Rüyamda sezonluk film çekiyorum

Doktora gidiyimmi

• Doktora gitmen lazım acilen

Oy: 18 43,9%
  • Doktoru boşver.Diger rüyaları anlat

Oy: 26 63,4%

• Kullanılan toplam oy
    41
eski hikayelerinden de gordugum kadariyla betimleyici bi yazma stilin var. bence bunu kullanmalisin, cunku akiskanlik ve surukleyicilik mevcut hikayelerinde.

Eyv. Hocam okuyucu sıkmadan anlatmaya calısıyorum basımdan geçen olayları begendınıze sevindim.Spam işi tamamiyle bittiginde bişeyler düşünülebilir teşekkür ederim :)

hocam telif falan gelmiyomu ?

Yok hocam Content id elimde oldugundan sıkıntı olmuyo
https://support.google.com/youtube/answer/2797370?hl=tr

Son düzenleme:
Benim rüyamda rüya gördüğümü rüyada anlatmışlığım var :D 3 aşama derine indim, bildiğin inception :)
Ayrıca son birkaç gün gördüklerim, yaşadıklarım, fikirlerim de birleşiyor, kısaca bilinçaltım etkileniyor rüyada bunları görebiliyorum.
Rüya görmek güzeldir, 3 boyutun dışına çıkabilirsin, maceralar yaşabilirsin, bunun dışında hayattan bazı beklentilerin gerçekleşmezken rüyanda gerçekleşiverir mutlu olursun kısa süreli olsa da :rolleyes:

Benim rüyamda rüya gördüğümü rüyada anlatmışlığım var :D 3 aşama derine indim, bildiğin inception :)
Ayrıca son birkaç gün gördüklerim, yaşadıklarım, fikirlerim de birleşiyor, kısaca bilinçaltım etkileniyor rüyada bunları görebiliyorum.
Rüya görmek güzeldir, 3 boyutun dışına çıkabilirsin, maceralar yaşabilirsin, bunun dışında hayattan bazı beklentilerin gerçekleşmezken rüyanda gerçekleşiverir mutlu olursun kısa süreli olsa da :rolleyes:

Katılıyorum hocam anlattıklarınız beni derinden etkiledi su saaten sonra idolumsünüz. LuciD dream üzerinden çalısıyorum şuanda insallah ogünleride görebilirim

flaglar lar hocam o ruyayi :) aman diyim dikkat et

geçenlerde forumda bir arkadaş üniversite ödevi için film çekecekmiş senaryo arıyordu al sana senaryo :D

ruyayınızı herkese anlatmayın derler, hayrolsun insallah demek lazımmıs. nette bir cok site var ordan bakıp yorumlamaya calsmak en iyisi. gerci ruyayı nadir insanlar yorumlayabilir, herkes yorumlayamaz ama yinede bir fikir edinmis olursun

içine 3 harfli kaçmış olabilir ( orta harfi "i" )

Açık sanırım :D

2.jpg

3.png

bak şüpelendirdiniz beni yarın ilk işim hocaya gidip okutmak kendimi.

ruyayınızı herkese anlatmayın derler, hayrolsun insallah demek lazımmıs. nette bir cok site var ordan bakıp yorumlamaya calsmak en iyisi. gerci ruyayı nadir insanlar yorumlayabilir, herkes yorumlayamaz ama yinede bir fikir edinmis olursun

eyv hocam tesekkur ederim.Foruma bakıyorum herkezin derdini gideriyolar belki benimkinede bi çözüm bulurlar diye anlatmak istedim.internetten rüya tabirlerine bakıyorum ama benim olayıma yakın bi tabir göremedim bide bitek bunlar değilki rüyarım günlük görüyorum nerdeyse hepside farklı farklı anlamadım bende

edit: wildwood la aynı yorumu yapmışım. :( :D

Durmum vahim ozaman ben ondan görüp yazdın sanmıştım sende aynı seyleri düşündün demek

hocam hiçbişey anlamadım.neden bilmiyorum ama güldüm

Son düzenleme:

eyv hocam tesekkur ederim.Foruma bakıyorum herkezin derdini gideriyolar belki benimkinede bi çözüm bulurlar diye anlatmak istedim.internetten rüya tabirlerine bakıyorum ama benim olayıma yakın bi tabir göremedim bide bitek bunlar değilki rüyarım günlük görüyorum nerdeyse hepside farklı farklı anlamadım bende

Durmum vahim ozaman ben ondan görüp yazdın sanmıştım sende aynı seyleri düşündün demek

cevrende ruya tabir eden hoca filan varmı bi arastır bence. evet nette ruyayı komple anlatan bir acıklama bulamazsın. genelde kelime kelime acıklamalar vardır yani nesneye gore. ruya icinde olan olayları bu kelimeler ile baglantı kurarak az cok anlayabilirsin. ornek veriyorum ruyanda merdiven cıkmıssın, merdiven cıkmak yukselmek yani iyi anlamlıdır diye hatırlıyorum yaanlısım yoksa. tabi bu hayırlı dualarsa boyle.

Siz ne kadar betimlesenizde biz kendi dusundugumuz gibi algilariz ruyalari hocam :) . Algisal fenomen. Benim aklimda olusan da bu sekilde bir ruya oldu :D .

Ben ne rüyalar görüyorum bir bilsen :) bence doktorluk bir durum yok aksine bu bir lütuf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri