Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
isteyen varsa kanali satabilirim 200 dolar![]()
Ödemeleri kaç ayda yapıyorlar?

Yeni konu açmak istemedim buradan devam ediyorum.
RULE NETWORK ile İLGİLİ SON GELİŞME :
Arkadaşlar yok sadece özgün kanalları alıyorlar, yok kuralcılar gibi hurafelere inanmayın. Başvurunuzu yapın şansınızı deneyin. Bugün öğlen saatlerinde 25 aboneli ve 27K izlenimli kıyıda köşede kalmış DİZİ-FİLM kanalımla başvurdum. Yarım saat önce önce kabul edemiyoruz gibisinden bir mail geldi. Sonra James Boehm adındaki kurucu ortaklardan biri hemen mail attı. Kanalınız başka partnere bağlı olduğu için davet yollamadık; ama o partnerden bağınızı keserseniz hemen yollayalım dediler. Ben de Adsense'ten başka ilişkisi yok, dolayısıyla davet yollayabilirsiniz diye cevap yolladım. Birkaç dakika sonra "çok güzel davetiyeni şimdi yolladım" dediler ve baktım hakkaten yollamışlar. Bu da kanıtı :
Son attığım mailde telif gelirse partnerden atılıyor mu, kanal kapanınca paramızı alabiliyor muyuz ve dashboard olayını sordum. Henüz cevap gelmedi. Yani şu an bilinenler ilk mesajda yazılanlardır.
Bu networkün Mail uzantısından anladığım kadarıyla Letonya tabanlı bir network.
İletişim kurduğum kişinin mailini isteyenler varsa [email protected] adresine mail atabilir.
Herkese bol kazançlar.
hmm hayırlı olsun
o telif olayı önemli ya tek telifte kapının önüne koyuyorlar
an azından 2 hakkımız olsa süper olur
RULE NETWORK DİĞER GELİŞME :
Yukarıda belirttiğim daveti 1 gün bekletmiştim. Az önce daveti kabul ettim. Kanal ayarları özelliklerinde henüz Rule Network'e bağlı olduğum gözükmüyor; ama reklam tipi sayısı 3 oldu. Şu an partnerim ama belli değil anlamadım gitti. Dashboard almak için sign up dedim ama henüz dashboard linki göndermedikleri için unknown channel uyarısı alıyorum.
Bekle. ustad istersen bi mail at sor bakalım.
öyle yapıcam şimdi. Partner firmaları da kafayı sıyırdı herhalde.
Hocam bir gelişme varmı? Benide davet etmişler girsem mi ki![]()

film dizi kabul ediyorlarmı arkadaşlar ?
creative de sanırım ödeme kesinleşmiyor ? film dizi de
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.