Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eski hikayelerinden de gordugum kadariyla betimleyici bi yazma stilin var. bence bunu kullanmalisin, cunku akiskanlik ve surukleyicilik mevcut hikayelerinde.
hocam telif falan gelmiyomu ?
Benim rüyamda rüya gördüğümü rüyada anlatmışlığım var3 aşama derine indim, bildiğin inception
Ayrıca son birkaç gün gördüklerim, yaşadıklarım, fikirlerim de birleşiyor, kısaca bilinçaltım etkileniyor rüyada bunları görebiliyorum.
Rüya görmek güzeldir, 3 boyutun dışına çıkabilirsin, maceralar yaşabilirsin, bunun dışında hayattan bazı beklentilerin gerçekleşmezken rüyanda gerçekleşiverir mutlu olursun kısa süreli olsa da![]()
ruyayınızı herkese anlatmayın derler, hayrolsun insallah demek lazımmıs. nette bir cok site var ordan bakıp yorumlamaya calsmak en iyisi. gerci ruyayı nadir insanlar yorumlayabilir, herkes yorumlayamaz ama yinede bir fikir edinmis olursun
edit: wildwood la aynı yorumu yapmışım.![]()
![]()
Açık sanırım![]()
![]()
![]()
bak şüpelendirdiniz beni yarın ilk işim hocaya gidip okutmak kendimi.
eyv hocam tesekkur ederim.Foruma bakıyorum herkezin derdini gideriyolar belki benimkinede bi çözüm bulurlar diye anlatmak istedim.internetten rüya tabirlerine bakıyorum ama benim olayıma yakın bi tabir göremedim bide bitek bunlar değilki rüyarım günlük görüyorum nerdeyse hepside farklı farklı anlamadım bende
Durmum vahim ozaman ben ondan görüp yazdın sanmıştım sende aynı seyleri düşündün demek
hocam hiçbişey anlamadım.neden bilmiyorum ama güldüm
bak şüpelendirdiniz beni yarın ilk işim hocaya gidip okutmak kendimi.
eyv hocam tesekkur ederim.Foruma bakıyorum herkezin derdini gideriyolar belki benimkinede bi çözüm bulurlar diye anlatmak istedim.internetten rüya tabirlerine bakıyorum ama benim olayıma yakın bi tabir göremedim bide bitek bunlar değilki rüyarım günlük görüyorum nerdeyse hepside farklı farklı anlamadım bende
Durmum vahim ozaman ben ondan görüp yazdın sanmıştım sende aynı seyleri düşündün demek
hocam hiçbişey anlamadım.neden bilmiyorum ama güldüm
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.