RuhiCenet Canlı Yayın 22:00 Başlıyor

arkadaşlar barlar ve beğeninin ne kadar kazandırdığını bilen var mı? hiç bir kaynak yok :(

Ekin Soyak'ın ifşah videosundan sonra patladı bu younow da.

Viral olmadığı ne malum hocam?
Fakat videoda ağza alınmayacak küfürleri eden şahsiyetsizlere söylemek lazım; sizi çoluk çocuk daha iyiyi-kötüyü bile ayırt edemeyen çocuklara böyle mi örnek oluyorsunuz? Onlar nasıl laflardır kardeşim? benim çocuğum da seyrediyor son zamanlar oyun videoları filan..bunları görünce tedirgin oldum:confused: kısıtlasam sanırım daha iyi olacak..Nasıl bir gençlik yetişiyor, inanın gelecek böylelerine kalırsa yandığımızın resmidir!

parayı duyan ergenler atlıyor younow a.Orayıda çöpe çevirin bakalım.Geçen gün ergen kızları gördüm yazık, yakında Türkiyede engel gelir demedi demeyin.

Mobil olarak gönderildi.

parayı duyan ergenler atlıyor younow a.Orayıda çöpe çevirin bakalım.Geçen gün ergen kızları gördüm yazık, yakında Türkiyede engel gelir demedi demeyin.

Mobil olarak gönderildi.

Hocam herkes kazanamıyor oradan yt gibi değil. Ünlü bir youtuber olman lazım kazanmak için başvuru yapıyorsun inceliyorlar felan younow yetkilileri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri