RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli spam severim. Güzel bir kanal hazırladım 50'ye yakın video var özgün kanal gibi. Kriterleri halledip başvuracağım hayırlı olsun :)

[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] ödemeler direk sizemi gönderilecek. yani kullanıcı pp adresini girse bile ödeme ona firmadan değil sizdenmi gelicek ? banka isteyenler sizin pp girecek sizde pp adresinize gelen ödemeyi bankaya çekip ordan banka isteyenlere öylemi göndereceksiniz parayı ?

[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] ödemeler direk sizemi gönderilecek. yani kullanıcı pp adresini girse bile ödeme ona firmadan değil sizdenmi gelicek ? banka isteyenler sizin pp girecek sizde pp adresinize gelen ödemeyi bankaya çekip ordan banka isteyenlere öylemi göndereceksiniz parayı ?

Evet banka hesabına aktarılmasını isteyen arkadaşlarımızın ödemesi toplu olarak bize gelecek. Bizde elimize ulaşan ödemeyi istek üzerine kişilerin hesabına toplu olarak ödeyeceğiz.

routenote bu partneri daha önceden görmüştüm 1 2 kanalla başvuruda yaptım ikisinide aldılar yanlız 3 cüyü almamışlardı bende daha sonradan uğraşmamıştım artık o kadar çok partner denemiştimki buda olmaz diye sallamıştım demekki oluyormuş :) arkadaşlar direk türkiye kolunu açtı :) tebrikler beklemedeyiz memnun kalırlarsa arkadaşlar bizde geliriz :)

ritual networka 2 ay once 3 4 kanal sokmustum spam kanaldı hepsı ama odeme zamanı geldıgınde attılar ve hepsı kapandı turkıye bayılıgını ustlenen arkadas inş bu sartları ıyı konusmustur. bu konuda genıs bır bılgı sunarsa sevınırım

ritual networka 2 ay once 3 4 kanal sokmustum spam kanaldı hepsı ama odeme zamanı geldıgınde attılar ve hepsı kapandı turkıye bayılıgını ustlenen arkadas inş bu sartları ıyı konusmustur. bu konuda genıs bır bılgı sunarsa sevınırım

Elimizden gelenin en iyisini yapmak adına bir sözleşme yaptık ve sözleşmede sizlerinde aklınıza takılabilecek her maddeyi eklettik. Beklemedeyiz.

[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] hocam şifre vs gelmiş maile dashboarda giriyor ama kanalda davet yok 1 2 gün oldu basvuru yapalı

açık kanalların telifsiz kanalların sorunsuzca ödeneceği kesin mi ?
ödeme zamanı kanalları atarlarmı bu konuda net bir cevap alabilirmiyim acaba ?

Yerli Networklere taşınabilirmi konu? karışıklık olmasın.

1 kanala davetiye gelmiş.Teşekkürler

hocam davetiyeyi kabul ettiğim bi kanalımın dashboard una giriş yapamıyorum. alıdgım hata "Your account must be partnered with our network to login." bu şekilde. napmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri