Retnor Bilişim Çözümleri VDS / VPS / Kiralık Sunucu

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam web hosting satıyor musun acaba ?

Birde siteden destek bildirimi oluşturdum, ilgilenirsen sevinirim. :)

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam web hosting satıyor musun acaba ?

Birde siteden destek bildirimi oluşturdum, ilgilenirsen sevinirim. :)

Öncelikle destek talebini gördüm hocam, ilgileneceğim hemen.

Host konusunda %100 desteğini veremediğim hiçbir ürünün satışını yapmam, ne yazık ki host için bu desteği saylayabileceğimi düşünmüyorum.

Diğer vds sürem bitmeden başka bir vds siparişi verildi ve bi kaç saat içinde teslim alındı. Mehmet abiden her bahsettiğimde övmeden edemiyorum adamı, gerçekten ne sorsam sıkılmadan usanmadan başından savmadan cevaplıyor konu ne olursa olsun :)

Bol kazançlar abi, herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.

toplamda 38 adet vds'im mevcuttur zat-ı şahanelerinde. :) kapanma, donma, sunucuya ulaşamama gibi durumlar asla olmamıştır bugüne kadar.

şahsi hayatımdaki bir kaç sorunu + iş hayatımızdaki bazı pürüzleri çözebildiğim takdirde sanırım 50'ye tamamlayacağım sunucu sayımı.

işini hakkıyla yapar kendileri, bol kazançlar dilerim.

Paket3 den 3 aylık alındı performans+bağlantı hızı beklediğimin üzerinde.

arada sırada sunuculara reset mi atılıyo :D

Duyuru yazıcaktım sizin post bahanesi oldu hocam :)

Barınmakta olduğumuz DGN Plus veri merkezinde 2 gündür elektrik problemi yaşanmakta.

Kullanmakta oldugu N+1 UPS sistemi arıza vermiş durumda, bu nedenle 2 gündür sistemler reset atmak durumunda kalıyor.

Kendileri ile bu gün tekrar iletişime geçtim, yeni UPS tedarik ettiklerini ve sorunu tamamen ortadan kaldıracaklarını belirttiler.

Konu ile ilgili Cumartesi gününden itibaren birdaha bu şekilde bir kesintinin olmayacağını dile getiriyorlar.

Twitter üzerinden arıza ile ilgili bilgilendirmeleri,
https://twitter.com/dgnplus

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Duyuru yazıcaktım sizin post bahanesi oldu hocam :)

Barınmakta olduğumuz DGN Plus veri merkezinde 2 gündür elektrik problemi yaşanmakta.

Kullanmakta oldugu N+1 UPS sistemi arıza vermiş durumda, bu nedenle 2 gündür sistemler reset atmak durumunda kalıyor.

Kendileri ile bu gün tekrar iletişime geçtim, yeni UPS tedarik ettiklerini ve sorunu tamamen ortadan kaldıracaklarını belirttiler.

Konu ile ilgili Cumartesi gününden itibaren birdaha bu şekilde bir kesintinin olmayacağını dile getiriyorlar.

Twitter üzerinden arıza ile ilgili bilgilendirmeleri,
https://twitter.com/dgnplus

Anlayışınız için teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun mehmet, ögrendiğime göre bir kaç elektirik kesintisi daha olucak, dikkat edilmesi gerek diskler uça bilir yedek alınması gerek.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] reis perşembe gecesi kurtlar vadisi youtube da geç yayınlandı. bende napym vdsi açtım torrentden indirdim donmadan takılmadan Full HD izledim :) bir kvp bağımlısı olarak çok tişikkirlir :) :)

not: vds leri sadece youtube amaçlı kullanmayın :)

Çok geçmiş olsun mehmet, ögrendiğime göre bir kaç elektirik kesintisi daha olucak, dikkat edilmesi gerek diskler uça bilir yedek alınması gerek.

Saolasın Tuncay, sorunu tamamen giderdiler, 500KVA UPS ile değiştirdiler tüm UPS sistemini...

paket 2 den 2 adet alınmıştır. hızlı, güvenilir kaliteli :)

İyi kullanımlar, umarım memnun kalırsınız.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] reis perşembe gecesi kurtlar vadisi youtube da geç yayınlandı. bende napym vdsi açtım torrentden indirdim donmadan takılmadan Full HD izledim :) bir kvp bağımlısı olarak çok tişikkirlir :) :)

not: vds leri sadece youtube amaçlı kullanmayın :)

Olum demiyomuyum hep, abartmayın ben yazdırıyom sanıcaklar diye :)

Saolasın Tuncay, sorunu tamamen giderdiler, 500KVA UPS ile değiştirdiler tüm UPS sistemini...

İyi kullanımlar, umarım memnun kalırsınız.

Olum demiyomuyum hep, abartmayın ben yazdırıyom sanıcaklar diye :)

:) sıkıntı yok reyiz :D inanmayan altta ki resme bakabilir :D bir kvp 2 sopcast lig tv kop kop kop :D

4 tane Vds 2 paketinden 3 aylık sipariş geçildi. Yine vds lerin kaliteli ve sorunsuz olacağından şüphem yok. :) [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri