Ruhi Cenet arkadasimiz adina acilan sahte hesaplar - Destek icin tiklayin

• Kullanıcı CennetKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kasıyosun video hazırlıyorsun emek veriyorsun, oluyor 1000 lerce abonen, kendini bilmez 4-5 adi herif gelip kanalı kapattıyor. Ruhi kaç gündür uğraşıyor kanalı açtırmak için ama sanırım bir ilerleme kaydedemedi. Böyle hırsızlar yüzünden hevesi kalmıyor kimsenin. Youtube bu tip durumlarda çobuk dönüş yapmalı.

Birde özgün kanalı büyüyenler kesinlikle partner olsun. Partnerin bu tip durumlarda daha avantajları olduğunu duydum.

Kasıyosun video hazırlıyorsun emek veriyorsun, oluyor 1000 lerce abonen, kendini bilmez 4-5 adi herif gelip kanalı kapattıyor. Ruhi kaç gündür uğraşıyor kanalı açtırmak için ama sanırım bir ilerleme kaydedemedi. Böyle hırsızlar yüzünden hevesi kalmıyor kimsenin. Youtube bu tip durumlarda çobuk dönüş yapmalı.

Aynen, bunlar bizim sahit olduklarimiz! Bilmedigimiz görmedigimiz kim bilir nice haksizliklar oluyor.

YouTube'a suc atmamak lazim adamlar calisiyor yeni ünlem algoritmayi cikardilar spamciler sikayet etsede bu iyi birsey. Sonucta YouTube herkesin hakkini korumaya calisiyor fakat arada cikiyor iste ...

Bu sefer işi saglama almış.Umarım kapanan kanalınıda açtırır.

Klm74b.png

5-6 gün önce sahte telif yedim ve forum ahalisinden destek istedim 2 kişi yardım etti.. Buraya bakıyorum flag atan atana, bu forumda ciddi anlamda adamına göre muamele var buna kesinlikle emin oldum artık..

Neyse ben o arkadaşlar gibi olmayacağım, yardıma ihtiyacı olanın yanında olacak ve arkadaşa(Karaktersize) 15 adet flag atacağım şimdi vdsden vs

Bu sefer işi saglama almış.Umarım kapanan kanalınıda açtırır.

Klm74b.png

Allah'in hikmetini görüyormusunuz?

Allah bir kapi kapatirken 4 kapi aciyor! Arkadasimiz simdi her kanala ayni video eklese her kanaldan kazanacak 1 iken 4 misli!

Zaten Facebook aciklamasinda hic kin ve nefret duymadi cok sakin yazdi haline sükür etti MasaAllah!

---------- Mesaj saat 19:46:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:44:29 civarında gönderildi. ----------

5-6 gün önce sahte telif yedim ve forum ahalisinden destek istedim 2 kişi yardım etti.. Buraya bakıyorum flag atan atana, bu forumda ciddi anlamda adamına göre muamele var buna kesinlikle emin oldum artık..

Neyse ben o arkadaşlar gibi olmayacağım, yardıma ihtiyacı olanın yanında olacak ve arkadaşa(Karaktersize) 15 adet flag atacağım şimdi vdsden vs

Flag hakkedene atilacak böyle insanlar sanalda ise realde nasillar kim bilir köklerini kurutacaksin!

Sizde videolari flaglerseniz sevinirim

Flag hakkedene atilacak böyle insanlar sanalda ise realde nasillar kim bilir köklerini kurutacaksin!

Sizde videolari flaglerseniz sevinirim

[MENTION=6066]CennetKapisi[/MENTION] Ben şahsın sahte telif attığını %100 ispatlamıştım ona rağmen gereken yardımı görmedim. Atıyorum flag şimdi :)

flag atıldı, teşekkürler uyardığın için:)

hasta adamın arkasından iş çevirmek ha yedim sizi flag atıldı :)

Her flag atandan Allah razi olsun haksizliga karsi birlik olmak gerek bu zamanda bazi insanlar neden flag atayim deme cürretini dahi gösteriyor...

Hani karinca bir damla su ile hz.ibrahimin atese atildigi vakit o atesi söndürmek isterken. Bir kus o karincaya bir damla su ile o atesi söndüremessin demisti...

Karincanin muazzam cevabi ise... olsun safimiz belli olsun yeter demisti

Ayni misali ;)

Zaman gösterdiki Cennet ucuz olmadığı gibi CEHENNEM dahi lüzumsuz değil.

Şikayet edildi. Emek hırsızı haysiyetsiz onursuz şeref yoksunu

Peki ruhi çenetin yeni kanalı var mı? Ben önceden de takip ettiğim için takip etmek isterim

Hani birileri kaza geçirir yerde yaralı yatarya hırsızın biride gelip ordan fırsatlanır bunların onlardan hiçbir farkı yok flaglandı

İlk baştaki resmi görünce kendi kanalıma yapılmış gibi sinirlendim.
İnsan değil bunlar, dini imanı para olan malum yaratıklardan daha aşağılar...

Şikayet ettim. Ya yok bu kadar terbiyesizlik de inanılmaz forum kuralları el vermiyor yoksa çok sağlam şeyler söylerdim de yüzü de kızarmaz ki densizin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri