Rigobert Nickli Üyeye DİKKAT !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cotoni

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar Rigobert nickli arkadaştan youtube yükleme botu aldım dün fakat sistem çalışmıyor, ne video yüklüyor ne bişey, yeni sunucuya taşınıcakmış 15 inde o zamana kadar idare et diyor... Madem sistem stabil çalışmıyor neden satıyorsun??? 2 gündür ne tele bakıyor nede burdan düzgün cevap veriyor, yok tel arkadaşta kalmış bilmem ne ilkokul yalanları... başka arkadaşlarda kanmasın... ayıptır ya herkez şurda 2 kuruş fazladan nasıl kazanırım derdinde bide bunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz...

Rigobert ile r10 dan alısverişim olmustu bot aldım üç hafta sorun cıktı ama iki gün icerisinde sorunu halletti.Hani konuyu acmadan önce keske aranızda anlassaydınız sopnucta o arkadasımızda botlardan ekmegini yiyor bölesi aksaklıklar her zaman olur.Onu korudugumdan değil simdi siz burada konu actınız ama ona eksi olarak lanse edecek bence biraz yogunlugundan da kaynaklanıyor olabilir.

Selam arkadaşlar Rigobert nickli arkadaştan youtube yükleme botu aldım dün fakat sistem çalışmıyor, ne video yüklüyor ne bişey, yeni sunucuya taşınıcakmış 15 inde o zamana kadar idare et diyor... Madem sistem stabil çalışmıyor neden satıyorsun??? 2 gündür ne tele bakıyor nede burdan düzgün cevap veriyor, yok tel arkadaşta kalmış bilmem ne ilkokul yalanları... başka arkadaşlarda kanmasın... ayıptır ya herkez şurda 2 kuruş fazladan nasıl kazanırım derdinde bide bunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz...
Yalan Söylemenin ne gereği var terbiyesiz herif. birde küfür ediyormuş. Kullanmasını bilmiyorsunzu ettiğiniz lafa bak.

ver hesap numaranı hemen geri ödemeni yapayım senin gibi adamla bile çalışmam ben pislik herif.

cotoni' Alıntı:
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...0-rigobert-nickli-uyeye-dikkat.html#post22266

Al kardeş hayırlı olsun ben yandım başkası yanmasın eğer o parayıda geri göndermezsen savcılığa kadar gitmezsem namertim... terbiyesiz herif... 3 kuruş için ne sövdürüyonuz kendinize hiçmi şerefiniz haysıyetiniz yok !!

15 TL benim için önemli bir meblağ değil bilader. geri ödemeni yaparım. kullanmayı bilmiyorsun gelmiş laf ediyorsun.

dolandırı dediğin adam o kadar kod yazar m? sein 15 tl için? daha fazla sesini çıkartma bana tuttur.com ya da bir banka hesabı var geri ödemeni yapacağım.

Bu arada ŞEREFİ OLMAYAN SENSİN!!! 15 TLlik şerefli seni...! bana hesabını yolla hemen.

---------- Mesaj saat 23:32:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:34 civarında gönderildi. ----------

Rigobert ile r10 dan alısverişim olmustu bot aldım üç hafta sorun cıktı ama iki gün icerisinde sorunu halletti.Hani konuyu acmadan önce keske aranızda anlassaydınız sopnucta o arkadasımızda botlardan ekmegini yiyor bölesi aksaklıklar her zaman olur.Onu korudugumdan değil simdi siz burada konu actınız ama ona eksi olarak lanse edecek bence biraz yogunlugundan da kaynaklanıyor olabilir.

geri ödemeni yapsın ozaman yapmıyormu

Beni bilen bilir. adam kullanmayı bilmiyor kime nasıl b*k atsam diye uğraşıyor.

kardeş dediğin kişiden bende aldım botu,akşamdan beri yükleme yapıyorum hiç bir sıkıntı yok bende.

sevgili adminler lütfen inbox ıma girip bu arkadaştan gelen mesajları okurmusunuz ??? ve burada yayınlayın herkez görsün kim bilmiyor etmiyor :)

2 saattir pm lere cevap vermeyen bi anda ortaya çıktı hayırdır acaba ??

Tamam beyler sakin 3-5 kurus işcin birbirmizi kırmayalım Rigobert geri ödemesini yapar sorun hal olur inşallah.Hepimiz üc bes kzanma derdindeyiz yaf :) Birbirinize kötü söz sarfetmeyiniz.

Rigobert bu islerle ugrasan ve surekli bu isten ekmek yiyen bir arkadasimiz.Kendisinin cikarmis oldugu botu bende kullaniyorum.Su anki serveri asiri talepden dolayi yetersiz duruma geldigi icin yeni daha buyuk bir servere tasiyacak.Boyle kesinti sorun olabilir,ama bu kesintinin sorunlarin karsiligindada o musterisine ne yapacagini bilen birisi.

Bence bu kadar aceleci olmayalim,tabiki sizde haklisiniz para veriyorsunuz bir is yapmak icin hizmet aliyorsunuz ancak sonucta bu bir sistem ve hatalar sorunlar vs olabilir.Sakin olup,olayin bir an once duzenlenmesini beklemek lazim.Karsilikli konussaydiniz gorusseydiniz boyle bir konuda acmazdiniz bence cunki cok iyi bir arkadasimiz.

Herneyse,sorununuzun en kisa surede rigobert tarafindan halledilecegini biliyorum.Birazcik sagduyu her iki taraf icinde.saygilarimla.

sevgili adminler lütfen inbox ıma girip bu arkadaştan gelen mesajları okurmusunuz ??? ve burada yayınlayın herkez görsün kim bilmiyor etmiyor :)

2 saattir pm lere cevap vermeyen bi anda ortaya çıktı hayırdır acaba ??

üstteki yorumu okuyup susman gerekir. utanmaz seni.

2 saattir senin bekçiliğini mi yapacağım? işim var benimde yoluna koymam gereken işlerim var. 15 TL verdinde köpeğin mi olduk! bana mesaj ile hemen derhal gönder bilgilerini.

Rigobert bu islerle ugrasan ve surekli bu isten ekmek yiyen bir arkadasimiz.Kendisinin cikarmis oldugu botu bende kullaniyorum.Su anki serveri asiri talepden dolayi yetersiz duruma geldigi icin yeni daha buyuk bir servere tasiyacak.Boyle kesinti sorun olabilir,ama bu kesintinin sorunlarin karsiligindada o musterisine ne yapacagini bilen birisi.

Bence bu kadar aceleci olmayalim,tabiki sizde haklisiniz para veriyorsunuz bir is yapmak icin hizmet aliyorsunuz ancak sonucta bu bir sistem ve hatalar sorunlar vs olabilir.Sakin olup,olayin bir an once duzenlenmesini beklemek lazim.Karsilikli konussaydiniz gorusseydiniz boyle bir konuda acmazdiniz bence cunki cok iyi bir arkadasimiz.

Herneyse,sorununuzun en kisa surede rigobert tarafindan halledilecegini biliyorum.Birazcik sagduyu her iki taraf icinde.saygilarimla.

hocam saygım gerçekten sonsuz size. ancak gelmiş bana şerefsiz diyor. o kim ki bana şerefsiz diyor ya vallahi deli oluyorum.. o kadar çalış didin. gel azar ye küfür ye. vallahi olacak iş değil.

hocam saygım gerçekten sonsuz size. ancak gelmiş bana şerefsiz diyor. o kim ki bana şerefsiz diyor ya vallahi deli oluyorum.. o kadar çalış didin. gel azar ye küfür ye. vallahi olacak iş değil.

Lutfen her ikinizde konusma usluplariniza dikkat edin.Hem bir saticiya musterisi ile boyle konusmak yakismiyor,hemde bir saticinin bu sekilde konusmasi yakisik olmuyor..

Sorunlari ozelden cozun halledin.Yoksa her ikinizede uzaklastirma vermek zorunda kalacagim.Lutfen sakin ve sagduyulu birbirinize hakaret etmeden aranizdaki problemi cozun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri