RigLe Mobil Oyun Tanıtımı - Cezalı Video İçerir

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Codecanyon'dan Alıp Paylaştığım Oyunu Tanıyorum Oyun Zevkli Baya :) Engelleri Aşarak Hedefe Ulaşmaya Yarayan Bir Oyun Oyun'Da 8 Tane Karakter Var Para Kazandıkça Onları Kullanabılıyorsunuz Umarım Oyunu Beğenirsiniz Ben Beğendim Bu Tip Oyunlar Hoşuma Gidior :D Destek Olmak İsterseniz Arkadaşlar Android Telefonlarınıza Ücretsiz İndirip Destek Olabilirsiniz :)

NOT : Oynayan Arkadaşlar Rekorlarını Çekip Burada Paylaşabilir Benim ki 114 :D

NOT 2 : Destek Olmak İsteyen Arkadaşlar 5 Yıldız verip Güzel'de Yorum Atarsa Çok Mutlu Olurum Teşekkürler :)

Play Store : https://goo.gl/NmTnU2
Arkadaşlar Destek İçin Facebook Sayfamızı Beğenip Paylaşabilirmisiniz Lütfen : https://www.facebook.com/RigLe-808405199261430/

https://www.youtube.com/watch?v=dLsNVQH8_Tg

Son düzenleme:
bu oyunun orjinali çok popüler işin zor tutar inş :D

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION]
hocam yeri değil ama mobil uygulama/oyun işine nasıl girebiliriz kısaca bizi bilgilendirsen olmaz mı?

dostum lütfen şarrkı söleme :D:D tebrikler

oyun güzelmiş gerçekten.
oyun size ne kadara mâl oldu sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
isim seçimi de güzel ben beğendim.

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION]
hocam yeri değil ama mobil uygulama/oyun işine nasıl girebiliriz kısaca bizi bilgilendirsen olmaz mı?

Valla Hocam Bana Göre Eğer İyi Para Kazanmak İstiyorsan Güzel Fikir ve Maddi Gelir Lazım :) He Benım Gibi Ucuza Satıp Tutarsa Kazanırım Gibi Düşünürsen Ayrı :D Ben Youtube Kanalıma Güveniyorum Ya Bu Denemlık Abonem Söyle 10k'yı Geçsin Ozaman Başlıcam Asıl :))

dostum lütfen şarrkı söleme :D:D tebrikler

hahahahah :D Bunu İlk Söyleyen Sen Değilsin Reis :D Eyvallah :)

oyun güzelmiş gerçekten.
oyun size ne kadara mâl oldu sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
isim seçimi de güzel ben beğendim.

Oyun 15$ 50tl Oyunun İsmini Değiştirmeye Reklam Ekletmeye ve Apk Çıktısı vs Almaya Verdim :) Birde 25$ Play Store'de 1 Seferlık Yayıncı Hesabı Icın Odeme Yaptım Okadar :D

Varmı Geçebilecek :D

goAAj2.jpg

Merhabalar, sizden ricam lütfen şu kelimelerin her baş harfini büyük yazma alışkanlığından vazgeçin. Forum yazışmalarında pek önemli olmasa da diğer şeyler de bunu kullanınca çok amatör gözüküyor. Örn: Youtube başlık ve açıklamaları, yeni mobil uygulamanızın açıklaması.

Merhabalar, sizden ricam lütfen şu kelimelerin her baş harfini büyük yazma alışkanlığından vazgeçin. Forum yazışmalarında pek önemli olmasa da diğer şeyler de bunu kullanınca çok amatör gözüküyor. Örn: Youtube başlık ve açıklamaları, yeni mobil uygulamanızın açıklaması.

Siz söyleyince yeni farkettim hakikaten tüm kelimlerin baş harflerini büyük yazmış :D

Alışkanlık Olmuş :D Youtubeda Herkes Oyle Yapıyor Açıkalamalar Hariç Ama Başlıkları Herkes Öyle Yapıyor :D Küçük Yazınca Rahat Edemiyorum :D

Siz söyleyince yeni farkettim hakikaten tüm kelimlerin baş harflerini büyük yazmış :D

hahahahhahahha :D Alışkanlık Reis Küçük Yazınca Kotu Oluyorum :D

Alışkanlık Olmuş :D Youtubeda Herkes Oyle Yapıyor Açıkalamalar Hariç Ama Başlıkları Herkes Öyle Yapıyor :D Küçük Yazınca Rahat Edemiyorum :D

hahahahhahahha :D Alışkanlık Reis Küçük Yazınca Kotu Oluyorum :D

Ya hocam yapmayın çoluk çocuk dil bilgisi bilmiyor yapıyor, fakat profesyonellikte yazı dili çok önemli, inanın bana :)

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] zengin olunca her harfi büyük yazmaya başladın bakıyorum da :D

Arkadaşlar Oyunumuzun Facebook Sayfasını Açtımda ytpara Ailesinden'de Destek Alim Dedim Acaba Rica Etsem Arkadaşlar Sayfayı Beğenip Paylaşırmısınız ve Tabi Arkadaşlarınızıda Davet Ederseniz Süper Olur Eyvallah Yardım Eden Etmeyen Herkese :)

Facebook Sayfası : https://www.facebook.com/RigLe-808405199261430/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri