Robin Williams Vefat Etti

iwocan

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

Az once haberlerde son dakika haberine gore Robin Williams'in kendi evinde intihar edip oldugunu ogrendim.. Allah rahmet eylesin.

Kendisini tanimayanlar icin Robin Williams - IMDb

Guncel haber calisanlar bu haberi yayinlayabilirler..

Ayrica slaytlardan video olusturan arkadaslar film afislerini birlestirip ustlerinde yillarini yazarak slayt halinde olusturup yayinlayabilirler..

Son düzenleme:
ölümüne ayrı intihar etmesine ayrı üzüldüm

Ölü ozanlar derneği filmi geldi hemen aklıma. İntihar etmiş olması çok üzücü.

vay be abi,kaza mı geçirdi filan diyecektim ki intihar etti demişsin.yazık olmuş...sevdigim bi oyuncuydu :(

ölü ozanlar derneği , günaydın vietnam

Youtube ile olan kısmıyla ilgilenmiyorumda, ölümü ve intihar etmiş olması beni şaşırttı ve üzdü. Toprağı bol olsun..

''İyi insanlar kendilerini affedemedikleri için cehenneme gider. kendimi edemem ama seni affedebilirim.'' Demişti; Robin Williams.

üşüyoruz Williams reyiz.

Son düzenleme:
Gece gece çok üzdü... Filmlerini ve oyunculuğunu çok severdim intihar etmesi ayrıca üzdü

Jumanji'yi unutursak kalbimiz kurusun.
Çocukluğumun filmiydi o kar yağarken dışarıda sobanın üstünde su ''cızzz'' ederken az izlemedim o filmi. Hiç ama hiç unutmam.

Jumanji'yi unutursak kalbimiz kurusun.
Çocukluğumun filmiydi o kar yağarken dışarıda sobanın üstünde su ''cızzz'' ederken az izlemedim o filmi. Hiç ama hiç unutmam.

hayatımda ızledıgım ve hiç bir zaman unutmıcagım bır fılm her aklıma geldıgınde cocukluk anılarım gelır aklıma gerçekten benım ıcın cok ama cok ayrı bır yerı vardır o fılm ın :) Allah rahmet eylesın Mekanı Cennet olsun

üzücü sinema için büyük bir kayıp...

çok severek beğenerek izlerdim üzücü...

bütün filmlerini severek izlediğim bir oyuncuydu
gercekten üzüldüm
toprağı bol olsun........

Arkadaşlar öncelikle evet birisi ölmüş üzücü bir olay.Fakat adam hem intihar diyorsunuz hem müslüman değil ve hala Allah rahmet eylesin diyenler var.Bu terimi kullanmazsanız iyi olur.Çok abes oluyor çünkü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri