Revios'tan şikayetçiyim, izlenmeyi tamamlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanYTP

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=87723]kaanYTP[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=55912]revios[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/youtube-izle...-ve-kaliteli-youtube-4-000-saat-hizmetim.html

Konu :

Selamlar, geçen ayın sonlarında sipariş geçtim reviostan ama ayın ortasına geldik halen tamamlanmadı. Bir kaç gün önce satış konusunda da dile getirdim, 3800 saatte kesmişti şimdi bir miktar izlenme göndermiş ama yine 3900küsürde kesilmiş.

Ben para iadesi istemiyorum çünkü kalan izlenme saati olan 100 saatin iadesini yapmayı düşünüyor ama 100 saat izlenmeyi ben hiç bir yerden alamam kimse 100 saat izlenme satmıyor abi. Bu sebeple bunun ya 1000 saat minimum ödemesini yapmak zorunda ya da izlenmeyi tamamlamalı. Bu arkadaşa bir türlü laf anlatamıyoruz, yönetime bildirilir.

h1gfu.jpg

h1G3q.jpg

Son düzenleme:
İzlenimiz verilecektir.Link atın kaç saat istiyorsanız
İzlenim olarak istemiyorsaniz paranızı veririm.

Lakin moderatör kankam onla Ortağız diye KİMSE BENİM TİCARET KURALLARİMİ YOKSAYİP BANA ÜSTÜNLÜK TASLAYAMAZ.

Son düzenleme:
İzlenimiz verilecektir.Link atın kaç saat istiyorsanız
İzlenim olarak istemiyorsaniz paranızı veririm.

Lakin moderatör kankam onla beraber çalışıyoruz diye KİMSE BENİM TİCARET KURALLARİMİ YOKSAYİP BANA ÜSTÜNLÜK TASLAYAMAZ.

Sipariş geçtiğimiz tarihle senin vaat ettiğin tarih arası uçuk bir fark var buna göre de tez zamanda izlenmemi bitirirsin senin de ticaretin benim de ticaretim etkilenmez. Kendi ayağına sıkıyorsun işi yapmayarak sonuçta satış konun da kapalı bitir izlenmeyi tamamlansın olay. Linkler sende var.

Sipariş geçtiğimiz tarihle senin vaat ettiğin tarih arası uçuk bir fark var buna göre de tez zamanda izlenmemi bitirirsin senin de ticaretin benim de ticaretim etkilenmez. Kendi ayağına sıkıyorsun işi yapmayarak sonuçta satış konun da kapalı bitir izlenmeyi tamamlansın olay. Linkler sende var.

Bende binlerce link var :) siz eksik istediğin saati ve linki atın ve bekleyin.

Mağduriyetler giderilene kadar satış konunun kapanması senin canını sıkmış belli ki KAFANA GÖRE MODERATÖRLÜK YAPIYOR diye şikayet açmışsın bana, lakin satış konunu kapatmamı isteyenler de üst yöneticiler, onlara da bir şikayet konusu açarsın o vakit. Nedir bu polemik yaratma sevdası anlamadım.
[MENTION=87723]kaanYTP[/MENTION] mağduriyetler giderildiğinde iletirsin bana [MENTION=55912]revios[/MENTION] mağduriyeti giderdiğinde ilet satış konun açılır prosedürlere göre.

Biz kimseyi ayırmadık, kimseyi kayırmadık. Arkadaşım olabilirsin ama mağduriyet var ise orada gerekeni yaparım, bu da asla modluğu kafaya göre kullanmak olmaz. Ortada bir mağduriyet var ve inatla da gidermiyorsun. Hayırlısı.

[MENTION=87723]kaanYTP[/MENTION] sonuç ne oldu? Aranızda anlaştınız mı?

İzlenim 1 haftadır yollanmıştır. Şikayet için online ama işlemin Tamamlandığını söylemek için ofline.

[MENTION=87723]kaanYTP[/MENTION] sorun devam ediyorsa pm ile iletişime geçerseniz konuyu tekrar aktifleştireyim.

Teyit alındığını zaten yazdım üst mesajda, konuya o yüzden yazmamıştır gerek görmediği için. Konuda üstler olduğu için onların el atması en uygunu, tekrardan yönetime iletiyorum konuya el atarlar.

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

[MENTION=87723]kaanYTP[/MENTION] sorun devam ediyorsa pm ile iletişime geçerseniz konuyu tekrar aktifleştireyim.

Aynı anda yazmışız :D Hocam teyit aldım ben ondan, üst yorumda da duruyor, ss atarım skypeden şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri