RPM Network Başvurusu

• Kullanıcı facebook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

facebook

Kayıtlı Üye
15 Gün önce 2 kanal için RPM' Başvurdum başvuru kabul edildi kanallar partner kanal oldu. Paypal bilgilerimide gönderdiğim halde rpm network'ten dönüş olmadı. Yani ödemelerimi görebileceğim panel için mail gelmedü henüz bu konuda ne yapmam gerekir arkadaşlar bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Ben başka bir partnerlikte aynı şekilde başvurdum onaylandı. Kazanç paneli gelmedi dün mail atmışlar Youtube'daki bir bugtan ötürü gönderemiyoruz diye perşembe gününe kadar düzeleceğini umuyoruz demiş.

Belki benzer bir durum vardır.

Ben başka bir partnerlikte aynı şekilde başvurdum onaylandı. Kazanç paneli gelmedi dün mail atmışlar Youtube'daki bir bugtan ötürü gönderemiyoruz diye perşembe gününe kadar düzeleceğini umuyoruz demiş.

Belki benzer bir durum vardır.
teşşekürler hocam. Ne yapalım beklicez o zaman haftaya kadar inşallah sorun çözülür.

Hocam adamlara twitterden twit at ordan cevaplıyorlar soruları.

Arkadaşlar biraz daha bekleyip youtubenin kendisinden partnerlik almak daha mantıklı değil mi? Muslera üstadın videosunu izlemişştim. Baya bir kesinti yapıyormuşlar. Günlük en az 5000 izlenim olacakki kıyısından ucundan korutsun.

Arkadaşlar biraz daha bekleyip youtubenin kendisinden partnerlik almak daha mantıklı değil mi? Muslera üstadın videosunu izlemişştim. Baya bir kesinti yapıyormuşlar. Günlük en az 5000 izlenim olacakki kıyısından ucundan korutsun.
Youtubenin kendisinden partnerlik alman için 500k izlenim alman lazın bi o kadarda abone zor yani çok zor.

hocam benimde yeni bi hesabım var rpmden .k bası gelır ne kadar oluyor net.tecrubenız varmı bu konuda.ugrasmaya degermı onu merak ettımde?

bende rpm kullanıyorum şiddetle tavsiye etmiyorum 1.3k gösterime 1dolar veriyor

hocam 1kya 2 dolar veriyor yazıyor her yerde. siz neden bu kadar düşük alıyorsunuz?

türkiye ye o kadar veriyor birde yabancı bir kanalda deneyeceğim bir ara ama türkiye ye az veriyor günlük 10k görüntülemeye 8 dolar alıyorum :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri