Ruhi Çenet'in Youtube kanalının çalınması

JasonBrass

Kayıtlı Üye
Youtube'de yaklaşık 10 milyon abonesi olan Ruhi Çenet'in kanalı hacklendi. Şuanda kanalın ismi Ripple olarak değiştirildi ve deep fake yöntemi kullanılarak Ripple ceo'su canlı yayında yapay zeka ile konuşturuluyor. Yapay zeka ile sahte konuşmada Ripple cüzdanlarına xrp gönderenlere 2 katı xrp göndereceklerini söylüyorlar. Hackerler en son 3,180 dolar kadar xrp topladılar.
Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kanal linki: https://www.youtube.com/@Ripple_x_live

Canlı yayın:
https://www.youtube.com/watch?v=Pc0r-PSznZ0

2. Canlı yayın:
https://www.youtube.com/watch?v=o8HjZZ5azaw

Son düzenleme:
Kanalı kapatmışlar sanırım ulaşılamıyor diyor.

iş birliği maili gelmiş ve tıklayınca kanal patlamış ama Ruhi Çenet gibi bir isme bu yakışmadı bence. Evet kanalının çalınmış olmasına üzüldüm ama onun gibi milyon aboneyi devirmiş, bilgisayar mühendisliği okumuş birinin böyle bir şeye düşmesini beklemezdim. Birde birçok işbirliği maili geliyor hergün yüzlerce mail geliyor diyor ayrıca iş birliği mail adresinin kanal mail adresi olması da üzücü. Biraz dikkatsiz davranmış ve sonucu üzücü olmuş. Umarım en kısa zamanda sıkıntı çözülür ve kanalına yeniden ulaşır. Cümleten hayırlı bayramlar.

Sakat iş. Günlük zararı ne kadar acaba? Bildiğim kadarıyla videolar geri gelse bile kayıplar oluyor. Geri gelen videolarda çözünülürlük ve ses kaybı da oluyor.

iş birliği maili gelmiş ve tıklayınca kanal patlamış ama Ruhi Çenet gibi bir isme bu yakışmadı bence. Evet kanalının çalınmış olmasına üzüldüm ama onun gibi milyon aboneyi devirmiş, bilgisayar mühendisliği okumuş birinin böyle bir şeye düşmesini beklemezdim. Birde birçok işbirliği maili geliyor hergün yüzlerce mail geliyor diyor ayrıca iş birliği mail adresinin kanal mail adresi olması da üzücü. Biraz dikkatsiz davranmış ve sonucu üzücü olmuş. Umarım en kısa zamanda sıkıntı çözülür ve kanalına yeniden ulaşır. Cümleten hayırlı bayramlar.

Sıradan bir üniversitede mühendislik okumuştur.

Tahmini kazancı hesaplıyor yalnız Türk lirası ile kazanç olduğunda o kadar kazanmıyordur (:

15 kanalı var.
Türkçe kanalı için dediğin doğru. Ama 15 kanalın ortalaması baz alınırsa dediği rakamlar yüksek ihtimalle doğru.
Türkçe 1k hit 10 TL ise. Yabancı kanallari 1k hit 100 150 TL dır. Videolarının çoğu uzun.

15 kanalı var.
Türkçe kanalı için dediğin doğru. Ama 15 kanalın ortalaması baz alınırsa dediği rakamlar yüksek ihtimalle doğru.
Türkçe 1k hit 10 TL ise. Yabancı kanallari 1k hit 100 150 TL dır. Videolarının çoğu uzun.

Uzun videolar çalışıyorum, avrupa ve güney amerika kitlesine hitap ediyorum, 100 tl tavan bgbg

Uzun videolar çalışıyorum, avrupa ve güney amerika kitlesine hitap ediyorum, 100 tl tavan bgbg

Hocam bazı kategorilerde çok yuksek bgbg var

Bir tanıdığımın 494 tl bgbgsi olan videosu var ve bu video her izlendiğinde ortalama bu kadar bgbg veriyor

Ama ruhi cenetin kaçtır bilemiyecem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri