Ruhi Cenet arkadasimiz adina acilan sahte hesaplar - Destek icin tiklayin

• Kullanıcı CennetKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
İşlem Tamam!..

Dizi, film, fragman anlarım da bir garibin emeklerini spamlamak nedir be? Ayıptır yemin ederim ayıp...

kanalın sahibine çok geçmiş olsun..
ama şunu sölemek isterimki spam çalışanlar için tabi sadece bu benim düşüncem
zaten spam yapan kişi başkalarının videolarını toplayıp kendine bir isim verip açmıyormu yada atıyorum tom cruze adıyla kanal açıp videolarını koymuyormuki şu anda bu olay bukadar ileri seviyede tartışılıyor.
ben türkçe içerik çalışmıyorum ama tuhafıma gitti sadece?

kanalın sahibine çok geçmiş olsun..
ama şunu sölemek isterimki spam çalışanlar için tabi sadece bu benim düşüncem
zaten spam yapan kişi başkalarının videolarını toplayıp kendine bir isim verip açmıyormu yada atıyorum tom cruze adıyla kanal açıp videolarını koymuyormuki şu anda bu olay bukadar ileri seviyede tartışılıyor.
ben türkçe içerik çalışmıyorum ama tuhafıma gitti sadece?

Videoyu calmak baska onun adini kullanmak kimligini kullanmak baska! Bu kabul edilemez! Bu Sahtekarliktir! Adiliktir! Vicdansizliktir!

Olay benim basima gelmedi ama özgün calistigim icin verilen emegin ne kadar zahmeti oldugunu biliyorum hele videolar kaliteli ise!

Arkadasimizin saglik sorunu var birseyde yapamiyor bu durumda ben susamam.

Hepimiz birlik olma vakti geldi ;) Videoyu flaglarsaniz sevinirim

---------- Mesaj saat 19:20:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:19:11 civarında gönderildi. ----------

İşlem Tamam!..

Dizi, film, fragman anlarım da bir garibin emeklerini spamlamak nedir be? Ayıptır yemin ederim ayıp...

Ben videolari gectim adamin ismini kullaniyor hatta yorumlarda o kisiymis gibi konusuyor! Bu kadarida pes!!

Flag icin sagolasin

Yaw siz yanlis kanali kapattirmissiniz? MrRuhicenet kanali kapanmis.

Videoyu calmak baska onun adini kullanmak kimligini kullanmak baska! Bu kabul edilemez! Bu Sahtekarliktir! Adiliktir! Vicdansizliktir!

Olay benim basima gelmedi ama özgün calistigim icin verilen emegin ne kadar zahmeti oldugunu biliyorum hele videolar kaliteli ise!

Arkadasimizin saglik sorunu var birseyde yapamiyor bu durumda ben susamam.

Hepimiz birlik olma vakti geldi ;) Videoyu flaglarsaniz sevinirim

---------- Mesaj saat 19:20:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:19:11 civarında gönderildi. ----------

Ben videolari gectim adamin ismini kullaniyor hatta yorumlarda o kisiymis gibi konusuyor! Bu kadarida pes!!

Flag icin sagolasin

bence bulaf spam çalışanlara ağar kaçar ben üstüme almıyorum tepkini biraz daha kısık sesle çıkar bence.

Yaw siz yanlis kanali kapattirmissiniz? MrRuhicenet kanali kapanmis.

Siz daha yeni haberdar oluyorsunuz sanirim. Original gercek kanali o idi zaten o kanal kapandiktan sonra bazi vicdansizlar onun ismini kullanip kanal actilar.

Size vermis oldugum kanalin videolarini flaglayin

(Bu arada konuyu yanlis yere acmisim yeni farkina vardim)

Bir görevli (Sikayet) bölümüne tasirsa sevinirim kusura bakmayin

---------- Mesaj saat 19:24:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:22:41 civarında gönderildi. ----------

bence bulaf spam çalışanlara ağar kaçar ben üstüme almıyorum tepkini biraz daha kısık sesle çıkar bence.

Arkadasim yazilarimi güzel oku! Spamcilere lafim yok! Spam(Video calmak) BASKA onun ISMINI KIMLIGINI kullanmak baska!

Tekrar okuyun

Vay şerefsizoğlu şerefsizler benimde videolarımı çalmışlar..

Ben direk telif attım. Bunları gördükçe sinir oluyorum. Yap uğraş et gelsin itin biri kopyalasın.

bndende bir flag bu arada arkadasa cok uzuldum yazık gunah o kadar emeği vardı geçmiş olsun :(

Arkadaşlar ben bayağı bi cahil kalmışım bu flag ne oluyor? Yazarsanız sevinirim.Cennetkapısı nickli arkadaşım beni anmışsında flag nedir nasıl yapılır yazarsan sevinicem.

Tamam neden herkes spam değil flag diyor anlamadım ama sağol.Anlaşıldı :)

Flag inglizce bir kelimedir ve Türkce Bayrak demektir.

Biz YouTube'da Bayrak derken sikayet anlamini anliyoruz yani herkez videoyu bayrakladim demez inglizce kelimesini kullanir flagledim der (Bu kelimede yanlistir aslinda ama edebiyata gerek yok simdi :) )

Spam kelimesi uymaz baska anlam tasiyor. Örnek: Videoyu spamleyin ? :)

---------- Mesaj saat 19:38:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:09 civarında gönderildi. ----------

bir sürü açmışlar teker teker halletmek lazım
edit şimdi baktım hepsi onunmuş https://www.youtube.com/user/RuhiCenetBurada/about

Ben burayada baktim kontrol ettim ama sizden sikayet istedigim kanal onun degil kendinizde görmüssünüzdür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri