Rpm Network Mart Ayi Odemeleri -Kapanan Hesap odemesi

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
F

FGA

Guest
Dun birkac kisi bu konu hakkinda soru sormus idi. Mart ayi odemelerini Rpm yapmaya basladi. Benim 1 kanalim vardi ve partner olduktan 15 gun sonra tum kanallarim bir anda kapandigindan(herhangi bir kural disi durum yok iken, ki beni taniyanlar tek bir videomun bile telife takilmadigini ve ceza almadigimi bilir) 15 gunde $299 tek kanaldan ancak alabilmis idim. Neyse isin ozeti su Rpm daha oncede dedigimiz gibi kapanan kanallarin odemelerini yapiyor...Adsense den sizin izlenimlerinizden gelen ucretleri aldigi icin de odemek zorunda .Zira sozlesmede zaten kanaliniz kapanir ise odeme alamazsiniz diye bir kural yok.

Rpm network odemeyi ne zaman yapiyor diyenler icin tekrarlayayim....Ornek: Mayis ayindayiz .Ay sonu izlenimleriniz sonucu kesinlesen meblayi(bunu youtube uzerinden takip edebilirsiniz) Haziranin 30unda veya en gec temmuz 15ine kadar alirsiniz. (Eger ki temmuz 3unde kadar odeme almaz iseniz direk olarak [email protected] veya [email protected] 'a mail atarak sorununuzu bildirin . Odemeniz cok gecmeden yapilacaktir.

mp1ux.png

Hocam peki adsense'ye göre nasıl? Normal hesap kullansaydın daha fazla mı yoksa az mı alırdın?

FGA, bundan jareketle kapanan kanalların ödemesinin adsense yansıyıp yansımayacağı hakkında bir yorum yapılabilir mi? Malum ay bitti ancak hala nisan kazançları adsense paneline yansımadı. Ayın 7'sinde gelecek herhalde.

Hocam peki adsense'ye göre nasıl? Normal hesap kullansaydın daha fazla mı yoksa az mı alırdın?

Turkce icerik icin network tavsiye etmiyorum.Ingilizce icerik en az 2 kat farkediyor.

FGA, bundan jareketle kapanan kanalların ödemesinin adsense yansıyıp yansımayacağı hakkında bir yorum yapılabilir mi? Malum ay bitti ancak hala nisan kazançları adsense paneline yansımadı. Ayın 7'sinde gelecek herhalde.

Benim hesaplarim 1 nisandan once kapandigi icin bu konuda birsey soyleyemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri