Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skype nedir hocam ?
Hocam sen şimdi buraya işin nasıl işleyişini açık açık yazmadığın için vazgeçtim skype eklemekten. Zaten belki seninde bana ihtiyacın yoktur ama bu şekilde saçma. Skype eklememizin sebebi bize işi anlatman mı yoksa daha çabuk ikna etmeye çalışmak mı muamma(Alınma sakın olan bu)
Hocam sen şimdi buraya işin nasıl işleyişini açık açık yazmadığın için vazgeçtim skype eklemekten. Zaten belki seninde bana ihtiyacın yoktur ama bu şekilde saçma. Skype eklememizin sebebi bize işi anlatman mı yoksa daha çabuk ikna etmeye çalışmak mı muamma(Alınma sakın olan bu)
Screenshot by Lightshot
sıkıntı yapıcak bişey yok işi kabul etmiceğimi ilk dakikadan sölememe ragmen hala konusuyoruz arkadasdan zarar geliceği hissiyatına kapılmadım açıkcası zack
incir reçeli güzeldir
para varmı bu işte aylık ne kadr getirir
valla hocam ben iki aydır bu işteyim. 600 lira vererek girdim. ilk ay 320 ikinci ayımda da nasipse 260 lira civarı bir para alıcam. Ama sen bu kadar kazanır mısın bilemem. tek bildiğim çalışan elbet kazanıyor yani. Bir de ekip kurmak da bu işin çok büyük bir parçası hem çok kazanmak için hem de kendi yükünü azaltmak için![]()
[MENTION=10299]qDuW[/MENTION] Network bizim işimiz..
600 lirayı iki ayda günlük 3 saat emekle 2000 tl altında kazanmam youtubeden.demekki.güvenli kazanç değil.sağol yinede
@qDuW Network bizim işimiz..
eski megacılardan kim kaldı![]()
@Jeito hakkaten dediğin gibi esnaf adamsın mesajlardan belli oluyor. Sadece bunu demek istedim başarılar![]()
MEGA HOLDİNG İN ÜRÜN SATILAN HALİ. bkz. incir-dropshipturkiye vs
Hocam megaholding in ürün satılan hali derken iki şeye parmak basıyorsunuz. 1.si mega da ürün olmadığına; bunu bilmeniz güzel birşey. İkincisi incir de ürün satılıp emek verip para kazandığınızaBen kesinlikle görüşünüzü manipüle etmek istemiyorum ama, incir i destekleyip desteklememeniz benim için önemli değil sonuçta bana çalışmıyo şirket ama inanın aynı şeyler değiller.
Edit: takım için atıp tutanları da anlamam, adam kesenleri filan. Sanki takım sana çalışıyor arkadaş![]()
iyi yada kötü eleştiri yapmadım sadece açıklama yaptım.bu arada sizin sistemde incir mi ?
4 sayfa mesaj okudum yani helal olsun çok sabırlı bir şekilde cevaplar vermişsin . Ne adamlar var yahu !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.