Rüya gördürme programı arıyorum !

psikolojik mi bilmiyorum ama endorfin salgılanmasını sağlayan birini azevvel dinledim dakikalardır gülüyorum :D umarım psikolojiktir :D

Başlığı görünce şaşırmış olabilirsiniz.Haliyle bilen vardır bilmeyen vardır.Yıllar önce bir forumda görmüştüm.Bir program vardı(ismini hatırlamıyorum şu anda)kulaklık takıyosun sağ ve sol kulağa farklı titreşimler gönderiyo.Korkulu rüya görmek için şunu dinliyosun,mutlu rüya görmek için başka bir müzik var onu dinliyosun vs...vardı.Az önce aklıma geldi.Ben denememiştim o zamanlarEğer bilen varsa programın ismini yazabilir mi?
2)Deneyen varsa yorum yazabilir mi?gerçekten oluyo mu?

Ayrı programa gerek yok youtube da bu seslerin olduğu bolca video var, Binaural Beats diye arat ve dinle...dikkat et , rüya dışında çok farklı amaçlara hizmet eden sesler var, baştan uyarayım :)

Aynen bende arıyorum o programı her iki kulağada belli bir frekans da ses veriyor bu frekanstaki sesler insanda uykunun gelmesini sağlayan enzimleri aktifleştiriyor.
(Denemedim ama deneyen arkadaşlarım var.)

Başlığı görünce şaşırmış olabilirsiniz.Haliyle bilen vardır bilmeyen vardır.Yıllar önce bir forumda görmüştüm.Bir program vardı(ismini hatırlamıyorum şu anda)kulaklık takıyosun sağ ve sol kulağa farklı titreşimler gönderiyo.Korkulu rüya görmek için şunu dinliyosun,mutlu rüya görmek için başka bir müzik var onu dinliyosun vs...vardı.Az önce aklıma geldi.Ben denememiştim o zamanlarEğer bilen varsa programın ismini yazabilir mi?

Waarom heb je de behoefte voelen om te dromen van ?

programi buldum indiriyorum. beyin dalgalarina gönderilen sinyallerle insanlara birseyler empoze edilebiliyor. bunun da eger beynimizi inandirabilirsek ise yarayacagini düsünüyorum.

ama tek sefer de dinleyip "e hani ucuyoduk" moduna girilmemesi gerekiyor bence. önce beyni dalgalara alistirmaliyiz.

acunun yapamadıgını bu arkadaş yapıcak galiba.. inceee :D

Herkes dalga gecmiste ben onu yaptim 4-5 yil once konsantre olup kulakligi takiyorsun dinliyorsun once bi mutluluk geliyor sonra korkmaya basliyorsun ama adını unuttum burada onemli olan konsantre olmak bulursam yazarim arastiriyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız bomba bu iş kendimi alamıyorum dinledikçe dinleyesim geliyor :D

Benim kastettiğim i doserdi.Yani ben onu görmüştüm.Yazdıklarını bilmiyorum.Tabiki i doser tek değildir benzer programlar vardır.Sadece merak ettim deneyip de rüya gören var mı diye?Ben arada görüyorum saçma sapan şeyler çok kısa sürüyo zaten.

Bunun için rüya günlüğü tutmayı deneyebilirsin bir ara bende meraklıydım bayağı bir işe yaramıştı her gün rüya görüp hatırlıyodum. Önemli nokta rüyayı görür görmez deftere yazmak yazdıkça ayrıntılar geliyor mümkünse uykuya geçerken rüya ile ilgili kendine telkin ver

I-Doserden bahsediyorsun ama hiç bulaşmamalısın

i-doser hocam subliminal mp3 bu yolla kafa yaşayanlar var :)

Kertenkele dizisindeki Hicabi karakteri gibi sorular soruyorsun.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri