Ruhi Çenet Eğitim Paketi

spam yapıp başkasının içeriğinden para kazanan adam gelmiş ahlaktan bahsediyor.

spam yapıp başkasının içeriğinden para kazanan adam gelmiş ahlaktan bahsediyor.

aynen hocam ülkece aynaya bakma özürlülüğümüz var anca eleştiriri ve laf olsun torba dolsun hesabı..

adam emek vermiştir yapmıştır alan memnun kalmışsa yazar ..

merak eden alır zaten bu eğıtım cd si almaya parasıda olmayan başlamasın bu işe bi zahmet

Arkadaşlar paranız yetmiyorsa çalarak alın (!) bundan sonra. Baksanıza olay ona döndü. Paran yok paran olunca alırsın.

Arkadaşlar paranız yetmiyorsa çalarak alın (!) bundan sonra. Baksanıza olay ona döndü. Paran yok paran olunca alırsın.

Video çekemiyorsanız başkasının videosunu alın :) Hocam bu işlerin sonu gelmez. Herkes kendinden mesul yaşar hayatı

ruhi çenet'in eğitim videosunun peşinde koşacağınıza ona eğitim verenlerin videolarının peşinde koşsanız yt ye bakış açınız değişir

Yahu tartışmaya gerek yok. Alırsın kursu beğenmezsen zaten 30 gün koşulsuz iade var.

"Udemy kurslarını, eğitimcinin iznini almadan indirmek, çoğaltmak ve paylaşmak yasaktır. Aksi halde yasal işlem başlatılır." diye bir ibare var. Yine de siz bilirsiniz. :)

konunun kitlenmesinden yanayım. Vereceğiniz bi 50 lira. Bunun spam yapmakla alakası yok içeriği kullanılarak para kazanmaya izin vermeyen şirketler zaten telif atıyor parayı alamıyorsun. Her bi açılan konuda yok spam yapıyorsun para kazanıyorsun çalıyorsun çırpıyorsun denmesin artık

Bu forumda hala bu tür konuların tartışması mı yaşanıyor ya hayret ediyorum. :) Arkadaşlar burası YouTube Türkiye'nin spam forumu olarak gelişti ve büyüdü. Uzun zamanda bu şekilde millet buradan spam yaparak paralar kazandı. Yani şimdi spam da mantık çok mu farklı işliyor? Bilgisayarınızda kullandığınız tüm programlar lisanslı mı? Hiç mi film sitesinden film izlemediniz DVD veya sinemaya gitmek yerine? Bu soruları sorarsanız kendinize aslında eleştirdiğiniz şeyleri yaptığınızın farkına varırsınız.

Bu forumda hala bu tür konuların tartışması mı yaşanıyor ya hayret ediyorum. :) Arkadaşlar burası YouTube Türkiye'nin spam forumu olarak gelişti ve büyüdü. Uzun zamanda bu şekilde millet buradan spam yaparak paralar kazandı. Yani şimdi spam da mantık çok mu farklı işliyor? Bilgisayarınızda kullandığınız tüm programlar lisanslı mı? Hiç mi film sitesinden film izlemediniz DVD veya sinemaya gitmek yerine? Bu soruları sorarsanız kendinize aslında eleştirdiğiniz şeyleri yaptığınızın farkına varırsınız.

Arkadaş haklı, bu tür konularda ahlak tartışmasına gerek yok. Forum spam forumu, herkes crackli yazılım ve işletim sistemi kullanıp, filmleri sinema yerine internetten izlerken bırakın da biri Ruhi'nin videolarını paylaşabilir misiniz? diye sorabilsin. Size ters geliyorsa siz gidin alın :). Ama sonrasında kullandığınız yazılımları da satın alın. Onlarda da emek var. Ayrıca video çekmek, yazılımdan daha kolay. Herkes bildiği gibi takılsın, bu kadar kafaya takmayın :)

İsteyenleri niye banlıyosun ki? Belki o
Kursa verecek 200₺ si yok adamın ?

Ben bunun riskini alarak paylaşım yaparım.

Parası yoksa alıp kullanmasın dostum herkes o e-book u kullanacak diye bir şey yok. 10 yaşında çocuk gibi düşünmeyin bu arkadaşın biraz dinlendirilmesi lazım.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Spamla bu olayı aynı kefeye koyan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum. Bu ülkede bu saçma sapan düşünceler tavan olduğu için bu haldeyiz zaten. Savunulan şey parası yoksa nasıl kullanacak. İyi o zaman senin lüks bir arabaya verecek paran yoksa gidip çal. Napacaksın paran yok sonuçta değil mi?

Son düzenleme:

Sen farkında mısın şuan kaç tane e-learning alanında private tracker olduğunu, hergün yüzlerce dolarlık milletin emeği buralarda download ediliyor. Bu olay internetin ilk gününden beri var. Zaten varolagelmiş bir korsan zinciri var. Ben bunu savunmuyorum sadece inkar etmeden kabul ediyorum.

Spamcılara emeğe saygı demek de ayrı bir ironi... :D

Parası yoksa alıp kullanmasın dostum herkes o e-book u kullanacak diye bir şey yok. 10 yaşında çocuk gibi düşünmeyin bu arkadaşın biraz dinlendirilmesi lazım.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Spamla bu olayı aynı kefeye koyan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum. Bu ülkede bu saçma sapan düşünceler tavan olduğu için bu haldeyiz zaten. Savunulan şey parası yoksa nasıl kullanacak. İyi o zaman senin lüks bir arabaya verecek paran yoksa gidip çal. Napacaksın paran yok sonuçta değil mi?

Çocuk gibi birini birilerine şikayet ediyorsunuz yok aynı kefeye koyamazsınız falan ne yiyip ne içiyorsunuz her iki işte de ortada bir emek var bunu kabul etmeyip spam daha farklıymış gibi bir kılıfa sokmak nasıl iş anlam veremiyorum.

Edit: Paylaşım yapılsın demiyorum benim udemy'den 90 tane kursum var çoğunu satın aldım. Demek istediğim iki işte de ortada emek var.

Son düzenleme:
Çocuk gibi birini birilerine şikayet ediyorsunuz yok aynı kefeye koyamazsınız falan ne yiyip ne içiyorsunuz her iki işte de ortada bir emek var bunu kabul etmeyip spam daha farklıymış gibi bir kılıfa sokmak nasıl iş anlam veremiyorum.

Edit: Paylaşım yapılsın demiyorum benim udemy'den 90 tane kursum var çoğunu satın aldım. Demek istediğim iki işte de ortada emek var.

Peki :)

bu etik bu etik değil tartışması gereksiz. İsteyen istediğini yapsın. sen spam yap sonuçları seni bağlar. sen bu ebooku al burda paylaş sonuçları seni bağlar. sen git araba çal sonuçları seni bağlar. sonucu kabul edebiliyosanız istediğiniz herşeyi yapın bu kadar basit. Ama gelipte ben istediğimi yaparım diyosan karşı tarafta istediğini yapar. sonra gelipte niye ban yedim,niye hakaret yedim, niye param ödenmedi,niye hapse girdim deme. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri