Risksiz az sermayeli ticaret

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
İnsanlar artık hangi siteden güvenli şekilde alışveriş yapılır, neresi daha kaliteli biliyor. Şimdi biz bu işe girsek adımıza hemen bir domain alıp Script kuruyorlar.
MutluhanAVM tarzında bir domain. Scriptte ufak renk ayarları tamam. Benim gibi katılan bir sürü insan ve aynı çeşit bir sürü site. Çöplüğe dönüyor ortalık.
Siz olsanız girip buradan bir şey alırmısınız? Ben olsam almam. Gider hepsiburada gibi yerlere bakarım.

Açıkcası konuyu baltalamak istemem ama 2-3 arkadaşım girdi bu işe yapamadılar. Sadece akrabalarına, arkadaşlarına satış yaptılar okadar. Çünkü sadece onlar güveniyor.
YT bu işten daha kolay emin olun.

Kusuruma bakma hocam lütfen.

Hocam sen şimdi buraya işin nasıl işleyişini açık açık yazmadığın için vazgeçtim skype eklemekten. Zaten belki seninde bana ihtiyacın yoktur ama bu şekilde saçma. Skype eklememizin sebebi bize işi anlatman mı yoksa daha çabuk ikna etmeye çalışmak mı muamma :) (Alınma sakın olan bu)

Hocam sen şimdi buraya işin nasıl işleyişini açık açık yazmadığın için vazgeçtim skype eklemekten. Zaten belki seninde bana ihtiyacın yoktur ama bu şekilde saçma. Skype eklememizin sebebi bize işi anlatman mı yoksa daha çabuk ikna etmeye çalışmak mı muamma :) (Alınma sakın olan bu)

hocam mixnews ile konuştum etiketliyim sorun ona nasıl konuştuğumu [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION]:) Alınmadım tabii ki. Ama inanın burdan da yazsam millet böyle anlayacak. Beni tanıyan iyi niyetimi zaten anlıyor :) Ayrıca sen bana yardım etmiştin alınacağım son insanlardansın, tekrar sağol :)

Screenshot by Lightshot

sıkıntı yapıcak bişey yok işi kabul etmiceğimi ilk dakikadan sölememe ragmen hala konusuyoruz arkadasdan zarar geliceği hissiyatına kapılmadım açıkcası zack

Screenshot by Lightshot

sıkıntı yapıcak bişey yok işi kabul etmiceğimi ilk dakikadan sölememe ragmen hala konusuyoruz arkadasdan zarar geliceği hissiyatına kapılmadım açıkcası zack

valla o kadar uğraşmıssın ekran görüntüsü vs. Çok sağolasın orçun hocam :) bir dost kazandık işte fena mı oldu :)

incir reçeli güzeldir
para varmı bu işte aylık ne kadr getirir

incir reçeli güzeldir
para varmı bu işte aylık ne kadr getirir

valla hocam ben iki aydır bu işteyim. 600 lira vererek girdim. ilk ay 320 ikinci ayımda da nasipse 260 lira civarı bir para alıcam. Ama sen bu kadar kazanır mısın bilemem. tek bildiğim çalışan elbet kazanıyor yani. Bir de ekip kurmak da bu işin çok büyük bir parçası hem çok kazanmak için hem de kendi yükünü azaltmak için :)

valla hocam ben iki aydır bu işteyim. 600 lira vererek girdim. ilk ay 320 ikinci ayımda da nasipse 260 lira civarı bir para alıcam. Ama sen bu kadar kazanır mısın bilemem. tek bildiğim çalışan elbet kazanıyor yani. Bir de ekip kurmak da bu işin çok büyük bir parçası hem çok kazanmak için hem de kendi yükünü azaltmak için :)

600 lirayı iki ayda günlük 3 saat emekle 2000 tl altında kazanmam youtubeden.demekki.güvenli kazanç değil.sağol yinede

600 lirayı iki ayda günlük 3 saat emekle 2000 tl altında kazanmam youtubeden.demekki.güvenli kazanç değil.sağol yinede

siz sağolun hocam. Valla ben de youtube işinde çok yeniyim, o nedenle o kadar kazanamadığım için bir şey diyemeyeceğim :)

---------- Spam Engelliyici 11:39 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

@qDuW Network bizim işimiz..

eski megacılardan kim kaldı :confused:

Alper tunga öldü mü, kötü dünya kaldı mı diyesim geldi :)
bilgi almak isterseniz, yardımcı olurum hocam. Hayırlı günler.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hakkaten dediğin gibi esnaf adamsın mesajlardan belli oluyor. Sadece bunu demek istedim başarılar :)

@Jeito hakkaten dediğin gibi esnaf adamsın mesajlardan belli oluyor. Sadece bunu demek istedim başarılar :)

Allah razı olsun, valla dürüst olmadıktan sonra hiç bir iş uzun ömürlü olmuyor hocam. Dürüst olduktan sonra dostun da çok işin de kolay :) Hayırlı günler :)

MEGA HOLDİNG İN ÜRÜN SATILAN HALİ. bkz. incir-dropshipturkiye vs

Hocam megaholding in ürün satılan hali derken iki şeye parmak basıyorsunuz. 1.si mega da ürün olmadığına; bunu bilmeniz güzel birşey. İkincisi incir de ürün satılıp emek verip para kazandığınıza :) Ben kesinlikle görüşünüzü manipüle etmek istemiyorum ama, incir i destekleyip desteklememeniz benim için önemli değil sonuçta bana çalışmıyo şirket ama inanın aynı şeyler değiller.

Edit: takım için atıp tutanları da anlamam, adam kesenleri filan. Sanki takım sana çalışıyor arkadaş :D

Hocam megaholding in ürün satılan hali derken iki şeye parmak basıyorsunuz. 1.si mega da ürün olmadığına; bunu bilmeniz güzel birşey. İkincisi incir de ürün satılıp emek verip para kazandığınıza :) Ben kesinlikle görüşünüzü manipüle etmek istemiyorum ama, incir i destekleyip desteklememeniz benim için önemli değil sonuçta bana çalışmıyo şirket ama inanın aynı şeyler değiller.

Edit: takım için atıp tutanları da anlamam, adam kesenleri filan. Sanki takım sana çalışıyor arkadaş :D

iyi yada kötü eleştiri yapmadım sadece açıklama yaptım. :) bu arada sizin sistemde incir mi ?

4 sayfa mesaj okudum yani helal olsun çok sabırlı bir şekilde cevaplar vermişsin . Ne adamlar var yahu !

iyi yada kötü eleştiri yapmadım sadece açıklama yaptım. :) bu arada sizin sistemde incir mi ?

Evet hocam. ben de sadece yorum yaptım. :)

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

4 sayfa mesaj okudum yani helal olsun çok sabırlı bir şekilde cevaplar vermişsin . Ne adamlar var yahu !

Estagfurullah hocam tek yaptığım insanlara saygı göstermek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri