Robin Williams Vefat Etti

Vayy goog morning vietnam şarkısını söyleyen değilmi ? Supernatural da bi sahnedw vardı mükemmeldi

Arkadaşlar öncelikle evet birisi ölmüş üzücü bir olay.Fakat adam hem intihar diyorsunuz hem müslüman değil ve hala Allah rahmet eylesin diyenler var.Bu terimi kullanmazsanız iyi olur.Çok abes oluyor çünkü

Bilgi:
Bazı Müslümanlar böyle hatalara düşebiliyorlar. Ölen bir gayri müslimin arkasından “Allah rahmet eylesin” veya “mekanı nur olsun” veya “kabri nur olsun” gibi ifadeler kullanabiliyorlar. Bu ifadeler dinimizce uygun değildir.

Filmlerini beğenerek izlerdim.

carpe diem demiş ve hayatına son vermiş.

kız arkadaşım terk ettiğin de bu kadar üzülmedim.... kız arkadaşımdan çok beni mutlu etmiştir filmlerini seyrettikten sonra yüzümde bir gülümse olur, umutlanırım. vay arkadaş yalan dünya.

Efsane olmak istemiş o,yüzden intihar etmiş gibi saçma sapan yorumlar yapiyolar fbda :( allah rahmet eylesin intihar etmeyi hakketen carpici oldu

Merhaba arkadaslar,

Az once haberlerde son dakika haberine gore Robin Williams'in kendi evinde intihar edip oldugunu ogrendim.. Allah rahmet eylesin.

Kendisini tanimayanlar icin Robin Williams - IMDb

Guncel haber calisanlar bu haberi yayinlayabilirler..

Ayrica slaytlardan video olusturan arkadaslar film afislerini birlestirip ustlerinde yillarini yazarak slayt halinde olusturup yayinlayabilirler..

vefat etmedi, intihar etti bunları ayırmak lazım.

jumanji çocukluğumun filmlerindendi. ölü ozanlar derneğide süper filmlerindendir. neden intihar etmiş acaba ?

hüsnü zanda bulunmak lazım, ben üstadın şuursuz bir şekilde intihar ettiğini düşünüyorum, düşünmek istiyorum. bilinci olmayanın üzerinde sorumluluk kalkar. din ders vermek için vicdan sahibi olmak için gelmiştir.

ölüm üzerinden para kazanaçağıma beş parasız kalmayı tercih ederim,böyle para kazanmaya çalışan insanların ruhundan insanl:confused:ığındanda şüphe ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri