RPM Network! Başvurusu Mesaj Ne diyor Tam Olark

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jamut

Kayıtlı Üye
RPM Network! Başvurusu Mesaj Ne diyor Tam Olark
özetleyen herkese Şimdiden Teşekkür ederim
Congratulations! We think your channel is perfect for the RPM Network! We are all about family and community!
Some of the benefits of joining include:

Our sales team will be working hard to help you increase revenue
You can use all the tunes you want from our royalty free music catalogue
Instant access to the YouTube’s livestreaming feature
Collaborative opportunities through our forum and dashboard
Access to our dedicated support team
You're still the boss--you and only you own your channel and all of the creativity behind it!
Direct access to your earnings data through YouTube analytics
Growth is as important to us as it is to you. At RPM, we prepare you for the next level.

Before we can get started, we need you to take a look at our Partnership Agreement and give your seal of approval.

Got a little click happy and closed your browser by accident? No worries! Simply return to the site, re-enter your YouTube channel information, and you'll be right back at your Partnership Agreement.

tebrikler kanalınız rpm netwrok için mükemmel,bizler bir aile ve topluluğuz
katılmanın bazı faydaları
satış takımımız gelirnizi arttırmanız için size yardımcı olur
bedava müziklerin tamamını kullanabilrsiniz
canlı yayın yapma hakkı kazanırsınız
işbirlikçi forumumuzdan yararlanabilirsiniz
özel desek ekibimize ulaşabilirsiniz
siz hala kendi kanalınız patronusunuz arkasındaki yaratıcılık ve herşey size ait
youtube analystic den direk olarak kazanç verilerinize erişebilirsiniz
bizim için sizi büyütmek öenemlidir sizi bi sonraki seviyeye hazırlarız

başlamadan önce partnerlik sözleşmesine bakıp onaylamanız gerekir
yanlışlıkla tarayıcınız kapatırsanız endişelenmeyin siteye geri gelin kanal bilgileriniz kısmına geri deönün (dsahboard ı kastediyor sanırım) orada partnerlik anlaşmasını göreceksiniz

ben 7 aydır dashboard alamadım adamlardan.hala ugrasıyorum.sozde gonderıyolar ama bana gelmıyomus.baska butun maıllerı gelıyo omu gelmıyo.bide yuzde 40 kesıntı cok.hıc ugrasmaya degmez.bide mobıl izleme muhabbetı eden bı network.

tebrikler kanalınız rpm netwrok için mükemmel,bizler bir aile ve topluluğuz
katılmanın bazı faydaları
satış takımımız gelirnizi arttırmanız için size yardımcı olur
bedava müziklerin tamamını kullanabilrsiniz
canlı yayın yapma hakkı kazanırsınız
işbirlikçi forumumuzdan yararlanabilirsiniz
özel desek ekibimize ulaşabilirsiniz
siz hala kendi kanalınız patronusunuz arkasındaki yaratıcılık ve herşey size ait
youtube analystic den direk olarak kazanç verilerinize erişebilirsiniz
bizim için sizi büyütmek öenemlidir sizi bi sonraki seviyeye hazırlarız

başlamadan önce partnerlik sözleşmesine bakıp onaylamanız gerekir
yanlışlıkla tarayıcınız kapatırsanız endişelenmeyin siteye geri gelin kanal bilgileriniz kısmına geri deönün (dsahboard ı kastediyor sanırım) orada partnerlik anlaşmasını göreceksiniz

Çok güzel Açıklayıcı bir şekilde Çevirdin Eline sağlık ustad.

---------- Mesaj saat 18:55:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:05 civarında gönderildi. ----------

ben 7 aydır dashboard alamadım adamlardan.hala ugrasıyorum.sozde gonderıyolar ama bana gelmıyomus.baska butun maıllerı gelıyo omu gelmıyo.bide yuzde 40 kesıntı cok.hıc ugrasmaya degmez.bide mobıl izleme muhabbetı eden bı network.

olsun dostum formalite icabı bir kanalımızı yapiyoruz. :) zarar yok herşeyde bir hayır var

---------- Mesaj saat 18:57:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:55:34 civarında gönderildi. ----------

RPM network'e 8 ay önce kabul edildim 500k üzeri izlenme var 150$ birikmiş ama ne para gönderdiler nede başka bişey. Not: Tüm ayarları yapılı.Üstünede bir sürü ticket attım ama dönüş yok

ne yani Dolandırıcı firma mı ? nasıl oluyor göndermiyorlar ozaman bende kabul etmicem.. irtibatı keselrim ozaman

RPM dashboard vermiyor benim bildiğim ödemeyi de belli bir limiti vardı onu geçince pm atıp paypal adresini belirterek istiyorsun daha fazla bilgi sahibi arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir

rpm dolandırıcı olur mu ya saat gibi adamların ödemeleri.sen büyük ihtimal ödeme bilgilerini girmemişsindir,ben şubat ayında katılmıştım networke yanlış hatırlamıyorsam kayıt esnasında halletmiştim ödeme bilgilerini sistem değişmiş olabilir ama para kesinlikle kalmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri