahmin edemeyeceğim aksilikler yaşadım.

Tekrarını yaşamayacağımız dilekleri ile...

İyi çalışmalar.

Siparişten 2 saat sonra teslim aldım, oldukca hızlıydı teşekkürler :)

Arkadaş sağolsun çok ilgili. Siparişten hemen sonra kurulumu yapıp teslim etti. Tavsiye ederim arkadaşla çalışmanızı

Siparişten 2 saat sonra teslim aldım, oldukca hızlıydı teşekkürler :)

Arkadaş sağolsun çok ilgili. Siparişten hemen sonra kurulumu yapıp teslim etti. Tavsiye ederim arkadaşla çalışmanızı

Bir tane daha alındı türk lokasyon bütün adsense vds lerimi aldıgım yer ve tek sıkıntı yaşamadım.

İyi kullanımlar, umarım memnun kalırsınız.

Stok mevcut.

paket 4 için ödeme yapıldı sipariş verildi. geri dönüş ve teslimat bekleniyor.

Kolay gelsin

Merhaba;

Kurulum yapılmıştır, gerekli login bilgilerini müşteri panelinizden temin edebilirsiniz.

Umarım memnun kalırsınız...

Stok mevcut...

yorum yapmak istedim sadece.zaten düzenli 3 aylık alıyorum.Maşallahı var vdslerin.Hizmet için çok teşekkürler :)

bunun almanya lokasyon olanı var mı ?

VDS / VPS - VDS Paket 4
4 CPU
6 GB RAM
75 GB SSD
200 GB NAS
LİMİTSİZ TRAFİK
300 MBPS PORT
1 ADET IP
SEÇİLEBİLİR İŞLETİM SİSTEMİ

yorum yapmak istedim sadece.zaten düzenli 3 aylık alıyorum.Maşallahı var vdslerin.Hizmet için çok teşekkürler :)

İy kullanımlar hocam, geri bildirim için teşekkürler.

bunun almanya lokasyon olanı var mı ?

VDS / VPS - VDS Paket 4
4 CPU
6 GB RAM
75 GB SSD
200 GB NAS
LİMİTSİZ TRAFİK
300 MBPS PORT
1 ADET IP
SEÇİLEBİLİR İŞLETİM SİSTEMİ

VDS olarak sadece TR lokasyon hizmet veriyorum hocam.

Almanya sadece Dedicated mevcut.

#303023 ticket attım. yardımcı olur musnuz hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri