Rule Network Hakkında Bilgiler.

• Kullanıcı EricH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
isteyen varsa kanali satabilirim 200 dolar :)

Yeni konu açmak istemedim buradan devam ediyorum.

RULE NETWORK ile İLGİLİ SON GELİŞME :

Arkadaşlar yok sadece özgün kanalları alıyorlar, yok kuralcılar gibi hurafelere inanmayın. Başvurunuzu yapın şansınızı deneyin. Bugün öğlen saatlerinde 25 aboneli ve 27K izlenimli kıyıda köşede kalmış DİZİ-FİLM kanalımla başvurdum. Yarım saat önce önce kabul edemiyoruz gibisinden bir mail geldi. Sonra James Boehm adındaki kurucu ortaklardan biri hemen mail attı. Kanalınız başka partnere bağlı olduğu için davet yollamadık; ama o partnerden bağınızı keserseniz hemen yollayalım dediler. Ben de Adsense'ten başka ilişkisi yok, dolayısıyla davet yollayabilirsiniz diye cevap yolladım. Birkaç dakika sonra "çok güzel davetiyeni şimdi yolladım" dediler ve baktım hakkaten yollamışlar. Bu da kanıtı :

Son attığım mailde telif gelirse partnerden atılıyor mu, kanal kapanınca paramızı alabiliyor muyuz ve dashboard olayını sordum. Henüz cevap gelmedi. Yani şu an bilinenler ilk mesajda yazılanlardır.

Bu networkün Mail uzantısından anladığım kadarıyla Letonya tabanlı bir network.

İletişim kurduğum kişinin mailini isteyenler varsa [email protected] adresine mail atabilir.

Herkese bol kazançlar.

Yeni konu açmak istemedim buradan devam ediyorum.

RULE NETWORK ile İLGİLİ SON GELİŞME :

Arkadaşlar yok sadece özgün kanalları alıyorlar, yok kuralcılar gibi hurafelere inanmayın. Başvurunuzu yapın şansınızı deneyin. Bugün öğlen saatlerinde 25 aboneli ve 27K izlenimli kıyıda köşede kalmış DİZİ-FİLM kanalımla başvurdum. Yarım saat önce önce kabul edemiyoruz gibisinden bir mail geldi. Sonra James Boehm adındaki kurucu ortaklardan biri hemen mail attı. Kanalınız başka partnere bağlı olduğu için davet yollamadık; ama o partnerden bağınızı keserseniz hemen yollayalım dediler. Ben de Adsense'ten başka ilişkisi yok, dolayısıyla davet yollayabilirsiniz diye cevap yolladım. Birkaç dakika sonra "çok güzel davetiyeni şimdi yolladım" dediler ve baktım hakkaten yollamışlar. Bu da kanıtı :

Son attığım mailde telif gelirse partnerden atılıyor mu, kanal kapanınca paramızı alabiliyor muyuz ve dashboard olayını sordum. Henüz cevap gelmedi. Yani şu an bilinenler ilk mesajda yazılanlardır.

Bu networkün Mail uzantısından anladığım kadarıyla Letonya tabanlı bir network.

İletişim kurduğum kişinin mailini isteyenler varsa [email protected] adresine mail atabilir.

Herkese bol kazançlar.

hmm hayırlı olsun
o telif olayı önemli ya tek telifte kapının önüne koyuyorlar
an azından 2 hakkımız olsa süper olur

başvuru formunun sağındaki kızın hatırına iki kanalım la başvurdum paranın üstüne yatsalarda helal olsun valla o kıza

life paranın üstüne yattı.sağolsun hemende attılar partnerden.buraya başvurmuştum dizi kanalını aldılar.sanırım partnerden çıkıp başka partnere girebilen ilk kişiyim :D

RULE NETWORK DİĞER GELİŞME :

Yukarıda belirttiğim daveti 1 gün bekletmiştim. Az önce daveti kabul ettim. Kanal ayarları özelliklerinde henüz Rule Network'e bağlı olduğum gözükmüyor; ama reklam tipi sayısı 3 oldu. Şu an partnerim ama belli değil anlamadım gitti. Dashboard almak için sign up dedim ama henüz dashboard linki göndermedikleri için unknown channel uyarısı alıyorum.

RULE NETWORK DİĞER GELİŞME :

Yukarıda belirttiğim daveti 1 gün bekletmiştim. Az önce daveti kabul ettim. Kanal ayarları özelliklerinde henüz Rule Network'e bağlı olduğum gözükmüyor; ama reklam tipi sayısı 3 oldu. Şu an partnerim ama belli değil anlamadım gitti. Dashboard almak için sign up dedim ama henüz dashboard linki göndermedikleri için unknown channel uyarısı alıyorum.

Bekle. ustad istersen bi mail at sor bakalım.

Hocam bir gelişme varmı? Benide davet etmişler girsem mi ki:confused:

Evet arkadaşlar,

Tekrardan yeni konu açmak istemedim yine buradan devam ediyorum. Rule Network sorumlusu ile yazışmalarımızdan sonra bazı merak edilen sorulara cevap almış bulunmaktayım.

Öncelikle ilgilenen kişinin adı James Boehm ve mail adresi : [email protected]

Tek telifte networkten atıyorlar mı ? Hayır. Aşağıdakinin resmin kabaca çevirisi : Eğer bir telif yerseniz atılmazsınız, bununla beraber sizden teliflerden(telif içerebilecek materyallerden) mümkün olduğunca kaçınmanızı istiyoruz. Genel olarak zaten 2'den fazla telif yemek istemezsiniz. İkiden sonraki teliflerde, yani kanal kapandığında sizi networkten atmak zorunda kalacağız.

Kapanan kanalın ödemesi yapılıyor mu ? Evet

Dashboard'ı var mı ? Evet. Dashboard için bana verilen link şu : http://vmcn.rule.la/dashboard/ . Ancak linke tıkladıktan sonra sign up deyip channel owner'ı seçip kanal ismimi yazdığımda hata aldım. Bunun için tekrar mail attım.

Şu an edindiğim bilgiler bunlar arkadaşlar.

Bu network ile ilgili yeni gelismeler varmi?

Rule de de odemeler kesinlesmis.

film dizi kabul ediyorlarmı arkadaşlar ?

creative de sanırım ödeme kesinleşmiyor ? film dizi de

film dizi kabul ediyorlarmı arkadaşlar ?

creative de sanırım ödeme kesinleşmiyor ? film dizi de

çalışmıyorum ben bu kategorilerde ama gördügüm kadarıyla bu içerikte para almak için adsense şart hocam.partnerlerde hepsi sorun çıkarabiliyor.bu ay alsan parayı,gelecek ay muamma...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri