Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video küçük resminde sık kullanılan kelimeler çıkıyor![]()
Garantisi yokmu hocam.
çözümü basit P harfine basma reset atmaz
başka bir klavye programı yüklemiş miydin?
O klavyeden kaynakli bir sorun olusmustur. Google kendisi bir klavye cikarmisti onunla dene eger olmazsa hard reset at ingilizce olarak kur telefonu. Bize boyle spesifik problemler ile gelen olmuyor o yuzden daha once karsilasmadim bu sorunla
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o degılde niye P Harfıçok kullanıldıgında mı ki acaba
![]()
ozaman deneyın duzelmezse fabrıka ayarları gene duzelmezse garantı hocam.belkı yazılımla alakalı dııldır bılmıorum yanıVar hocamda, sırf bunun için garantiye verip beklemekte biraz değişik olur. Yani sorun saçma bi sorun.
---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------
Düz mantık hayat kurtarır demişlerdi, eeee ben öldüm kim ödeyecek benim hakkımı ?
---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------
Yes. Fakat oda problemi çözmedi. Zaten şuanki klavyesi orjinal klavye.
S7 edge facebook grubunda paylaştım sorunu. Belki çözen birisi olur.
Teşekkür ederim. Xda developers ta bile cozen yok sacma sapan bi problem![]()
Şöyle bir cevap geldi. Umarım işine yarar
'' aslında tuhaf bı vazıyet cozumu soyle olsa gerek denemedın varsayıyorum ingilizce dil paketini sectıkten sonra ayarlar uygulamalardan sıstem uygulamalarını gosterı sec ve touchwızz ı zorla durdur verı ve onbellegını temızle sonra ızınlere gel tum ızınlerı ver secenekler cıkıyorsa ''
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.